Меділіс-ціпер препарат від клопів як розвести інструкція та відгуки

Средство для обработки от клещей Медилис ЦИПЕР (Відео July 2018).

Medilis-tsiper - инструмент качество за борба дървеници, мравки, хлебарки и кърлежи. Той се продава в концентрирана форма, а за обработка се нуждаете от решение. Инсектицидният разтвор трябва да се приготви непосредствено преди дезинфекцията.

Ако започнете да се размножават медикаменти много по-рано, е вероятно, че ефективността се намалява, а старите мухите, дървеници и хлебарки и ще живее в дома си или в двора си.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук ...

Между другото, всяко насекомо трябва да се подготви поотделно. Например, за дървените плочки, имате нужда от 2 ml мед-ципер на литър вода. Разбъркайте доколкото е възможно лекарството в контейнер с вода. За пръскане и унищожаване се използват спринцовки, където се излива сместа. Ако обработвате къщата според инструкциите, можете да се отървете от вредителите.

Състав и производител на Ziper Medilis

Съставът определя ефективността на всяко лекарство срещу дървеници и хлебарки.В Medilis-Ziper, циперметрин е основната активна съставка, с която паразитите са отровени. Концентрацията на веществото е 25%. Най-често продуктът се продава в бутилки. Самият продукт, който трябва да бъде разреден, има жълт цвят. След като съставът за паразитозно отравяне се приготвя съгласно инструкциите, неговият цвят ще придобие млечен нюанс. Производителят е национална компания с почти същото име Medilis. Друга характерна особеност е неприятната миризма.

Инструкции за използване на Ziper Medilis от дървеници и хлебарки

Има въпрос: как да използвате меридиана cyper? Идеалната комбинация е 2 ml от средствата към един литър вода. Полученият разтвор се излива в пулверизатор. Вече самата пулверизатор трябва да работи на местата, където се наблюдават най-осезаемите насекоми. Задължително в заявлението е спазването на правилата за безопасност - на първо място, използването на лични предпазни средства. В противен случай може да има риск от отравяне не само на дървеници и хлебарки, но и на хора. Смята се, че по време на преработката (от етапа на отглеждане на ципипа Medilis) не трябва да има хора в стаята (с изключение на работника). Съгласно указанията подовете, масите, столовете, дръжките на вратите трябва да бъдат обработени. Преди обработката следвайте инструкциите - отворете прозореца и направете мокро почистване.

Как да се размножи медрилис?

Medi-calizer 50 ml - това количество от лекарството трябва да се разрежда в 1,5 литра вода. Въпреки това, според прегледите, за да се постигне максимален ефект, е по-добре да се увеличи концентрацията, посочена в инструкцията. По-дебело решение ще унищожи всички паразити, а не една, в която няма да съществува нищо друго освен вода.

Колко струва медрисът?

Цената на една такава бутилка е около 250-300 рубли. Традиционната бутилка съдържа 50 милилитра - скоростта на консумация за едно третиране. Има опаковка на бутилки в 500 мл - този капацитет ще струва 2000 рубли.

Коментари за Tsiper Medilis от дървеници и хлебарки

Insectoacaricide означава, че medilis cyper има различни отговори на характера. Ние предлагаме някои от тях:

НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ ПРЕПОРЪЧВАТ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. По-подробно тук ...

  • Спомнете си 1. Дори и креватите на краката ми изглеждаха по-малко ефективни от меридиана-ципер. Преди да купя, прочетох много отзиви. Бях убеден, че помага както с бъгове, така и с хлебарки, защото не харесвам и двата паразита. Разредени във вода, поръсени, изхвърлени - 2 месеца не се притеснявайте.
  • Спомнете си 2. Лечението ви помага, ако го размножите малко по-дебело, отколкото се казва в инструкциите. Дискомфортът обаче доставя много (миризма на миризма, необходимост временно да напусне апартамента за хора и чисти животни), но в резултат на това си заслужава.

Дали Medilis Ziper е опасен за странични ефекти?

Въпреки че директният контакт с течността е най-добре да се избягва, обаче, в сравнение с други възможности на пазара Medilis-Ziper е по-малко токсичен. Временно да не бъдеш вътре в хората и животните е нищо друго освен обикновена мярка за сигурност. Наркотикът, разреден във вода, не причинява никаква особена вреда.