Позбавлення від постільних клопів за допомогою оцту

Жінки, засуджені до довічного позбавлення волі, готуються до творчого конкурсу (Відео July 2018).

От всички народни средства срещу бъгове, оцетът е един от най-достъпните и лесни за употреба. Тя е лесна за закупуване, е евтина и абсолютно безопасна за хората. Но в същото време тя не може да се нарече ефективно средство срещу лешоядите.

Подобно на повечето народни средства, оцетът не убива буболечките, но ги плаши с миризмата си. И ако оцет от бъгове се използва правилно, страх паразити могат да бъдат бързо и трайно, след което те не могат да притесняват обитателя на апартамента повече от шест месеца. Въпреки това, за да се постигне подобен ефект, обработката на стаята с оцет е не по-малко сложна и отговорна от тези операции с най-ефективните инсектициди, позволявайки със същите усилия да се отървете от насекоми за добро.

Обратна връзка относно използването на оцет в борбата с домашните бъгове:

Наех двустаен апартамент за зимата и буквално първата нощ, когато се почувствах зле. Проверих леглото и килимите и почти паднах: в зоологическата градина имаше повече дървеници, отколкото хлебарки. Почти навсякъде, а в ъглите - тълпи. Интересно е, че в една от стаите тези паразити изобщо не бяха. Спомних си за вече забравения начин - оцет срещу дървеници. Купих две бутилки, обработих леглото, килимите, цокъла, добре вентилирания апартамент. Половин година, не ме ухапа грешка. И тогава започна с нова.Очевидно, оцетът дава само временни резултати. Така че сега подготвям апартамент за пристигането на санитарната служба.

Алекс

Оцет срещу дървеници: принцип на

оцет може да убива дървеници, само когато насекомото отива директно в банката с тази течност. Тук бъг или панталони, или вътрешностите му са нападнати от агресивен оцетна киселина. По същия резултат оцетна киселина действа на друга живо: тя представлява същата киселина като известен сярна или солна, е само малко по-силен.

В случаите, съдебно-самоубийци хора са описани от употреба на големи (литри) количества технически оцет или оцет. Не е изненадващо, че насекоми, по-специално бъгове, умират в тази течност достатъчно бързо.

В този случай, просто приложение на оцет върху различни повърхности има дървеници у дома същото въздействие, че храната има върху човешкото оцет, докато в салата или мариновани продукти: дразни органи на вкус и мирис. Само ако лицето харесва това чувство и да ги разнообразява храната си, на насекоми миризмата на оцет е враждебна и застрашителна. Разбира се, най-големи количества и концентрации, които се използват срещу дървеници оцет, толкова по-ефективно ще помогне в борбата с тях.

Оцетната киселина практически не работи върху яйцеклетките.

Изчислете същата, който се впръсква оцет унищожи бъговете, не трябва на леглото или мебелите. В този случай, паразитите само няколко дни, за да спрат да ядат, за да не се приближава на източника на остър мирис. Както изветряне и влошаване на глада грешки възобнови дейността си и започват да хапят със същата сила.

Само при много масивно третиране на стаята с оцет може да постигнете, че домашните бъгове ще го напуснат. Въпреки това, подобно лечение ще изисква същите разходи за усилие като пълноценно лечение на апартамента с мощни инсектициди. Само в последния случай бъговете умират и е по-вероятно никога да не се връщат в стаята.

Предимства и недостатъци на оцет като средство за защита срещу дървеници

Преди да се отървете от буболечки, като използвате оцет, трябва да се вземат предвид всички свои плюсове и минуси. Може би на този етап най-рационалният потребител на апартамента ще реши да предпочете други средства за оцет, а напротив, някой ще се наведе към него.

Основните предимства на оцета са:

  1. Наличност - купуват оцет от оцет или оцет могат да бъдат във всеки магазин през който и да е сезон на годината.
  2. Евтиност - количеството оцет, което е достатъчно за масивно лечение на апартамент, ще струва няколко пъти по-евтино от подобно количество силен инсектицид.
  3. Безопасност - оцетът не предизвиква алергични реакции и в количества, използвани за борба с бъгове, няма токсични ефекти върху хората и животните.

Сред основните недостатъци на оцета, трябва да се отбележи следното:

  1. Ниска ефективност - често оцетът на грешника не убива и обикновено не го изгонва от помещението със сигурност. Ботуши и оцет могат да бъдат едновременно в същия апартамент.
  2. Остра миризма - апартамент след преработка с оцет мирише като консерви магазин.

"В страната на лов бъгове, отколкото нищо от терпентин и завършващи нападения. Специални отрови работят най-добрите. Това е факт. След karbofosom грешки не се появяват изобщо.Но оцетът, който ни посъветваха, даде само временно отдъхване за една седмица. След като буболечките се върнаха отново. Но по време на този "пробив" на цялата вила, мебели и ние сме толкова миришеше на оцет, че наистина би било по-добре, ако имаше дървеници ... "

Мария Антоновна, Светлогорск

Ако сравним оцет с други народни средства за борба с дървеници, най- като цяло той не е много по-различно от една и съща метилов спирт, терпентин или прахта. и да се вземе решение за неговото използване е необходимо, когато паразитите в стаята малко и е известно, че те не разполагат с съседи. в този случай, тези, които са преследвани, след като те са унищожени с висока степен на вероятност извън апартамента и няма да се върне. с жилищни сгради оцет помага на слабите и дава само временно помилване повторно нашествие на насекоми в апартамента

засилва ефекта на оцет на дървеници

Най-ефективният оцет се смесва с други лекарства, например, с опит народни борци с дървеници препоръчват тези рецепти: ..

  1. смесват в равни пропорции с 90% оцет алкохоли и нафталин, и този процес смес места идентифицират грешки. в директен контакт с течността на насекоми са убити в рамките на няколко минути, но изпарението на течността специален ефект те не трябва.
  2. Mix оцет с естрагон бульон и метод тази смес крака и тялото на леглото. Ако дървеници в апартамента са редки, така че те идват от съседите, както и че има смисъл със същия разтвор, за да намажете възможните начини за проникване на дървеници в апартамента: въздушни движи, каси за врати, прозорци.
  3. в равни пропорции да се смесват оцет с терпентин и готов разтвор от процес на спрей на стени, цокли и пукнатини в мебели.

Проверява се, че когато повърхността е богато намокрена с оцет, буболечките, падащи на такава повърхност, умират в рамките на 12 секунди. Самият оцет обаче се изпарява за секунди и за да унищожат паразитите с оцет, те трябва да бъдат буквално излят. В ситуация, при която бубари са седи зад тапети и первази, това е много трудно.

Но за да се предотврати проникването на дървеници в апартамент оцет може да се използва доста успешно. Въпреки това, като се има предвид, че миризмата на оцет се справя доста бързо, подобно третиране трябва да се извършва често.

Как да се отървем от буболечки на закрито

Интересни снимки: убиване на бъгове в апартамент