Засіб від клопів клопомор

Грудень 2018

Відео: Как избавиться от клопов при помощи средства GET® (ГЕТ)? (Грудень 2018).

Anonim

Не толкова отдавна, че се появи на пазара за инсектициди интересна новост: инструмент, наречен дървеници инсектициди. При описанието на лекарството се посочва, че това е едно неотдавнашно disinfectology развитие изследователски институт и е предназначен за бързо и ефективно да унищожи дървеници. Както показа практиката, инструментът има някои предимства и значителни недостатъци.

Инсектицид: структура и функция на лекарството

Получаване инсектицид - светложълто бистра течност, опакован в бутилки от 300 мл. Има средно изразен мирис, подобен на домашния Dichlorvos. Следните материали бяха използвани в състава на инсектицид:

  • органичен разтворител (основен състав)
  • перметрин
  • Циперметрин
  • бутоксид.

Препаратът действа върху парализирания, след кратък период от време след контакт с него вредители са убити. Той се поддържа добре на повърхността, работи дълго време след прилагането. Има 3 клас на опасност за хората и топлокръвни, т.е. има известна опасност, но малка.

Интересно е да се

Учените са доказали, че към днешна дата група пиретроидни вещества най-ефективни срещу битови насекоми, включително дървеници. Тези инсектициди са получени от растителни суровини - персийски маргаритки алкалоиди - чрез екстракция на разтворители.

Трябва да се отбележи, че професионален унищожител маркира ясно сходство между лекарството и инсектицид Форсайт.Единствената важна разлика е, че Klopomor е по-малко концентриран, а струва повече.

Рейтинг:

"При каране в населено място, реших да си купя нещо от бъговете те постоянно са се появили всяка година, преди да закупят Форсайт, а сега продавача препоръчва инсектицид - нова медия Саид състав почти … едни и същи. Друг добави, че инсектицид купуват доста трудно в Москва, но те го има там в магазина. Е, това само взе една бутилка. означава доста скъпо (RUB 600 на стойност), докато само бутилката едва 2 диван достатъчно. И 5 парчета би трябвало да бъдат закупени за цялата стая. Разбира се, това помогна, но защо такава Ще продължа да взема само Форсайт.

Инга Петровна, Москва

е ефективен инсектицид: мнения за подготовка

Преглед №1:

"В становището на лекарството в интернет купил инсектицид Забележка :. 3 бутилки от 620 рубли, а това е едностаен апартамент. всички изпратени на страната, тя остана да отрови паразитите. Между другото, в името на експеримента пръснал на дъното на банките малко инсектицид и завод там живеят бъг за да видите колко той ще умре. бъг беше жив, а на следващия ден! това не е шега. Апартаментът се, че всички обработки, не само канапета и легла, но и всички стени, ъгли, пукнатини Резултат: след 3 дни гладен бъг и стомана е много по-агресивен, отколкото те започнаха да атакуват през деня, без страх от някого или нещо по принцип, заключението :. средства равенства по 1 точка, скъпо и напълно безполезни Валидно само в пряк контакт с грешката Тази декларация воднисти дихлорвосът (смърди само .. една и съща). "

Аня, Ekaterinovka

Преглед №2:

"Наскоро трябваше да завие домашни дървеници просто сили вече не е на тези нощни будност са с изненада установи, че пръска всички видове паразити, дори в аптеките ..Препоръчах Klopomor: като най-новата, много ефективна формула. Скъсах доста скъпо, но имах нужда от резултат, затова го взех, без да мисля. Миризмата на това малко прилича на домашния Dichlorvos, който преди това се продава. Как го използвах: разпръснах се изобилно, където видях дървеници. Диван, зад канапето, различни ъгли и алеи. Следващата нощ спеше по-спокойно и седмица по-късно повтори процедурата. Бебетата не станаха, само тук подготовката не беше толкова икономична. Препоръчително е да вземете 2 бутилки наведнъж. И още по-добре да се носят ръкавици и маска, за да не се диша "

Сергей, Саратов

Преглед №3 :.

