Сонник таргани: до чого сняться паразити?

Грудень 2018

Відео: Дружко Шоу #24 (Грудень 2018).

Anonim

Въпреки нерешените научни постижения, мечтата си остава нерешен до края страна на живота.

Какво се случва с нас в сън?

  1. Информацията, която мозъкът абсорбира в себе си по време на събуждането, е подредена.
  2. Подсъзнанието се проявява с неговите страхове, надежди, неясни прогнози и силна интуиция.
  3. Ние се опитваме да решим ежедневните си проблеми, ние виждаме знаци, че нещо предупредени или нещо обещание, произвеждат действията, които не са характерни за нас в реалния живот.

Сънят символи са съвети как да се действа, за да не пропуснете вашите важни шансове за живот. Защо се чуди хлебарка? Хлебарки в съня си, според старите интерпретации, все още не е случайно - той обещава човек добър обрат на съдбата, или, обратно предупреждава за предстояща беда. Ако мечтата се помни във всички подробности, тогава можете да опитате да я анализирате въз основа на стари доказани книги за сънища.

Каква е мечтата на хлебарките?

Повечето хора гледат хлебарките в съня - на късмет и просперитет. Тук много зависи от оцветяването на съня. Ако имате положителни емоции в съня хлебарка - щастлив характер, но ако се притеснявате, спиш е неприятно, тогава пълзящи насекоми обещават скоро се разпространяват клюки. Вашият подсъзнателен ум предупреждава, че не виждате източника на заплахата, но е много близо.

сън насекоми, които причиняват чувство за блудство, мръсотия, безредие - е предупреждение от съвестта ви, всичко в живота е в разрез с моралните убеждения.

Като цяло, едно малко насекомо, същата възраст като динозавър, ни обезпокои както в реалния живот, така и в съня и е невъзможно да го изчеткаме.

Какво обещава появата на хлебарки?

В сън можете да видите различни насекоми в цвят и външен вид. Всеки детайл тук има своя собствена интерпретация.

  1. Хлебарите-Prusaks се смятат за добър символ, обещават промяна в финансовите дела и бърз поток от пари. Пророчица Ванга тълкува появата на хлебарки в съня си до появата в моя живот благодетел, защитник, помощник, може да се развърже възела на проблеми. Ако обърнете внимание на този символ навреме, можете да бъдете доволни от предстоящите щастливи промени в живота.

В древните книги за сънища, прусите действат като домакини на къщата, те са знак за благополучие в семейния живот, взаимно разбиране на всички членове на семейството. Ако в съня си хлебарката се появи неочаквано, то се отнася до пристигането на богат и известен гост. В старите времена червените прусаци били възприемани в къщи като доказателство за жив и проспериращ дом, така че появата им в съня не можела да създаде проблеми.

Но при тълкуването на символите всичко не е толкова просто. Емоцията, с която се възприема едно cockatoo е важно. Отвращението означава, че може да има семейни кавги, скандали, раздори. Тревожност и страх при вида на насекомо - това означава празни обещания, неизпълнени надежди, бърза смяна на местоживеене. Прусите в сън, свързан с негативен, свидетелстват за недоволство от живота.

  1. Черен хлебар. Това насекомо не е толкова обичайно в нашите домове, като прусаците. Американските и туркестанските хлебарки обичат топлината и са често срещани в южните райони. Въпреки това в съня ви може да се появи сънлив черен хлебар и да предупреди, че важен човек скоро ще се появи в живота ви, от който може да зависи важен обрат на събитията.Важно е да запомните с какво чувство сте мечтали. Изненадващото и неутрално отношение показва, че покровителят ще донесе жива светлина и материален просперитет. Силно отрицателно отношение към черния хлебар предупреждава за предпазливост - може би ще ви нахлуят интриги, а животът ще усложни клюките и лъжите. Ако в съня си напусне или стане малък, тогава въпросът може да бъде ограничен до малки кавги, раздразнения и неприятности, неуспех в планирания случай.

В езотеричните хора в съня, черен хлебарка действа като символ на материален просперитет и приятни промени в живота. Източен хороскоп интерпретира - ако черен хлебар в съня си има дълъг мустак, тогава трябва да напреднете на кариерата или на нова позиция.

Друга интерпретация на появата на такова насекомо - вие сте измъчвани от тайни мисли, които искате да се скриете от всеки, включително от себе си. Убийте черен хлебар - решаване на проблеми.

  1. Ако мечтаете за бели хлебарки. Този екзотичен вид се среща рядко в сънищата, като символ на грандиозните бъдещи промени. Оцветяване на събитието може да бъде различен - или след трудностите светлина лентата на дългоочакваното, човек ще се появи в живота си, което ще унищожи всичко, така че внимателно и грижливо построена. В съня, такова насекомо от бял цвят е предупреждение, че трябва да сте внимателни, не трябва да вземате големи суми на дълг, да играете хазарт или да участвате в съмнителни сделки. Ако бях хлебав хлебар, тогава във вашата среда има враг, който скоро ще трябва да се бие. Погледнете отблизо обкръжението си, може би ще забележите лицемер, който скрива истинското си лице под маска на доброта.Убийте бяло хлебарче - появата на нови притеснения.

