Лямбда зона від клопів

Грудень 2018

Відео: Лямбда зонд. Зачем нужен? Как работает? Где стоит? НАГЛЯДНО! (Грудень 2018).

Anonim

Л зона - корейски микрокапсулиран инсектицид е емулгируем концентрат. Основното активно вещество е ламбда-цихалотрин 2. 5%. Продуктът се доставя в пластмасови бутилки от 50 ml. Тази сума ще бъде достатъчно пари, за да се справи с до 100 квадратни метра

Предимства и недостатъци на

наркотици Lambda Pros зона :.

Нашите Readers 'Choice! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

  • Висока ефективност. Микрокапсули, получаване на крака от насекоми, се придържат към тях, както и в резултат носи отрова вредителите в гнездото си, излагайки на замърсяването на всичките му жители.
  • Непрекъснато действие. Корейският наркотик работи за 8 седмици от момента на обработката на стаята. За ефективна профилактика може да се използва за половин година.
  • Средства за борба с дървеници е напълно безопасно за хората и домашните животни, то засяга само насекоми.
  • Веществото не е остър мирис
  • Наркотикът е сравнително нов, но вече се е утвърдила в борбата срещу дървеници.

Важно е да разберете, че резултатът от дезинфекцията няма да бъде мигновено.Възрастните индивиди умират след 6 дни и ларвите и яйцата за 2-2, 5 седмици след употребата на разтвора.

Инструкции за употреба

За използване на лекарството от дървеници Lambda зона дадоха очаквания резултат, трябва да се спазват ясни инструкции:

  1. В обикновен пулверизатор необходимо да се излее от 0, 5 до 1 литър вода около стайна температура.

  2. Ако пръскачка 1 литър вода, фармацевтичната спринцовката трябва да се напълни с 10 милилитра на пари и да го добавите към спрей бутилка, тогава ще трябва да затворите капака и внимателно sboltat контейнер с течност.
  3. След това нанесете равномерно по съществото на концентрации на дървеници (стени, тавани, цокли, мебели и др.) Забранено е да се справят с подготовката на спално бельо, дрехи и детски играчки.
  4. След като разтворът се прилага към всички необходими места, в стаята трябва да се поддържа в продължение на половин час с заключени врати и прозорци. След това е необходимо да се проветрява, докато водата изсъхне напълно.
  5. Когато всичко е сухо, направете мокро почистване. След дезинфекция е завършена, че е важно да не донесе дървеници назад с неща (дрехи, спално бельо), които са били отстранени по време на приложение на лекарството. Затова и тези неща трябва да се лекуват, но не с помощта на наркотиците, а с топла вода.

Съвет: Не можете да излезете от стаята за през нощта, това се дължи на факта, че новоизлюпените птици се появяват от приюта само миризмата на човешка кръв, и единственият начин те могат да бъдат засегнати от лекарството.

Използвайте този продукт срещу дървеници е съвсем проста, обаче, когато пръскането трябва да се вземат под внимание редица нюанси. Важен аспект на приложението е необходимостта да се изчисли правилно дозата.Ако използвате малко вода, прекомерната концентрация на инсектицид може да доведе до лошо здраве. Ако, напротив, използваме прекомерно количество вода, тогава веществото няма да може да убие луковици поради слаба концентрация. Препоръчителната норма за приготвяне на работна емулсия е от 1 до 10 грама на литър вода. Напръскайте разтвора трябва да бъде в размер на 50-100 милилитра на квадратен метър.

Също така, не бързай да се намокри почистване, ако го правиш твърде рано, непълнолетните оцелеят дезинфекция.

Не обръщайте внимание на мерките за лична безопасност, защото нивото на възприемане на различни химикали при хората е различно. При работа е необходимо да се използват марлеви превръзки, ръкавици и очила. Цялото тяло на човек трябва да се държи възможно най-близо.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …