Засоби «чистий дім» від тарганів

Жовтень 2018

Відео: Ультразвуковой отпугиватель мышей отзывы (Жовтень 2018).

Anonim

В прозореца на средства от хлебарки, голям рафт е зает от подготовката чиста къща от хлебарки. Стана така, че хората и хлебарките са съседи от древни времена. Това явление се дължи на биологични фактори: хлебарки унищожават левия над трохи и остатъци, като по този начин правят къщата по-чиста. Но тези насекоми могат да станат носители на различни заболявания. Поради тази причина борбата срещу хлебарки трябва да бъде не само ефективна, но и трайна. Линията на средствата "Clean House" напълно се справя със задачата.

Хлебарите са носители на опасни болести, паразити и просто неприятна гледка във всекидневната. За борба с хлебарки и други вредни насекоми непрекъснато се произвежда голям брой различни средства. Компетентното и навременното им използване ще сведе до минимум риска от вредители в къщата. Линията "Clean House" ще помогне за решаването на проблема възможно най-добре.

Ефективно отстраняване на насекоми

От една гледна точка, унищожаването на хлебарки е противоречие с всички закони на природата, но от друга - те могат да превозват опасни бактерии и паразитни червеи по тялото му. Туберкулозата, дизентерията, тифът, холерата са само малка част от последствията от преживяването на тези малки насекоми в жилището.

Грешни методи и злоупотреба с лекарството срещу хлебарки могат да доведат до много катастрофални резултати.Дори ако на пръв поглед изглежда, че сте вредители на всички вредители, те могат да пълзят от съседните апартаменти. Друг проблем е фактът, че се увеличава възпроизводството на инфекцията в случай на неуспешен опит. Това не е най-приятното изживяване - смаже хлебарки по цял ден и заспива с чувството, че кракът ми е нещо, което пълзи.

В момента никой не означава или услугата за борба с вредителите не дава 100% гаранция, че проблемът няма да се върне отново. Но ако се заемете с проблема както трябва, резултатът несъмнено ще ви хареса и вие ще забравите за вредни насекоми завинаги. Единственото нещо, което да се помни - не можете да използвате един и същ инструмент за дълго време, тъй като тя може да доведе до пристрастяване и хлебарки тази отрова, вече няма да вземат.

Отдавна е известно, че силната химия е най-добрият начин за борба с вредните насекоми. Ако къщата има деца и домашни любимци, трябва да се погрижите за тяхната безопасност по време на процедурата. Най-добре е децата и животните да бъдат отведени до роднини и спокойно да обработват стаята.

Линия за финансиране на чиста къща

Много хора се питат какви видове контрол на вредителите съществуват и какво е по-добре да избират. Линията "Чиста къща" се представя под формата на креда, прах, гелове, аерозоли и капани. Те са подходящи за борба както с хлебарки, така и с бъгове, мравки, акари и други насекоми. Всеки продукт е произведен по най-новата технология и правилното му използване гарантира пълно изчезване на домашните паразити.

Аерозол

Най-удобната форма на анти-хлебарка е аерозолът. Комплектът включва балон и няколко дюзи с различни форми и размери за лесно разпръскване в процепите и пролуките.Ефикасността се дължи на съставните тетрамитрин и циперметрин, които заедно имат 100% злокачествен ефект върху паразитите. За да избегнете отравяне, трябва внимателно да прочетете инструкциите за употреба и да спазвате всички необходими предпазни мерки.

Изключително трудно е да се направи грешка при използването на този инструмент. Достатъчно е да разклатите балона и да пръскате съдържанието му в целия апартамент.

Общи правила:

  1. Носете респираторна защита / медицински превръзки и гумени ръкавици.
  2. Спрей стриктно на разстояние от 20 сантиметра от повърхността, която ще се третира.
  3. Цената на квадратен метър е около 10 милилитра от средствата.
  4. Задължително да се обработват всички пукнатини и фуги в стените, пространството за мебели, панели и домакински уреди, както и первази, подпрозоречни первази и врати.
  5. Препоръчва се дезинфекцирането на мебелите и тапицерията на дивана.
  6. След третирането винаги да проветрявате стаята, да отстранявате мъртвите вредители и да избърсвате повърхностите, с които лицето е в контакт.

Гел

Друго еднакво ефективно средство е гелът "чиста къща". Неговият ефект не е толкова непосредствен, за разлика от аерозола, но много дълъг. Ефектът продължава до няколко месеца, т.е. дори ако новите съжителстващи решат да влязат в къщата, те все още ще загинат. Гелът в състава е подобен на аерозола, като единствената разлика е наличието на специална добавка, която предизвиква хлебарка, за да опита гела. Инсекта успява да се върне на мястото на претоварване на роднини, като по този начин зарази всички останали.

Отровата започва да действа постепенно и в рамките на 24-48 часа паразитите умират.

Гелът "Clean House" може да се нанася директно върху повърхността, която ще се обработва, или върху хартия или картон, която след това се поставя на правилните места.Гелът има плътна консистенция, което прави възможно нанасянето му върху всякакви повърхности, дори вертикални. Прилагането на продукта се извършва с пунктирани линии на местата, където се предполага, че вредните индивиди обитават. Не забравяйте да оставите гела там, откъдето може да проникне нова поредица от инфекции.

Прах

Третият вид средства от хлебарки може да се нарече спомагателен и има формата на прах, наречен прах. Съставът е идентичен с аерозолите, но дозите са намалени. За да се увеличи ефектът от тетраметрин и циперметрин, към праха се добавя пиперонилбутоксид, което увеличава токсичността на лекарството няколко пъти. Ето защо не се препоръчва използването му в апартаменти, където има деца и домашни любимци.

Прахът "Clean House" се използва по два начина:

  1. Разрежда се с вода и се излива в празнини и пукнатини.
  2. Изсипано в чист вид на необходимите места. След приключване на процедурата всички обработени повърхности трябва да се измият обилно.

От многобройни прегледи на потребителите може да се направи едно заключение: средствата "чиста къща" се използват най-добре заедно. Например, аерозол и гел или аерозол и прах. Първият вариант е много по-безопасен и по-популярен сред купувачите. Аерозолът унищожава по-голямата част от паразитите и гелът напълно се справя с нови партиди, като намалява популацията им до нищо.