Інструкція по застосуванню сінузан 48 к. е від клопів

Січень 2019

Відео: Кері Сміт "Знищ цей щоденник", інструкція по застосуванню ))) (Січень 2019).

Anonim

Sinuzan 48 к. (емулсионен концентрат) е универсален инсектицид срещу буболечки. Препаратът е емулсия от кафяв или жълт оттенък с характерен мирис. Доставя се в пластмасови бутилки от 1 литър и кутии от 5 литра.

Предимства и недостатъци

Плюсове:

НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ ПРЕПОРЪЧВАТ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

  • Sinuzan има дълготраен остър остатъчен ефект;
  • почти мигновено унищожаване на дървеници;
  • миризмата бързо се ерозира;
  • действието на препарата Sinuzan не се ограничава само до възрастни, но също така е вредно за ларви и яйценосене.

Недостатъци:

  • Висока токсичност за хора и домашни любимци;
  • Остър неприятен мирис.

Продуктът се произвежда в контейнер с минимален обем от 1 литър, което е достатъчно за 1 апартамент.

Важно! Sinuzan не се препоръчва за употреба в детски стаи, дрехи и спално бельо.

Състав

част от активното вещество, емулгатор, парфюм, стабилизатор, и разтворителя в състава Sinuzan средства. Активното вещество е хлорпирифос. Той принадлежи към органофосфорни съединения, което означава, че използването Sinuzan бъдат ефективни за бъговете, които са били в състояние да разработи съпротивление към пиретроиди (въз основа на тях е създаден повечето инсектициди).Sinuzan действа по метода на чревния контакт. Когато поглъщат бъгове в тялото, активното вещество блокира предаването на нервни импулси, което води до пълна парализа и смърт на насекомото. При честата употреба бъбреците могат да развият съпротива.

Инструкции за употреба и предпазни мерки

За да започнете дезинфекция, Sinuzan трябва да се разреди във вода при стайна температура. За да се убиват бъгове, съотношението на лекарството трябва да бъде 5 ml на литър вода. За превенция и с малък брой бъгове, разтворът може да се приготви на базата на 2 ml на литър вода.

Важно! Трябва да се има предвид, че топлата вода не отговаря на решението. При употребата си активното вещество ще се изпари активно, застрашавайки здравето на лицето, което произвежда контрол на вредителите. Освен това полученото решение ще бъде по-малко ефективно.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Обичайният пистолет за писане е подходящ за пръскане. Също така е необходимо да имате набор от индивидуални защити - халат или друго плътно облекло, респиратор и гумени ръкавици.

Всички наематели, които не участват в обработката, трябва да бъдат извадени от апартамента за периода на обработка. В допълнение, трябва да се вземат всички хранителни продукти, лични вещи и хигиенни продукти, да се отворят всички прозорци и врати, стаята трябва да бъде добре проветрявана.

С ниско население е необходимо да се справя само с местообитанието на дървеници.В случай, че помещенията са силно замърсени, е необходимо да се обработват не само местообитания, но и всички потенциални места за движение на дървеници.

Трябва да използвате 50 мл разтвор за обработка на 1 квадрат. м., независимо дали абсорбира влагата или не.

Когато работите на всеки петдесет минути, е необходимо да излезете на чист въздух и едва след това да започнете да работите отново. По време на дезинсекция, трябва да спрете да пушите, храна и вода. В края на дезинфекцията, трябва добре да измиете ръцете си в сапун и сода разтвор под течаща вода, изплакнете устата кухина. Обработеното помещение трябва да бъде оставено за 3-4 часа, след което мокрото почистване с помощта на сапун и сода разтвор.

В някои случаи, Sinuzan няма да унищожи цялата популация от дървеници, така че може да се наложи повторно третиране след 1-2 седмици.