Форсайт від клопів

Лютого 2019

Відео: форсайт для борьбы с насекомыми (Лютого 2019).

Anonim

От появата на грешки Никой не е имунизиран - причините за "проникване" на тези насекоми в дома много, и не винаги причината за него безпорядък домакини. Дървеници живеят в много стари къщи или могат да идват от съседите си, но в никакъв случай те трябва да бъдат изведени с помощта на различни методи, включително инсектициди.

Основният недостатък на инсектициди - тяхната токсичност, като тези препарати съдържат мощни вещества, които са вредни за хората и домашните животни, но се обхванати от висока ефективност.

Въпреки това, използването на по-малко токсични активи - например, като Форсайт - дървеници може и да са обосновани, не само по отношение на цена / качество, но също така и по отношение на ефективността.

Forsyth: химичен състав и свойства на

лекарството е средство за многоцелеви за унищожаване на насекоми, мухи, мравки, комари, бълхи и други паразит вредители и техните ларви.

The инсектицид се използва широко в медицинската практика, както и малки и големи обекти от различни категории (складове, ферми и др. Г.) И в жилищни сгради.

Състав: Форсайт (Forssayt) - лекарство на базата на фосфорорганичните съединение фентион 25% концентрация. Като спомагателни вещества съдържат стабилизатори, антиоксиданти, както и парфюм и разтворител.

Съвместимост: концентрат светло-златист цвят, с остър мирис, който бързо изчезва.

Действие: насекомо-акарицидно, насочено към борба с насекоми. За най-добър ефект е необходим директен контакт на насекомото с отровата (яйцата не се унищожават).

Когато се използва от дървеници, остатъчната ефективност на инструмента Foresight продължава от три до пет месеца, създавайки защитна бариера. Ефектът се дължи на парализиращия ефект на синантропните насекоми, който възниква от контакта на индивида с активното вещество на препарата.

токсичност означава Прогнозиране:

 • При липса на изпарения емулсионен концентрат се отнася до Клас IV (умерена или нискорискови активи). При един контакт с повърхността на кожата може да се получи зачервяване на лесен етап. Когато се излага на въздействието на лигавицата, има очевидно дразнещо действие.
 • Нивото на експозиция на топлокръвно тяло при поглъщане има опасност от клас III и може да причини тежко химическо отравяне.
 • работни емулсионни Парите са клас II риск и дългосрочно инхалация могат да причинят алергии, виене на свят и припадък, до тежко отравяне.

Условия на съхранение: лекува Forsyth насекоми трябва да се съхранява плътно затворен, в сухи закрито в температурен диапазон от -30 до + 40 ° С

Инструкции за употреба на средства от Форсайт дървеници и други вредители съдържа правила за употребата на лекарството, което може да помогне да се избегнат неприятни последици, и напълно да се отървете от паразити.

Как да приложим правилно Forsyte?

Информацията използват в борбата с насекоми

Преди да се използва средство Forssayt дървеници, бълхи, хлебарки и други насекоми вредители трябва да бъдат получени от работа изчисление емулсия означава един флакон на литър студена вода - температура на ниско намалява препарат острота миризма.

 • трябва 2, 5 литра работни емулсия от 25 квадратни метра за обработка на съоръжения от дървеници, мравки и акари. м.
 • За обработка на помещенията от хлебарки ще бъдат необходими 1, 5 литра работна емулсия на 15 кв. м. m
 • Унищожаването на бълхите се извършва с използване на 5 литра водна емулсия на 50 кв. м. т.
 • С унищожаването на мухи и техните ларви, и кърлежи на големи обекти трябва 20 до 50 литра работен емулсия за всеки 200-500 квадратни метра, съответно.

е важно да се помни, че за обработката на плоски дървеници Forssayt достатъчно разрежда в размер на 50 мл на 1 означава литра студена вода и добре лечение местообитания насекоми преди разглобен мебели. Особено внимателно е необходимо да се обработват:

 • вътрешните части на дивани и легла;
 • възглавници и матраци;
 • външната страна на мебелите, включително частите, които са обърнати към пода и стените;
 • Фитинги и всички механизми.