Как да интерпретираме размера на насекомите?

Различните интерпретации имат не само цвета на хлебарки, но и размерите им в съня.

  1. Големи хлебарки. В живота големите хлебарки причиняват неприятни усещания, а дори и паника при гледане на насекоми. Неясно тълкувани насекоми с големи размери са многобройните книги за сънища. Спомни си какви емоции си причинил толкова голямо насекомо. Лек сън означава, че скоро ще получите материално възнаграждение, много повече, отколкото очаквахте. Сънят с отрицателен цвят предупреждава, че в реалния живот очакват голям скандал и неприятности.

Ако голям хлебар е сам и вие сте разтревожени пред него, скоро ще има враг силен и мощен, което може значително да навреди. Чудовището чудовище въплъщава вашите тайни преживявания, погледнете по-отблизо, може би проблемът не е толкова голям, колкото си мислите. В случай, че огромен хлебар започва да ви заплашва, това означава, че във вашата среда има недоброжелатели, които скоро ще ударят удар. Сънят е шанс да се подготви за беда.

Ако хванете голям хлебар, скоро ще трябва да влезете в правата за наследство или да получите бонус на работа. Ако мечтата на много големи насекоми, това означава, че очакваното пристигане на роднини и предстоящата неприятности, а ако те се движат в същата посока, е възможно да ви даде дълг или ще преминете успешно в бизнеса.

Големи и лъскави насекоми, които мечтае една жена, може да означава, че скоро животът й ще бъде претендент за ръката и сърцето, и същи сън за мъжете обещава отговорен помощник.Убийте големи хлебарки - решаване на големи проблеми.

Мъртвите големи хлебарки се мечтаят за тези, които обръщат голямо внимание на празни проблеми и проблеми в живота си.

  1. Малки хлебарки. Ако са мечтаели малки хлебарки, тогава вашият бизнес ще се развива добре, може би няма да има голям успех, но през целия живот ще донесе много приятни изненади. Сънят с отрицателен цвят прогнозира, че усилията ще бъдат малки, но неприятни, може би ще трябва да отделят много време. Убийте много дребни хлебарки - решаване на проблеми с роднини.

Ако мечтаете малки хлебарки тичаха в различни посоки, е необходимо да се преразгледа отношението си към парите, може да ги пилеят напразно, а скоро и портфейла си, ще бъде празно.

Ордите на малки и бързи хлебарки обещават успешни парични инвестиции. Можете безопасно да извършвате банкови транзакции. Мечтаят за един човек за намиране на надеждни бизнес партньори и хора със същите убеждения.

  1. Мутанти. Това се случва, че ужасните мутанти, за разлика от хлебарките, сънуват, но сте сигурни, че те са точно тях. Пазете се, има много негативи около вас, готови да изплуват в беда.

Действия с хлебарки

Да видим защо имаме различни действия с хлебарки. Според книгата за сънища, лош знак, ако хлебарът пълзи по тялото ви. Вашият подсъзнателен ум предупреждава, че има здравни проблеми, които пренебрегвате.

За да убие много хлебарки, изземване на средствата под ръка - ще имате възможност да изразят себе си перфектно в сферата на бизнеса, може би, вашите усилия ще бъдат оценени с добавянето на заплащане и израстване в йерархията.

Ако натиснете крака от насекоми, но въпреки това, броят се увеличава, което очаквате приятни задължения, свързани със семейството, тя може да обещае на среща с роднини, че не са виждали от много години.За една жена, този сън означава, че скоро ще приключи самотата й, макар и колко силно ще новия връзката не е известна.

Произволно убият една хлебарка в сън - една приятна и неочаквана новина, ако беше голям, препятствията ще бъдат преодолени.

билки или убиване на тези насекоми - предупреждение, че си струва да вземе почивка от работа, може би сега не е най-добрият период за сделки и договори с нови партньори.

Ако една жена вижда, че Легнете на пода мъртви насекоми в големи количества, което е причина да се обърне внимание на външния им вид, изглежда, че е време да се промени, в противен случай тя може да пропусне своя шанс за щастие в личния си живот. Ако тя премахва мъртвите хлебарки в живота й правилно приоритет, или за постигане цели не са реални. Необходима е преоценка на стойностите.

Ако се опитвате да губят от насекоми, и е трудно да ви изкачвания пеш, скоро ще се натъкне на финансови затруднения, е възможно, че парите могат да бъдат откраднати в транспорта или търговски център.

Внезапната падат от тавана на насекомото предвещава неприятности, кавги и проблеми. Още една мечта предупреждава, че вашата среда не е безопасно и трябва да разчита само на себе си. Така мечтата книга хлебарка може да ви помогне да разчитам мечтите си и да ми каже как да се действа в определена ситуация.