Машенька від клопів: правила застосування і оцінка ефективності

Жовтень 2018

Відео: Папины штаны (Жовтень 2018).

Anonim

Новият "Маша" с обновена композиция се оказа добър срещу дървеници най-известните средства за защита, хлебарки е "Маша". Този пастел е бил използван с удоволствие от всички любовници на нашата страна, тъй като след първата заявка, досадни насекоми изчезнаха всичко и за дълго време. Оказа се, че кредата може успешно да се използва за борба с други малки вредители. Новият "Машенка" с актуализирана линия се показа доста добре срещу такива неприятни наематели в къщата като дървеници. И тази креда помага да се справите с тях и бързо.

Характеристики на препарата

Mashenka е молив с бял цвят. Опакована креда в синьо-бяла опаковка, която веднага може да се види на рафтовете на магазините. Претегля се опаковка от около 20 грама, но тази сума е достатъчна за многократна обработка на апартамент от средно големи.

В светлината, активното вещество се разлага. Затова дръжте молив плътно опакован в опаковка на тъмно, сухо място. Един пакет трябва да бъде достатъчен за обработка на площ от 30 квадратни метра. m

Състав и действие

Съставът на "Mashenka" включва активните и свързващи вещества. Като помощни компоненти за свързване се използва гипс или креда. Оттук и външността на агента е бяла креда.

Като спомагателни свързващи вещества на "Машенка" се използват мазилки или креда

Активни вещества:

 • Зета-циперметрин;
 • делтаметрин.

И двете вещества принадлежат към класа на пиретроидите и са отрови на нервен агент. Зета-циперметрин блокира преминаването на нервните импулси към органите. В резултат на това мускулната тъкан се парализира. Тъй като повечето жизненоважни органи са съставени от мускулна тъкан, настъпва бърза смърт на насекоми. Делтаметрин чрез действие е подобен на този на зета-циперметрин и подобрява неговия ефект. Тези две вещества от целия клас пиретроиди действат най-силно върху организма на насекомите. Също така тези отрови принадлежат към вида на контакта. Следователно, за отравяне на индивида, той трябва или да пълзи по пътеката от креда, или просто да влезе в контакт с вече заразеното лице. Поради това, инфекцията протича нарастващо, в съответствие с принципа на вирусното излагане.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от дървеници, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Кредата съдържа 0, 1% зета-циперметрин и 0.05% делтаметрин. Това е достатъчно, за да бъде смъртоносен отровен агент за насекоми и почти безвредно за всички топлокръвни организми, включително за хората.

"Mashenka" - смъртоносен отровен агент за насекоми и почти безвредни за всички топлокръвни организми

Всичко това определя високия ефект на лекарството срещу буболечки.

Предлагаме ви да научите как "Mashenka" работи срещу хлебарки, като прочете съответната статия на нашия уебсайт.

Предимства на тебешир

Какво е по-добре от всяко друго лекарство за бъгове?Оказва се, че агентът има много предимства пред аерозолите или геловете.

Плюсове:

 • Простота на обработка;
 • добро фиксиране на лекарствените частици върху повърхностите поради свойствата на гипс и креда;
 • активните вещества остават дълго време на повърхността и не се износват, което определя продължителността на действието "Mashenka".

Активните съставки остават на повърхността в продължение на дълъг период от време и не могат да бъдат изтрити, което води до продължителността на "Маша"

Важно предимство означава, че моливът е много евтина и достъпна за всеки.

Как да приложим

Моливът може да се използва срещу бъгове по съвсем различни начини.

 • Първият и най-често използван метод: фини линии на повърхности, избирайки местата с най-голямо натрупване на дървеници.
 • Вторият метод включва превръщането на креда в прах и запрашаването му с места, избрани от дървеници.
 • Третият метод включва разтваряне на "Mashenka" във вода и покриване на повърхността с това решение.

Всеки метод има своите плюсове и минуси. Първият метод се характеризира с лекота на прилагане и скорост на работа. Но той не дава пълна гаранция, че буболечките ще преминат по мършавата лента. Следователно лентата трябва да се изтегли възможно най-дълго на всички места. Вторият метод позволява да се постави отровата в най-тънките процепи. Но също така увеличава риска от отравяне, тъй като кредата, превърната в прах, може лесно да бъде вдишана. Третият метод е лошо трудоемък.

Как да се отървем от буболечки (видео)

Правила за обработка

В ръкавиците се използва молив. Ако възнамерявате да използвате натрошена креда от дървеници, трябва да носите респиратор или памучен марля.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

Има само три ефективни опции за бързо отстраняване на буболечките:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Покупка на евтин електронен репилатор (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Алгоритъмът на действие е следният:

  • мебелите се отдалечават от стените;
  • нарисувайте плътни линии по дъските за первази;
  • начертайте линиите по стените по периметъра на стаята по дължината на перваза и тавана;
  • прилагайте инструмент около периметъра на задните стени на мебелите, вътрешните кутии на дивани, фотьойли;
  • начертайте линиите на гърба на картините.

  Пукнатини по стените и первазите са обработени с особено внимание. Дебелината на линията трябва да е голяма - до 2 и дори 4 сантиметра.

  Когато работите, кредата трябва да се държи от опаковката - за тази цел тя леко се освобождава от обвивката и се разгъва, когато средствата изчезват.

  След един месец е необходимо да се изплакне добре мястото на приложение на препарата с вода със сапун и сода.

  Месец по-късно, че е необходимо да изплакнете добре с места за рисуване подготовка вода със сапун и сода

  Продължителност

  Съдейки по мнения, 2-3 дни дървеница население ще намалее значително. Първоначално бъговете няма да бъдат толкова забележими и след това напълно изчезнат. Изчезването на паразитите ще настъпи след 7-14 дни.

  Превантивни мерки

  Ако се появят дървеници, дори и след изчезването им след лечението, е необходимо да се предприемат превантивни мерки. Паразитите отново могат да направят пътя си до стаите през пукнатините в пода от съседите или да излюпят останалите яйца. Ето защо е необходимо периодично да се повтаря лечението на стаята.

  За предотвратяването на един апартамент се третира точно същото. Само дебелината на линиите може вече да е доста малки. - 1 см, за да се предотврати появата на дървеници начертаете линия по протежение на первази, первази, под первази.

  Предпазни мерки

  "Mashenka" за хората е почти безопасно. Но предпазните мерки все още няма да се намесят. Ето защо, ако я получите на кожата си, трябва да я измиете с вода и сапун.

  Симптоми на дървеници в апартамента (видео)

  Предлагаме също така и да научат за ефективни методи за да се отървем от дървеници бельо четене по-рано публикуваната статия на нашия сайт.

  "Mashenka" остава много ефективно лекарство за дървеници и други паразити. Моливът е с ниска цена, но е много ефективен. След като го използвате, можете наистина да дишате и да забравите за дървените плочки.