Чи ефективний відлякувач клопів

Січень 2019

Відео: Захистити город від нашестя комах і тварин без втрат для здоров'я й гаманця (Січень 2019).

Anonim

Сред съвременните средства за унищожаване на домашни вредители, често може да видите бъгове Repeller. Производителите на ултразвукови устройства убеждават купувачите, че това устройство осигурява надеждна защита срещу всички насекоми, включително бъгове. За да проверите дали това е така, можете да поправите 2 начина - да купите електронно устройство и да го изпробвате сами или първо да разберете принципа на работа и едва тогава да вземете решение за покупка.

Видове устройства за защита срещу насекоми

Има 3 вида на устройствата, класифицирани като "оръжие срещу грешки":

Нашите Readers 'Choice! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

  • Ултразвуково устройство. Повлиява насекомите чрез ултразвук, недоловим, но безопасен за хора и животни. Принципът на действие е да разпространява "звуците на опасност", които трябва да се изплашат.
  • Устройство за магнитен резонанс. Принципът на действие е да излъчва електромагнитно поле, което би трябвало да намали активността на вредителите поради загуба на ориентация в пространството.
  • Комбиниран репелер от дървеници. Такива устройства са оборудвани с две устройства, излъчват ултразвукови и магнитни вълни.

В борбата срещу вредителите никой от инструментите, очертани по-горе, не дава добри резултати и съществуват редица основателни причини за това.

Защо ултразвуковото устройство е неефективно за убиване на бъгове

Факт! Първоначално електрически уред за борба с вредни насекоми се използва изключително за комари. Учените са доказали, че комарите активно използват ухото за комуникация. За да намерите партньор за възпроизводство, храна, да съобщавате за неприятности и в други случаи комарите използват звуци, някои от които не са чути за дадено лице.

Така ултразвуковото устройство срещу комарите е доста ефективно, което не може да се каже за бъгове. Използването на ултразвук от буболечки няма смисъл, защото този тип насекоми няма крила или други "звукови устройства", с които да направят звуци.

Важно! За да звучи вълни, вредителите са безразлични, да комуникират помежду си, използват подобен инструмент като миризма. Само миризмата на тези насекоми има ясни недвусмислени реакции. Науката все още не е доказана, но най-вероятно буболечките не разграничават звуците изобщо.

Минуси на устройства за магнитен резонанс срещу бушони

Магнитните устройства за унищожаване на домашни бъгове засягат насекоми, но те не могат да се нарекат ефективни средства. Вредителите-кръвопийци в пространството не се ръководят от магнитното поле на Земята, например, както правят пчелите.

Пчелите няма да могат да изграждат правилно клетките си под магнитно влияние, докато буболечките, макар и под въздействието на магнитно устройство, могат да продължат да водят нормален живот, което само малко намалява тяхната активност.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители.Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Какъв е ефектът от комбинацията на легло бъгове Repeller

Зареждане …

в комбинирания инструмент и апаратура срещу вредители работят едновременно две устройства - ултразвук и магнитни радиатори. Ако такова съоръжение е инсталирано в гъсто населена детска градина, резултатът ще бъде, но много слаб.

Насекоми няма да изчезнат, а само намаляват дейността си в продължение на няколко седмици, а след това със същата интензивност, да се върне в своята дейност, се адаптират към неблагоприятни условия. От комбинацията от двете: на неефикасно и неефективно метода на влияние желаните резултати не са постигнати.

За да обобщим, ние не можем да кажем, че репеленти не помагат, но те не трябва да се използва като самостоятелен инструмент за премахване на насекоми от помещенията.