Препарат від вошей пара плюс: інструкція та відгуки споживачів

Грудень 2018

Відео: Избавляемся от вшей и гнид с помощью средства Педикулен Ультра (Грудень 2018).

Anonim

"Чифт плюс" бързо да ви освободи от въшки "Чифт плюс" - лекарството, което е удобно за използване. Той бързо ще ви спаси от въшки. Спреят е по-ефективен от другите средства, тъй като инсектицидите, които съставляват съединението, убиват паразитите във всички фази на развитие.

Описание на препарата

Помощното вещество включва следните компоненти:

 • пиперонил бутоксид;
 • малатион;
 • перметрин.

Пиперонилбутоксид увеличава активността на перметрин. Цената на лекарството е ниска, което го прави достъпна за различни категории потребители. От противопоказанията е заслужава да се отбележи нетърпимостта към веществата, които съставляват лекарството.

Чрез съвместно действие трите вещества взаимно се подсилват. За човек те не заплашват, ако не са алергични.

операционна принципа на "Pair Plus" се блокира предаването на импулси в нервната система на насекоми

Принципът на действие се състои в блокиране на предаването на импулси в нервната система на насекомите. Поради това паразитите са парализирани. Инсектицидите проникват в насекомите през хитиновото покритие и в процеса на дишане. Повреждащата способност на дадено вещество е доста висока. Наркотикът убива възрастни индивиди и гърди, много други предложения не са в състояние на това.

Правила за употреба

 • Средството за премахване на въшки е напръскано по дължината на косата. Изчакайте 10 минути и главата се измива добре със шампоан. Мъртвите насекоми трябва да се перат с гребен с чести зъби. За да бъде фиксиран ефектът, след 7 дни се извършва повторно третиране.

"Двойка плюс" се напръсква по дължината на косата

 • За да се избегне повторно повторение, е необходимо да се извърши обработка на шапки и спално бельо.
 • Количеството консумативи се определя в зависимост от плътността и дължината на косата. За да разпръснете по-добре докосване на кожата, по време на прилагането, трябва да разпространявате косата си с пръсти.
 • За изравняване на паразитите след измиване е по-добре да използвате гребените: "AntiV" или "Nit Nit".
 • При тежки инфекции, дори и след подходящо лечение, могат да останат гърчове. Това е абсолютно нормално, яйцата са най-стабилната форма и инсектицидите не са ужасни за тях.
 • В този случай опитайте да изплетете косата няколко дни подред. Вие ще премахнете повечето от гнездата и по този начин ще предотвратите появата на ларви. Dalesleed отново да се лекува.
 • Борбата с пухени въшки е практически същата като при главните въшки. Но е важно да се уверите, че спреят не се появява на лигавиците в близост до гениталните органи, в противен случай може да се получи дразнене.

За да изгладите паразитите след измиване, е по-добре да използвате гребените

Предимства и недостатъци

Средството за защита от въшки има неоспорими предимства:

 • Лесна употреба;
 • икономика;
 • висока ефективност.

Сред недостатъците са:

 • възможността от странични ефекти: изгаряне на скалпа, пърхот, алергии;
 • изгаряния (ако времето за прилагане е нарушено);
 • липса на клинични проучвания;
 • токсичност.

"Pair plus" има някои противопоказания:

 • свръхчувствителност към компонентите;
 • астма;
 • възраст до 2, 5 години.

Един от недостатъците на "Pair plus" - изгаряне на скалпа

Предпазни мерки

"Pair plus" трябва да се пръска в добре проветриво помещение. Важно е да не влезете в областта на очите и да работите далеч от огъня. Ако лекарството е на лигавицата или в очите, незабавно трябва да изплакнете лицето си с много вода. Дръжте продукта по-дълго, отколкото е указано в инструкциите, не го следвайте, в противен случай може да се изгори скалпа.

Обратна връзка с потребителите

Представеното средство за защита срещу въшки е доста ефективно. Потребителите казват, че е удобно да се използва. Има обаче недостатъци - лекарството е скъпо, но често не се включва често срещан гребен.

Средството за лечение на въшки струва около 400 рубли. За сравнение, други лекарства ще струват в размер на 700 рубли.

"Плюс плюс" помага за първи път, дори и случаят на инфекция да се изпълнява. Използвайки аерозол, можете да извършите обработката на якичките на дрехи, спално бельо - кремът не е подходящ за това. На тъканта няма следи.

След като прочетете публикувана преди това статия в нашия уебсайт, можете да научите как да се справите с дрехите от въшки.

"Двойка плюс" - ефективно средство за защита срещу викове (видео)

Основният недостатък на "Двойка плюс" е липсата на гребен. Все пак е необходимо да се провери дали лечението е ефективно.

Важно! Паразитите често предпочитат чистата коса, по-лесно се оправя. Хората, отслабени от стреса, често стават носители на насекоми.

Ушите могат да живеят без храна за около 2 седмици. Те предпочитат да се установят на дрехи, гребени, възглавници. Но при висока температура паразитите умират. Следователно, всички неща в къщата, които трябва да се мият, трябва да бъдат третирани с топла вода. Главата може да се сърди, дори когато въшките се изтеглят, сърбят местата на ухапвания.

Бъдете внимателни към децата, не всяко дете ще каже на родителите, че главата му винаги е сърбеж.И ако това се случи, използвайте "Плюс плюс".

Всички неща в дома, които ще се мият, трябва да се третират с топла вода

Когато продуктът се продава

Въпросният спрей се продава практически във всички големи градове на света чрез аптечната мрежа. Можете също така да го поръчате онлайн, но доставката ще е много по-дълга. И това е лошо, тъй като паразитите трябва да бъдат незабавно експулсирани. Или поръчайте лекарството предварително, така че един пакет винаги да е вкъщи.

Тегло - 116 грама. Това количество е достатъчно за 2 процедури на средна дължина на косата. Ако косата е къса, наркотикът ще продължи повече пъти.

Как да премахнете въшките (видео)

Представеното лекарство работи чудесно за паразити. Използвайте спрея удобно, почти няма странични ефекти. Трите вещества, които съставляват продукта, успешно се допълват, така че спрейът е много ефективен. Лекарството е достатъчно, за да се пръска по дължината на косата, да изчакате известно време, след което да изплакнете добре. Ефектът няма да ви остави да чакате.