С незначителен брой бъгове в апартамента не е необходимо обработването на дрехи и постелки. След 5-7 часа след лечението и проветряването стаята е обитаема.

Грешките могат да излязат от местообитанията си за известно време, но няма да има ухапвания. С течение на времето всички хора на кръвта трябва да изчезнат.

Преглед:

Ако наистина искате да се отървете от дървеници, не се мързелувайте и отидете във вашия район SES. Купете там Forsyte от дървеници - много помага, между другото, а не само от дървеници, което се проверява на личен опит. За профилактика, лекувайте всичко след това отново.

Наталия, Екатеринбург.

С голяма и дългогодишна натрупване на насекоми допълнителна обработка, за да бъде на тяхно място на плащането: тапет на цокли, пукнатини, ъгли, фуги, пукнатини в мазилка.В допълнение, за да се постигне най-добър ефект Форсайт е най-добре се използва заедно с бариерни агенти (като Klopoveron или трих) - така че може да се постигне ефектът на до 2 години.

Прилагане на средства за дървеници и други насекоми Forssayt у дома, че е важно да се спазват мерките за сигурност, които предоставят инструкции:

 • обработване на тел, като се използват лични предпазни средства: специални ръкавици, очила, маска RPG-60 или респиратор, осигуряващи 2 степени на защита срещу аерозоли, органични съединения и азот.

 • Лечението трябва да се извърши в добре проветриво помещение, от което всички животни и растения са били отстранени по-рано.
 • След употреба на лекарствената стена се препоръчва да не се измива, което ще осигури продължителен ефект.

Преглед:

Не мислех, че ще се сблъскам с тях, но за съжаление трябваше. През лятото в къщата ги намери навсякъде, дори в кухнята, той самият започнал преследването, използвал Форсайт. Но една от старите дивани все още трябваше да бъде изхвърлена. И буболечките никога не са се върнали - вече е била вече една година.

Петър, Москва.

В случай на контакт с лигавицата на очите, изплакнете засегнатата зона със студена вода и се консултирайте с офталмолог. Зачервяването на кожата на ръцете, дължащо се на контакт с лекарството, обикновено преминава известно време самостоятелно. Ако това не се случи, трябва да се консултирате с дерматолог.

При поглъщане, Forsyte може да причини отравяне и повръщане - в този случай е необходимо незабавно да се обадите на линейка.

Преглед цени Форсайт

Ако бъгове унищожат верни за Вас, а след това най-вероятно вече зададе въпроса: къде да купя и колко Forssayt за разходи.

Експерти дезинфекция услуги твърдят, че лекарството не е на разположение на физически лица, както и че не е изненадващо: средствата се отнася до професионалната и се продава в кутии в обем от 5 до 10 литра на доста висока цена, от 2400 до 10 000 рубли на туба.

Въпреки това можете да купите Forsyte за самостоятелна употреба както в строителството, така и в хипермаркетите за градината и директно в самата SES. Например, принадлежи на Forssayt-Fighter в бутилка от 1 литър. Цената на продукта варира от 600 до 800 рубли.

Да обобщим малко. Борбата срещу лешоядите трябва да се извършва с висококачествени ефективни средства, доколкото е възможно безопасни за хората и животните. Към броя на относително безопасни за употреба наркотици могат да бъдат приписани и инструмент Forsyte.

Важно е да се помни, че, както при всеки друг инсектицид, Форсайт изисква внимателно боравене и подробно проучване на инструкциите - единственият начин да се избегнат неприятни последици за здравето.

Видео: Пример за апартамента на бъгове и гризачи

Моля, обърнете внимание всяко пространство в апартамента, за да бъдат обработени от бъговете на първо място.

Карбофос помага ли да убива бъгове