Ксулат с25 (мікро) від клопів

Грудень 2018

Відео: Интернет-Магазин препаратов от постельных клопов, тараканов, муравьев и т.д.! (Грудень 2018).

Anonim

Ksulat С25 (микро) - е аналог на Руската Испански инсектицидна царство означава 20. Въпреки това, за разлика от по-горе състав, концентрацията на основната активна съставка - хлорпирифос в Ksulat С 25 дървеници 25% повече отколкото в империята 20. Хлорпирифос е органично фосфорно съединение, често използвано за борба с насекоми.

Формулиране

Като част Ksulata С 25 от бъговете са следните инсектициди:

Нашите Readers 'Choice! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

  • циперметрин;
  • тетраметрин;
  • пиперонил бутоксид.

Комбинацията им има синергичен ефект и увеличава ефективността на лекарството няколко пъти.

Така, циперметринът незабавно засяга нервната система на насекомите. Има контактни действия срещу дървеници. Тетраметринът има подобен ефект като циперметрин. Той също има паралитичен ефект и причинява бърза смърт на насекоми. Пиперонил бутоксидът подобрява действието и степента на проникване на предишни вещества. Поради факта, че е част от Xulat C25 от дървеници, ефективността на лекарството се увеличава почти пет пъти.

Предимства и недостатъци на лекарството

От предимствата на Xulat C25 на първо място, можете да го наречете комбиниран ефект. Съставът на Xulat включва едновременно 3 инсектициди, които на практика гарантират елиминирането на дървеници. В крайна сметка, тези насекоми, които могат да бъдат устойчиви на циперметрин, няма да могат да прехвърлят пиперонилбутоксид или тетраметрин.

В допълнение, Xulat Micro от бъгове има слаба токсичност и няма остър мирис.

Недостатъците на лечението са, че Xulat C25 е неефективен в борбата с яйца от дървеници. Това обяснява необходимостта от повторно третиране на помещенията за няколко седмици.

Също така лекарството бързо губи своите инсектицидни свойства при продължително излагане на пряка слънчева светлина.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Важно! Csulat C25 е емулсия на микрокапсули, което означава, че част от активното вещество в нея се съдържа във водонеразтворими нанокапсули. След лечение, с течение на времето, капсулите се разлагат, освобождавайки отровата. По този начин се оказва, че се постига продължително действие на лекарството.

Инструкции за употреба

За да се получи работен разтвор, е необходимо съдържанието на флакона (30 ml) да се разтвори в три литра вода. След това сместа се излива в спрей. Разтворът поръсва всички възможни места за обитаване на дървеници, включително мебели, прозорци и первази, цокли, килими и др.

Важно!Наркотикът има сравнително дългосрочен ефект и не губи своята ефективност още шест месеца след последното лечение на стаята. Ето защо, Xulat C25 не трябва да се измива от повърхности, които не са докосвани от хора или домашни любимци.

Независимо от ниската токсичност при обработката на стаята с наркотика е необходимо да се спазват стандартните правила за безопасност:

  • да се отстранят хората и животните от третираните помещения;
  • Опаковайте всички храни и съдове в пластмасови торби;
  • да се борави с гумени ръкавици и респиратор;
  • час след лечението, стаята трябва да се вентилира и да се мокро почиства.