Засіб від клопів ціфокс

Січень 2019

Відео: Цифокс - средство от клещей и других насекомых. (Січень 2019).

Anonim

Tsifoks - препарат от дървеници, се издава под формата на концентриран разтвор. Течността има жълтеникав цвят и остър мирис. След прилагане, лекарството ще продължи 20-30 дни, е устойчиво на слънчева светлина и висока температура. Първите резултати ще бъдат демонстрирани след половин час след лечението. Съхранявайте наркотикът на сухо, тъмно място, недостъпно за деца. Цигоките са запалими, така че трябва да изберете място за съхранение, далеч от газовата печка .

Състав

Активната съставка на препарата Cifox е инсектицид, наречен циперметрин. В допълнение към това има допълнителни вещества в агента - разтворител, аромати и емулгатор. При контакт с наркотиците, буболечките през краката предават отрова, което предизвиква парализа на нервната система. И след няколко минути насекомите загиват.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Смята се, че дървеници не могат да развият резистентност към основната активна съставка Tsifoksa, но според многобройни наблюдения, при определени условия, става възможно.

Продуктът е с висока степен на токсичност, поради което трябва да се спазват стриктно всички предпазни мерки.

Указания за употреба

Преди да използвате продукта, той трябва да се разреди с чиста вода. След като разтворът е готов, е необходимо да се спазват мерките за безопасност, за да се третира цялата стая с лекарството. Когато се подготвя за обработка, струва си да закупите специален спрей или обикновено, както и за поръсване на цветя. Но си струва да припомним, че по-малките капки - колкото по-високо качество на лечение, което се дължи на по-равномерно разпределение на разтвора, както и възможност за обработка на тесни процепи и други трудно достъпни места.

След това поставете получения разтвор в спрей и обработвайте стаята. Особено внимание трябва да се обърне на меката мебел, която е основната убежище на буболечките. Необходимо е също така да се приложи решение на повърхността на мебели, цокъл, пукнатини в стени, тапети, вентилационни решетки и други труднодостъпни места. След това трябва да напуснете стаята и само след 12 часа да направите мокро почистване на цялата област.

Внимание! Ако по време на лечението или след него някой от домакинствата ще открие симптоми като гадене, замаяност, нарушена координация на движенията - е необходимо да се обадите на лекар. Това показва, че е имало отравяне по двойки фондове.

Как да се размножават средства

за получаване на разтвора на бъговете трябва да се подготвят предварително ненужно саксия с подходящ размер, което след употреба ще трябва да се изхвърли. В контейнера добавете агента в необходимата доза и разредете със студена вода. За леко заразена стая лекарството трябва да се разреди в следните пропорции: 0.4 ml. на литър вода. За силно замърсена стая ще ви трябва: 2 ml. на литър вода. След разтваряне на Cifox тя трябва да бъде внимателно смесена за пет минути.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Важно! Разреденото лекарство се съхранява само за осем часа и след този период е необходимо да се отървете от химикала.

Предпазни мерки

по време на смесване и обработка на съоръжения от дървениците на, производство на преследването на лицето, трябва да бъдат защитени с помощта на респиратор, гумени ръкавици и защитно облекло. По време на процедурата и 24 часа след това в къщата не трябва да има хора и домашни любимци. Обработката може да се извърши само с отворени прозорци, тъй като Cifox е силно токсичен.

Наемателите могат да бъдат уредени в апартамента само след мокро почистване, не по-рано от 12 часа след преследването. Много е важно да предупредите съседите, че се планира процедура, която може да навреди на тяхното здраве.

Запомни! След като лечението срещу дървеници е завършено, е необходимо да оставите всички прозорци отворени за един час.

Предимства и недостатъци

Предимствата на Cyphox включват:

  • Способността за дълго време да поддържа ефективен ефект върху обработените повърхности;
  • Евтини разходи;
  • Висока ефективност.

Недостатъци на лекарството:

  • Висока токсичност;
  • Необходимостта от решение с правилната дозировка на лекарството;
  • Като правило, второ лечение на стаята се изисква две седмици след първата;
  • В някои случаи бъбреците могат да развият резистентност към лекарството.