Відгуки про застосування засобу від клопів форсайт

Домашние средства от тараканов и муравьев - Все буде добре - Выпуск 78 - 13.11.2012 (Відео July 2018).

Опитвам се да намеря мнения за Форсайт означава на дървеници (както е, наистина, всеки друг), често бъдещите боец ​​домашни паразити влизат уеб сайта на производителя, регионални дилъри или онлайн магазини. В продължение на няколко причини, за да се измъкнем от такъв източник на обективна информация е проблематично:

  • производител и продавачи интересуват от продажби, така че е вероятно, че те филтрират отговори, оставяйки само положителни, но в най-добрия случай - неутрални. За проучване на липсата на средства, тези прегледи не помагат, така че след като се срещна с тях дадено лице получава едностранно картина на лекарството и често не е готов за истинските трудности в прилагането му.
  • Освен това, както показва практиката, коментари често са написани от засегнатите хора (в този случай не става дума конкретно за прегледите на превозното средство от бъгове Форсайт, и по-общи за много препарати против насекоми).

Надяваме се, че следните отзиви за Forsythe ще помогнат да направите по-пълна картина на този инструмент. Ако вече имате опит да го използвате - не забравяйте да оставите отзивите си, като използвате коментара в най-долната част на тази страница.

Преглед

"Ние никога не трябва нито хлебарки не е, дървеници. И след това погледнете, детето някои ухапвания се появяват непрекъснато, а ние като нищо и не хапе. Комарите в къщата там, така че съгрешили алергия , но хапки постоянно се появяват все повече.И накрая, жена ми намери цялото гнездо в кърпата под детския матрак в яслите. Там имаше такава истерия, че трябваше да се върна от работа. Тя уви тази хавлия в торба, я изнесе на улицата и я изгори и докато се прибрах вкъщи, вече бях купила Forsythe от дървеници в магазина. И си купих толкова много за лечение на целия апартамент. Струва ми се, че лешоядите са само в тази кърпа, но в този момент беше невъзможно да се спори с жена си. Тя каза, че докато не обработя апартамента, тя няма да се върне у дома. Така ходи половин ден с количка, а след това направи инвалидна количка работа. Накратко, с този Forsyte имаше четири бутилки, всеки от които трябваше да се разтвори в един литър вода. Решения, взе бутилката с pshikalkoy от г-н Мускул, наляти в него означава, че целият поръсена леглото, леглото ни, цокли, килер, хол, както и изработени. Той мирише, но бързо изгасва. Може би още няколко чифличета, които видях под леглото, но по време на лечението не се срещнаха с мен. Мисля, че те са живели само в кърпа, но не виждах повече. Съпругата после цяла вечер се измива неща от килера, защото миришеше Форсайт "

Егор, Uman

Сравнителни лекарства аналогов маса Форсайт

Основните параметри, които привличат вниманието на купувачите агент при избора. - Дали на ИТ сигурността цена, наличност и миризма.

Преглед

"Те избраха между Forsythe и изпълнителя. Forsyte е по-евтино и изглежда по-ефективно. Но това е голямо главоболие. Просто не е за продажба. Е, не бързахме и бихме могли да поръчаме Изпълнителя чрез Интернет. Така че не се продава в Омск. Мисля, че ако се наложи да пропуснем бъгове не в страната, а в апартамента, отидохме в SES и купихме този Forsyth.

Ирина, Омск

Прогнозиране от дървеници може да се получи от ЕЕН или от служители на специални служби за борба с вредителите. А пасторът, подобен на ефективност и начин на употреба, присъства в свободната продажба.

Цената на лекарството обикновено се изчислява на единица обработваема площ, и в това отношение Форсайт е в средния ценови диапазон (около 800 рубли. Апартамент с 1 спалня). За сравнение, Tetriks, считан за един от най-мощните инструменти за унищожаването на бъгове за легла, се продава на цена около 2000 рубли. за бутилка от 250 ml, а тази сума е достатъчна, за да се справи с около 2 апартамента (така че за еднократно ползване на Tetriks не винаги е рационално).

