Засіб тетрікс від клопів: наскільки воно ефективно і як ним користуватися

Грудень 2018

Відео: Леся Воронина "Таємне Товариство Боягузів, або засіб від переляку № 9". Частина І (Грудень 2018).

Anonim

"Tetriks" дървеници ефективно гарантират високо ефективна, достъпна и минимално токсичен агент срещу кръвосмучещи паразити като дървеници, намерете сега е доста трудно. Търсенето обаче може да бъде улеснено, ако се фокусирате върху обратната връзка на хора, които в реалния живот се сблъскаха с този проблем и бързо се справиха с него с определен инструмент.

Малко наркотици могат да се похвалят със значителен брой положителни отзиви. Но лечението "Тетрикс" за домашни любимци е приятно изключение. Според голям брой потребители тя има висока ефективност, въпреки че има редица сериозни нюанси, които изискват внимателно проучване, преди да се използва лекарството. следва да се обърне

Специално внимание към качествена обработка на евентуални пропуски

Описание на подготовката

модерен и сравнително нови средства за ектопаразити "Tetriks" днес е един от най-ефективните и гарантирано ефективни начини за борба с битови насекоми. Лекарството идва от Холандия, където се произвежда в завода и е опакован не само във флакони, но и в кутии с голям обем.

Ако приемем, че използването на това лекарство срещу ектопаразити домакинство, трябва да се отбележи, че средството има трета степен на токсичност, която се дължи на съдържанието на тази сравнително токсични вещества, като например циперметрин. Активното вещество циперметрин се счита за достатъчно ефективно, за да се бори не само с бъбреците, но и с бълхи и кърлежи.

Лечението е фатално за мухи, червеи, както и домашни мравки и хлебарки. "Тетрикс" се доказа добре, когато се използва за преработка както на жилищни помещения, така и на производствени площи.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от дървеници, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Условия за ползване

Съответствие с използването на ръководството за инструмент, за да се избегнат вредните последици при изпълнение на мерките за дезинфекция. Инструкцията за подготовката "Tetriks" е написана на ясен език, което прави инструмента достъпен за самостоятелна употреба.

Провеждане на обработка в жилищна или работното място изисква специално лични предпазни средства, включително ръкавици, очила и качествена респиратор

Провеждане на обработка в жилищна или работното място изисква специално лични предпазни средства, включително ръкавици, очила и респиратор за качество , Обработка на повърхността се изисква да се използва специален пулверизатор, чрез който отровата трябва да се най-равномерно разпределени в тавана повърхността на кабинета и други интериорни елементи, включително и мека мебел.

Важно! Специално внимание трябва да се обърне на качествената обработка на слотовете и вентилационните решетки.

Непосредствено след приключване на дезинфекцирането, цялото защитно оборудване трябва да се отстрани, да се измие обилно със сапун и да се изплакне с вода. Най-добре е да вземете душ и да смените дрехите си напълно. Стаята след лечението трябва да бъде добре проветрявана и всички повърхности, с които хората или животните да се свързват, трябва да бъдат добре измити със сапунена вода.

Специалистите препоръчват провеждането на общо почистване след пръскането, което не само ще помогне да се отървете от остатъците от токсични агенти, но и да премахнете мъртвите насекоми.

Признаци за появата на дървеници в апартамента (видео)

Предимства на лекарството

Основните предимства на химикала се дължат на неговия състав. Ефективността на лекарството осигурява наличието на две активни вещества.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

Има само три ефективни опции за бързо отстраняване на буболечките:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Покупка на евтин електронен репилатор (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  циперметрин

  достатъчна активност, разпространено инсектицид, широко използван в производството на широка гама от местни средства за унищожаване на кръвосмучещи ектопаразити, включително дървеници.

  Metaphos

  Веществото е метилова форма на тиофос. Наличието само на този активен компонент позволи на наркотика "Тетрикс" да покаже много висока ефективност по отношение на активното унищожаване на лешоядите, както и на червеите и хлебарките.

  Необходимо е да се вземе под внимание фактът, че включването на анти-битови ектопаразити такива мощни активни вещества като metaphos не само повишаване на ефективността "Tetriksa", но също така е оказало влияние върху класа на опасност на наркотици.

  е този показател се дължи на факта, че лекарството "Tetriks" е предназначен предимно за професионална употреба и не изисква задължително прилагане в процеса на извършване на дезинфекция мерки на лични предпазни средства.

  за се изисква лечение на повърхността да се използва специален пръскачка от които отровата трябва да бъде възможно да се разпредели равномерно

  Недостатъци на подготовка

  Основни недостатъци са също причинени от активни активни вещества наркотици в неговия състав. Продуктът е силно токсичен, а работата с него изисква спазване на мерките за безопасност.

  Освен това, цената на лекарството е относително висока. Продуктът, опакован с флакони, може да струва около две хиляди рубли за двеста и петдесет милилитра. По-рентабилен е закупуването на продукт в кутия.

  Стандартният дебит е около десет милилитра фондове на литър вода. Това количество разтвор е достатъчно за пръскане на площ от пет квадратни метра. Така в средно големи помещения е достатъчно да се разрежда една бутилка от продукта в седем литра вода.

  След като прочетете съответната статия на нашия уебсайт, можете да научите как да използвате борна киселина, за да се отървете от бъгове.

  Независимо от факта, че лекарството "Tetriks" до голяма степен предназначена за дезинфекция на работа специалисти, потребителите отбелязват лекотата и простотата на своята независима употреба

  Ревю на потребителите

  Въпреки факта, че лекарството "Tetriks" до голяма степен за дезинфекция от професионалисти, потребителите отбелязват лекотата и простотата на неговото самостоятелно използване.Разбира се, трябва да спазвате всички необходими предпазни мерки, които съответстват на класа на токсичност на това лекарство. При строго спазване на инструкциите и правилата за работа с лекарството, обикновено не се наблюдават странични ефекти.

  Прегледите на мнозинството от потребителите потвърждават, че лекарството е наистина много ефективно и достатъчно еднократна употреба, за да се отърве напълно от жилищните помещения не само на ектопаразитите на леглата, но и на други видове насекоми вредители.

  Как да се справим с дървеници в апартамент (видео)