Препарати від клопів (в тому числі мікрокапсульовані)

Savings and Loan Crisis: Explained, Summary, Timeline, Bailout, Finance, Cost, History (Відео July 2018).

Препарати за унищожаване на насекоми - доста специфичен сегмент на пазара инсектициди. За разлика от дома на хлебарки, дървеници са открити днес в домовете по-рядко, и в допълнение, предпочитат да се хранят само кръв, така че не се изкушават с вкусни миризма отровна стръв. Неефективно срещу дървеници също прахове и прахове, които е малко вероятно да се прилага за всички места, където се крият дървеници в стаята.

е безопасно да се каже, че най-оптимално от гледна точка на ефективност и лекота на прилагане са продукти на дървеници, които се произвеждат под формата на спрей или използвани като спрей. Именно тези освобождаване форми позволяват лесно да се справят с лекарството по целия път места в апартамента, в това число мека мебел и матраци.

, обаче, кофражни масла форма - това е само една от основните точки, които трябва да имате предвид при избора на лекарство, за да убие дървеници. Важно е също така да гледате какво ще се пръска, някои инсектициди и как те обикновено са в състояние да окаже влияние върху кръвни нещастници ...

Аерозоли дървеници

Едно от основните предимства на аерозолни лекарствени средства, за да убие дървеници - фактът, че те се продават готови за употреба. Компресиран патрон газ и разтвор на токсични позволява точно и прецизно прилага отрова дори твърда повърхност.

Много аерозолни почистващи средства, които ще бъдат обсъдени по-долу - са лекарства срещу дървеници за домашна употреба. Те изискват спазването на минималните мерки за сигурност, но пренебрегва тези правила все още не си струва, защото на специфичния метод на приложение има риск от получаване на средства частици в дихателните пътища на хора и животни.

Спрей дървеници борба

Kombat - това ароматизирани получаване на дървеници, който също се използва за унищожаване и други домакински насекоми. Основното активно вещество е Имипротрен (0, 1%).

Продажбата на този аерозол може да се намери много често - както в обикновен домакински и специализиран и онлайн магазини. Цената е приблизително 300 рубли за една кутия.

Преглед

"Напоследък се мести в апартамент под наем, където собствениците оставили мек комплект за хола. Така че, скоро стана ясно, че на дивана живи грешки, които излизат и да ни хапят. Посъветва да си купи в магазина всяка вечер -Това химикали от бъгове, че водата се развеждат, но ние не искахме да се забъркваш с около, така че си купих един обикновен спрей на летящи и пълзи насекоми - .. Combat не знам как работи, но ефектът е незабавен, няколко дни по-късно грешки в общо са престанали да се притеснява ".

Maria, Stavropol

инсектицид

руски лекарствени дървеници инсектицид се извършва въз основа на тези инсектициди като перметрин и циперметрин. Всъщност той е аналог на Forsyte, но е по-малко концентриран.

За обработка на едностаен апартамент ще са необходими около 3 бутилки от средства. Цената на лекарството е около 600 рубли и можете да го купите в аптеки и специализирани магазини.

Преглед

"Аз живея в общежитието - .. Вероятно вече опитах всички препарати от дървеници е опит и инсектициди означава съвсем нови и се препоръчва да аптеки и магазини, като истински панацея За съжаление, не е свръхестествена мен ефект. аз не забелязах - силна миризма на дихлорвосът, и работи само с прякото въздействие върху грешката, но защо да плати за него 650 рубли дървеници и така може да убива, но дългосрочните последици от инсектицида, уви, не ".?.

Сергей, Калининград

Raptor дървеници

В сърцето на средства, за да убиват дървеници Raptor - alphacipermetrin, Neopinamin и пиперонилбутоксид. Комплексът от тези отрови и спомагателни вещества може бързо да унищожи бъгове.

Това означава, че цената е сравнително ниска (около 200 рубли), то е лесно да се намери най-хардуерни или специализирани магазини.

Преглед

"Raptor дървеници - единственото нещо, което помогна да намерят решение на проблема, преди лечение внимателно с прахосмукачка стаята и след това се напръскват всички места, където на паразита в една и съща нощ спят почти мирно, но през седмицата отишли ​​всички грешки .. ".

Александър, Перм

Решения за съоръжения за обработка под формата на спрей

инсектицидни решения за борба с дървеници често се използват от професионални и гризачи услуги. Тези препарати се изисква предварително разреждане с вода, като често се произвежда под формата на концентрат (понякога с такива концентрати микрокапсулиран инсектицид е във формата).

Разтворите се прилагат, като се използва обикновен домакински спрей, който е много удобен.

Klopoveron

Според производителя, Klopoveron има уникална формула, която я отличава от други инсектициди.Унищожаването на дървеници може да се извърши както със сух прах, така и с неговия воден разтвор.

Ако искате да използвате микрокапсулни препарати от дървеници, не бива да ги бъркате с Klopvereon, произвеждан под формата на гранули - това са напълно различни форми на наркотици.

Намерете Clover за продажба е доста трудно, най-често се продава само на юридически лица. Цената на инсектицида е много висока в сравнение с останалата част - за 250 грама ще трябва да платите около 2400 рубли.