Средства Цена на преработка за 1 стая. апартамент действие на яйца на бъгове Достъпност токсичност наличие на мирис
Форсайт ~ 800 рубли. Не В ЕЕН, специални услуги и гризачи Средна, алергия и хиперемия при контакт с кожата, води до отравяне чрез поглъщане на стомашно-чревния Миризмата е там, но бързо ерозира
Hangman ~ 1200 рубли. Не Има търговски достъпен среден, може да предизвика алергии е
Het 720 рубли. е Има наличен в търговската мрежа Нисък Не
Tetriks ~ 1000 рубли (минимална покупка. - 2000 рубли) Не Има наличен в търговската мрежа Висока Силна миризма
Diazinon ~ 450 rub. Не Има наличен в търговската мрежа Средна Tang

Отзиви

"по всяка вероятност три дни са търсили нещо разумно от дървеници в онлайн поръчки, няма смисъл. - Това е все още предстои да бъде отидете в нашата провинция, тези кръвопийци ще ни изядат, а ние нямаме нищо и никакви магазини. съседите знаят само, че керосина оферта и Маша. добре, съпругът ми отиде в града и е в състояние да си купи обезпаразитяване станция Форсайт в кутията.Смесва такъв инструмент, но работи. Вярно е, че те трябва да отстраняват бъгове два пъти. Направихме това и един месец по-късно те все още работеха върху пилешки кокал. Къщата на трите стаи е била взета от половинка пастели, а останалата част - от пилешки ковчег. Няма повече глупости. "

Галина, Хабари

" Форсайт не ни е помогнал. Може би стана по-лесно за една седмица, след което гребците се върнаха. Под нас има някакъв бомбардировач или че десет души в апартамента живеят в постоянни нехигиенични условия. Вече се заклеваме с цялата къща, но всичко е безполезно. Трябваше да се обадя на момчетата от гарата, те използват Тетрикс. Миризма след като страховито, но не и дървеници или хлебарки след това се оставя Форсайт "

Татяна, Vanino

Мнения експерти

." - означава, привеждащи нервни агенти ефект върху насекоми. Той е много ефективен при контролирането на бъгове, той е достатъчно безопасен за човек и може да се използва в жилищни помещения, ако се спазват правилата за безопасност. Основният компонент на Forsyth е инсектициден фентион. Това вещество блокира производството и активността на холинестераза в тялото на насекомото и следователно във всички части на нервната система на паразита натрупва ацетилхолин, което води до непрекъснато увеличаване на възбуда и мускулен тонус. След контакт с летална доза от веществото в насекомото на тялото бъг умира в рамките на няколко минути от пълна парализа на мускулите. "

Куприянов ST, СТАНИСАВЛЕВИЧ. Biol. Науките

" Лекарството за бъгове Форсайт е предназначена предимно за професионални съоръжения за преработване специални услуги. За домашна употреба, тя трябва да се използва със задължително използване на ръкавици, респиратор и дрехи с дълги ръкави. След контакт с кожата може да се развие алергична реакция и хиперемия, а ако случайно бъде погълната - тежка интоксикация с гадене, повръщане, болки в корема.В оптималния случай, трябва да се свържете на професионалистите в службите за дезинфекция за обработка на Форсайт помещения ".

Морозова OE, СТАНИСАВЛЕВИЧ. Med. Science

Вие питате, ние отговаряме

" В коя област ще бъде достатъчно за една бутилка Форсайт? "

в около 10 квадратни метра, включително обработката на мебели. Апартаментът е с обща площ от около 35 кв. м., за да бъдат обработени 3-4 бутилки средства.

" След прилагането на форсайт в апартамента ми е на третия ден от главоболие. Какво трябва да направя? "

, за да отидеш на лекар. Обикновено симптомите временно интоксикация двойки Форсайт изчезват след разходка по улицата. Може би главоболие не е свързано с Форсайт, а просто съвпадна с неговата употреба. Определяне на това може само лекар.

Повече мнения

"Е, миризлива, това Форсайт, ужас. За мен вече в мнението на тъмнината, докато им апартамент попръскани. Е, тя изчезва бързо, но на дрехите все още остава миризмата, сякаш от втора ръка. Ако го обработвате, след това измийте дрехите и нещата в килера едновременно, измийте с пишеща машина при висока температура. Така ще бъде по-лесно Колко скоро след необходимото лечение да мие подовете в стаята и измийте третираните дрехи на леглото, "

Желателно е да се"

Анна, Москва

. "-. Няколко часа по-дълги мебелите и леглото ще се влива с Форсайт , толкова по-вероятно, че всички грешки, ще умрат. в оптималния случай, средствата могат да бъдат лекувани с един апартамент, преди да напусне залата за уикенда. Но, като правило, 4-5 часа в повечето случаи е достатъчно.

"мога да се справят с домашните любимци от Форсайт бълхи? "

Невъзможно е изобщо. ТА означава, дори и след разреждане е много висок, както и за домашни любимци (особено котка) е много лесно да ги отрови.

Не забравяйте да оставите отзива си за отстраняването на грешките на Forsyth в полето за коментари по-долу.

Forsyth remedy - мнение на специалист

Карбофос ли помага ли бъгове?

Интересно видео: какво казват работниците от SES за начините за отстраняване на бъгове