" Аз никога не съм мислил, че могат да се появят грешки в град апартамент чиста. За мен това е глупост от някакъв вид, дивак. Но проблемът възникна и беше необходимо да се реши. На форумите за унищожаването на дървените летви извадиха, че има наркотик Klopomor, който бързо може да ги изтегли. Оказа се, че Klopomor не е толкова лесно да се купи. Беше необходимо да се търсят онлайн пазаруване, защото Klopomor в Челябинск, ние нямаме никого в окото, видях от продавачите. Налице са 2 бутилки (поръчани с резерв) от жълтеникава вода в спрея. Формата на освобождаване е удобна, няма да кажете нищо. Аз пръска всички пукнатини и диван рамка и тапицирани мебели самата толкова достатъчно, за да се справят с умен: пое спринцовка отбеляза за средства и се впръсква в тапицерията. Няма петна, няма следи и бъговете са изчезнали. Едва сега лечението трябваше да се повтаря 1 път, а аз също работех без маска, а след това малко, очите ми се напоиха. Като цяло, нищо, добро средство. Помага за почистване на апартамента от това зло "

Саша Исмаилов, Moscow

Инструкции за употреба на лекарството

инсектицид -. Много токсичен агент от миризмата и състава напомня на дихлорвос в течна форма. Ето защо е необходимо да го използвате с голямо внимание и при стриктно спазване на инструкциите за употреба, избягвайте контакт с деца и животни, третирани повърхност и двойката на лекарството.

Работата трябва да се извършва в гумени ръкавици, както и респиратор или маска. Можете да носите халат за допълнителна защита на кожата.

Метод на употреба: повърхността трябва да се обработва от разстояние 20 см след разклащане на кутията. Трябва да се пръска джобовете на паразити, техните гнезда и е възможно предоставянето на убежище: дивана или рамката на леглото, на задната повърхност на мебели, пукнатини, цокли, под повърхността на перваза.

Продуктът е токсичен, затова 1 пакет се препоръчва за употреба на повърхност от не по-малко от 30 квадратни метра. т.

15 минути след залата за лечение могат да бъдат вентилирани, и всички от контактната повърхност на сапун за пране и битови сода разтвор в ръкавици. В пръсканата форма агентът действа в продължение на 30 дни, така че не е необходимо да се извършват повторни лечения.

Както показва практиката, не винаги е възможно да се следват инструкциите на инструкцията. Например, 1 бутилка е достатъчно само за обработка на 1-2 легла, но не и на 30 кв. М. м., което прави това лекарство неикономично.

Преглед

"Когато се препоръчват дървеници спрей инсектицид, бях скептичен прочетете, че в основата на това." Мощен отрова "само инсектицид растение. - Някои Персийския маргаритка Смее напразно инструмент ще се справи с вредители. тук са само много шум е. имах не само поръси, но да се измие и след това всички повърхности. полъх малко, и малко скъпо … но резултатът си заслужава. Макар и други средства, че не са се опитвали, може би има нещо по-добро. "

Таня, Ковел

В заключение можем да кажем, че е наистина ефективни инсектициди актове за грешки и да ги унищожи бързо и остава на повърхността в активна форма до 30 дни. Обаче, специфична форма на освобождаване (спрей) понякога увеличава токсичността на инсектицида за човек, тъй като може да попадне в дихателните пътища.

Трябва да кажа, че наркотикът "Клопомор", чиято цена е доста висока (480-620 рубли, в зависимост от местността), не винаги оправдава очакванията на потребителите. Тя е много неикономически изразходвана, докато диспенсерът (носа на бутилката) не винаги ви позволява да прилагате продукта на труднодостъпни места в апартамента. Изисква последващо повърхностно третиране с разтвор на сапун-сода.

Пестителите твърдят със сигурност: за тези пари можете да получите много по-ефективни и удобни средства - например изпълнител, Clovoron или Tetrix. Но окончателното решение винаги е потребителят.

Ако имате опит в използването на Klopomor за борба с домашните бъгове, не забравяйте да оставите отзивите си в полето за коментари в края на тази страница.

Какви са важните детайли, за да се вземат предвид при избора на средства на дървеници

Важни факти за дървеници и описанието на ефективни методи за унищожаване на тези паразити