Преглед

"Най-добрият лек за дървеници, все още не са измислени. Klopoveron убива всички" живи същества "буквално в даден момент, и за себе си аз не се чувствам никакви отрицателни ефекти, въпреки че той е работил без ръкавици и маски. Същата нощ тихо спали, а буболечките вече не се притесняваха.

Степан, Киев

Hangman

Този продукт дървеници се радва сред населението двусмислен популярен:

  • Някои от неговата похвала, която, между другото, допринася за пари цената на ниска (около 70 рубли) и почти пълна безопасност за хората и животни. Една бутилка е достатъчно, за да се справи с дивана или леглото, а целият апартамент ще трябва да купи няколко.
  • Има обаче онези, които, напротив, считат, че лечението за бъговете на Изпълнителя е неефективно.

Палачът може да се купи навсякъде, дори в малки магазинчета. Състав: инсектицид фентион, 27, 5%.

Преглед

"Палачът използва служителя в страната само отрицателен забелязал. - Малко по-неприятна миризма, която изчезва веднага след проветряване дървеници Но след два или три дни го няма.".

Мария Петровна, Омск

Микрокапсулиран наркотик от домашни любимци Вземете ( ) Някои от най-ефективните са микрокапсулираните наркотици от дървеници.

Например, остарелият Gett (с две букви "t" в името, на базата на 0, 4% chlorpyrifos) е спрей, който се използва основно за контрол на хлебарки. Get (в противен случай - Get) е модерно и по-концентрирано лекарство, базирано на микрокапсули хлорпирифос. Цената на 100 мл концентрат е около 750 рубли. Сред много други препарати, Get има две основни предимства:

Почти пълна липса на миризма

  • Висока ефективност от дървеници.
  • Преглед

"Het бях посъветван в санитарно-епидемиологичната станция като най-ефективен и иновативен наркотици дръжка апартамента има само един път -. Тогава дървеници внезапно изчезна Поръчах чрез интернет, като микро-капсулирани наркотици от бъгове да купуват в магазина е просто нереалистично.".

Victor, Петербург

Medilis Tsiper

Medilis Tsiper - подготовка на базата на 0, 1% циперметрин а. Използва се предимно от служители на услугата, но е подходящ и за домашна употреба. Цената е около 150 рубли, продава се в специализирани градински магазини.

Преглед

"Medilis купил, за да убие бъгове в лятната къща, дървена къща. Според указанията, за да се направи 0, 05% воден разтвор, след което се пръска цялото пространство натрупване. Лечението трябва да се повтаря 2 пъти, но резултатът е много доволен."

Олга, Твър

Карбофос

Активната съставка е инсектицид малатион. Carbofos е доста токсичен за топлокръвни животни, поради което изисква стриктно спазване на правилата за безопасност при унищожаване на паразитите.

Цената за инсектицид е ниска - около 150 рубли / литър, макар че тя може лесно да бъде закупена почти навсякъде - в магазините или през интернет. Важно е да имате предвид, че Carbophos има силен и постоянен неприятен мирис.

Преглед

"е много добра, ако не и за миризмата! Бъговете са изчезнали след лечението, а след тях" ляво "в кошчето мека мебел, като използването му вече не е възможно.Разбира се, здравословен сън, без паразити го заслужава, но следващия път, че няма да си купите този наркотик. "

Marina, Житомир

Изготвяне на дървеници Fufanon

Като малатион, наркотици Fufanon се основава на малатион, но на малко по-ниска концентрация, обаче, цената на лекарството, по някаква причина, това по-горе. - около 700 рубли / литър

Fufanon могат да бъдат закупени на специалност и онлайн търговците на дребно

Преглед

"Когато имаше дървеници в апартамента .. , основният проблем беше - къде да купуваме наркотици от дървеници в нашия малък град. Децата поръчаха чрез интернет Fufanon, което беше просто прекрасно. Бъговете са изчезнали, след като един курс на лечение, но само в случай, че трябва да го повторя, "

Петър Иванович, област Sumy

Tetriks -. Професионални инструменти дървеници

Tetriks - лекарство от дървеници въз основа на циперметрин, и относително по-скъпи (около 2500 рубли / л), но ефективни и ви позволява да се унищожи бъгове бързо. често се използва в професионалната обезпаразитяване. в Русия Tetriks реализирани само от един доставчик в интернет.

Преглед

"Tetriks купил със съседите в три апартамента, тъй като цените хапят , Номерът е достатъчен - една копейка достига 300 мл. Това е може би най-добрата подготовка - една седмица цялата съда спи спокойно, а година, тъй като те не са "

Маша, Курск

Характеристики на избор и закупуване на лекарства от грешки

Преди да можете да определи избора на инсектицид. трябва да прочетете най-много информация за наркотиците -. описание, инструкции, въздействието върху здравето на хората и животните, ако е възможно, трябва да се потърси мнението на ЕЕН - те са бързи, което наркотици от грешки, за да купуват и как не трябва да се движат в една фалшива.Купете инсектициди по-добре от доказани доставчици или директно от производителя.

Много е полезно да прочетете прегледи на избрания наркотик - опитът на другите хора ви позволява да разберете по-ясно какво е "в действие".

Ако имате собствен опит в борбата с бъгове с някакво лекарство - не забравяйте да напишете отзивите си за това в полето за коментари в долната част на тази страница.

Как да изберем лекарство за домашни любимци

Интересно видео: как специалистите разкриват и унищожават платките в апартамент