Чи можна позбутися від клопів дихлофосом

Січень 2019

Відео: Клоп постельный как вывести самостоятельно и быстро (Січень 2019).

Anonim

Хора свикнали да мислим за дихлорвосът като доказана и евтино средство против насекоми. Това лекарство работи добре само върху мухи, комари и мускули, и на практика не убива буболечки. Въпреки това се появи по-модерна подготовка, която също заразява бъгове.

е възможно да се отърве от дървеници дихлорвосът

Универсални дихлорвосът, дошли до нас от времето на Съветския съюз ли е, не помага да се отърве от тези паразити. Фактът, че всеки се страхува от насекоми силна миризма, и подготовката ни току-що наситени, и неприятна миризма. Тази миризма не засяга смъртоносни насекоми, те само стават "бавни" и "бавни". Ревютата казват, че дихлорвос е ефективен с малък брой млади насекоми. В допълнение, това не засяга полагането на яйца.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Кой дихлофос е по-добър от дървеници?

Препоръките на хората са идентифицирали две активни средства срещу дървеници. Това е аерозол "Варан" и "Нео". Те съдържат същото активно вещество - пиретроиди. Тези средства незабавно действат върху паразитите, спирайки предаването на нервни импулси. В резултат на това започва фазата на парализа и спреят напълно убива насекомото.Тези два аерозола могат да бъдат третирани като апартамент, къща и магазин. Техният състав не разваля мебелите, пластмасовите повърхности или дори тъканите. Ако лечението е извършено правилно, защитният филм на отдалечените повърхности продължава до шест месеца. И това означава, че паразитът не отива на това място.

Dichlorvos от дървеници, как да се използва - инструкция

Човек, преди да се приготвя за домакинска дървесина, рядко изучава инструкциите и провежда лечението "метод на баба". В този случай не винаги е възможно да се премахнат паразитите. Инструкцията за това как да се отървем от дървените плочи дихлорвос напомня за мерките за сигурност. Затворете вратите и прозорците. Лечението започва с местообитанията на насекоми. Добре се справете с гнездата им, плотовете, под прозорците, задните панели на мебелите и ставите на леглата. Спреят продължава 3-5 минути. Оставете апартамента в продължение на поне 30 минути. Текущите средства нямат мирис. Но това помага да се отървете само от част от насекомите.

Дихлорвос от дървеници Чиста къща - препоръки

Спрей чистата къща заслужава отрицателни отзиви. Хората пишат, че практически не засягат паразитите. В някои случаи битката се провеждаше в продължение на два последователни дни без успех. Само новопоявилите се паразити бяха унищожени, а не всички. Наистина, те получават парализа само за известно време, но те не умират. След обработка на апартамент мирише неприятно, но миризмата не е токсичен. Това означава, че можете само да отровите стаята паяци. В този случай тя помага много.

Хората препоръчват да купят лекарство, освен да харчат пари за този аерозол. Също така има мнения, където се казва, че този дихлорвос проявява алергия под формата на кихане и подуване. По принцип се използва за унищожаване на мравките в страната.Чистата къща помага да се неутрализира дори ларвите.

дихлорвосът Varan дървеници - Прилагане и коментари

Зареждане …

Нашите Readers 'Choice! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Разпръсквам изобилно места от насекоми и тяхната територия. Нанесете спрей върху первазите, первазите, твърдите и меки мебели. Оставете къщата поне за половин час. След това направете 15-минутна тенденция. Варата може да се обработва с меки повърхности. Той просто се абсорбира в тъканта и не оставя следи. След като ги отравяне е невъзможно.

Varan помага да се справяме перфектно с дървените плочки, за да покажем препоръки. Жената унищожи за тях паразитите в леглото и резултатът е невероятно. В края на деня нямаше останало насекомо и не се появиха повече. Варан също успя да измъкне паразитите от къщата, където живееха няколко години. Това лекарство се препоръчва за използване в жилищни райони.

дихлорвос дървеници - коментари

Отзиви на хора, както бе споменато, са склонни да дружества наркотици нео и Varane. Наркотикът е не само много ефективен, но и по-подходящ за апартаменти. Опитните хора препоръчват да се извършат две процедури, за да се определи резултатът. Спреят помага да се убиват ларвите и да се действа дори върху хлебарки. Въпреки това, и двата вида наркотици ще ви помогнат само ако дезинфекцирате всички стаи в къщата. И в жилищна сграда, оползотворяването трябва да се извършва по сложен начин, в противен случай няма да помогне.