Клопомор від клопів спосіб застосування і вартість

Січень 2019

Відео: Народный способ уничтожения клопов (Січень 2019).

Anonim

disinfectology Research Institute наскоро разработен ефективен срещу прах дървеници, инсектицид, наречени. Вече има добри отзиви за него.

Използването на инсектицид е възможно най-просто. така че според инструкциите за употреба е необходимо да се лекуват местата за натрупване и пребиваване на насекомите с лекарството. След това е необходимо да се проветри помещението за около половин час. Също така се препоръчва да се мият работните повърхности, с които човекът е в контакт. Има спрей от 400 до 700 рубли. Нека разгледаме нейния състав и инструкции за използване по-подробно.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

инсектициден състав и използването на

Инструмент за инсектицидна инсектицид включва в своето членство са четири основни компонента:

  • перметрин
  • циперметрин,
  • органичен разтворител,
  • пиперонил бутоксид.

Инсектицидът е предназначен за ефективно унищожаване на лешоядите и други насекоми. Употребата на този прах изисква специални предпазни мерки. Използва се на места с особено голям брой насекоми чрез конвенционално пръскане. Обработката се извършва изключително в гумени ръкавици и с маска на лицето.След работа измийте ръцете си със сапун и изплакнете устата си.

Да се ​​пази от контакт с кожата или очите. В случай на прилагане на кожата от прах съгласно препоръчваме използването на два процента разтвор на сода инструкции за обработка на евентуална грешка.

Цената на инсектицид

За да използвате лекарството в домашни условия за инструкции, трябва да го купите. Колко инсектицид инсектицид срещу и къде да го купя или как да поръчам?

Този продукт се продава в много аптеки. Можете обаче да го купите и в интернет, включително на официалния сайт на производителя. Предимството е, че интернет не може само с цел, но също така прочетете ревюта на тези, които го използват. Диапазон на цените на 400-700 рубли на спрей.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

инструкции инсектицид за използване

е необходимо Този прах инсектицид срещу вредни насекоми за разпределение на струята в местата на натрупване на разстояние 20 cm.

Най-често срещаният тип местообитание за буболечки и насекоми са легла, столове, дивани, цокли, пилинг тапети и други места на слота. Дебит не превишава 10 грама на кв. След лечението да се изчака 10 минути и проветрете апартамента за половин час.

Изготвяне на апартамента с използването на инсектициди

Преди да започнете пръскане лекарството на места, където дървеници, е необходимо в съответствие с инструкциите за подготвяне на стаята за дезинфекция.Прегледите на хора и специалисти показват, че първо трябва да почистите продуктите за лична хигиена и храната. Състав klopmora не вредни за бозайници, но четки за зъби, различни гелове и шампоани, както и съдовете да се сгъват в запечатани опаковки. Същото важи и за дрехите и спалното бельо, при които бъгове и други насекоми не живеят точно. Храната трябва да се съхранява в плътно затворени контейнери.

След лечението на апартамента Klopomor бъгове не изчезна, какво трябва да направя?

Отзивите показват, че въпреки факта, че прахът не е евтин и принадлежи към списъка с ефективни лекарства, той не винаги помага за първи път. Така че, внимателно внимавайте за апартамента след лечение и дезинсекция. Ако на втория или третия ден се появят бъгове, повторете процедурата. Когато изучавате всички места на тяхното местообитание - може би за първи път сте пропуснали някои от местата си.

Инсектицидни клиенти рецензии

От положителните мнения Заслужава да се отбележи - удобна форма на опаковка (спрей в бутилки от 300 мл), липса на петна и следи, както и голяма част от субстрата на растението и високата ефективност isnektitsidnogo прах срещу дървеници и насекоми. Отрицателни - това е цената на праха за борба с бъгове и други насекоми.

Аналози инсектицид-евтино

Зареждане …

Как да изберем аналози, ако сте алергични към дихлорвос на инсектициди - прах, за да убие дървеници и други насекоми? Един вариант е Carbofos прах. Друго добро унищожава вредителите, според рецензии, Globol, Regent, Dohloks и Combat. Командирът на батальона, например, е капан за хлебарки и други насекоми. Активното вещество не се разпространява във въздуха, а работи само върху бъгове или хлебарки, които се навлизат в интериора.