Меділіс ціпер: дієвий засіб від різних типів комах

Грудень 2018

Відео: Средство для обработки от клещей Медилис ЦИПЕР (Грудень 2018).

Anonim

"Medilis Tsiper" - е insektoakaritsidnoe вещество, при широк спектър от ефекти "Medilis Tsiper" - е insektoakaritsidnoe вещество, при широк спектър от ефекти. Страна на произход - Русия.

Описание на препарата

Препаратът съдържа в състава си активно вещество, като циперметрин . Концентрацията му е 25%. Лекарството за кърлежи и други паразити е жълтеникава мазна течност с неприятна миризма. Работен разтвор на млечен цвят.

С помощта на Medilis Ziper можете напълно да натопите акари от различни видове, синантропни насекоми, ларви на комари и мухи и възрастни. Остатъчният ефект продължава няколко месеца.

Цел на препарата

Лекарството е необходимо за борба с:

 • акари;
 • хлебарки;
 • бълхи;
 • мравки;
 • бъгове.

Също така, използването на средствата е оправдано, когато обезпаразитяване апартаменти срещу въшки, краста акари в избухването на главата въшки, краста, а да се отървем от комари и мухи на открито и на закрито.

Инструменти "Medilis Tsiper" може напълно да изкорени акарите от различни видове

Условия за ползване

Преди да започнете "Medilis Tsiper" варени според указанията на опаковката.

 1. Направете това не по-рано от 8 часа преди дезинфекцията, но по-добре веднага преди употреба.
 2. Количеството на използваното вещество зависи от вида на насекомото. Така че, от дървеници, помага разтворът: на литър вода - 2 милилитра от лекарството.
 3. След разреждане на веществото с вода, той трябва да се смеси с пръчка, това ще отнеме 5 минути.
 4. След това подготовката от комари и други паразити се поставя в пистолет и се напръсква.

"Medilis Tsiper" от комари и други паразити се поставят в бутилка за пръскане и пръскане са

Предимства и недостатъци на

подадено средства има своите предимства и недостатъци. Сред предимствата е:

 • остатъчен ефект, равен на 1-3 месеца;
 • ниска цена;
 • Лекарството от кърлежи не се страхува от слънцето.

Основният недостатък на е, че Midelis Ziper съдържа пиретроиди, а някои насекоми имат съпротива срещу тях.

Циперметрин от бъбреци и други паразити се среща често. Това означава, че в някои случаи паразитите няма да се страхуват от това.

Предпазни мерки

Лекарството за комари и други паразити е пестицид. С оглед на това, кърмещи и бременни жени деца под 18 години не могат да работят с него.

"Medilis Tsiper" раздел обработка от комари и кърлежи (видео)

Тези, които работят с лекарството не трябва да се пие, пуши, яде на работното място. На лицето, което извършва лечението, трябва да се носи комплект за безопасност:

 • гащеризони;
 • херметични очила;
 • респиратор.

След третирането, дрехите трябва да се свалят и да се проветрят. Служителят се къпе.

Инструкцията показва, че хората с алергична реакция не могат да бъдат лекувани за педикулоза. Също така, когато се прилагат емулсии, трябва да се използват гумени ръкавици. Лекарството срещу комари не трябва да се обработва от бременни, кърмещи жени и деца.

За да предотвратите попадането в очите на лечението на грешки, преди да започнете работа, трябва да вържете кърпа над главата си.

След третирането, дрехите трябва да се свалят и да се проветрят. Служителят предприема душ

Когато работите с дрехи, струва си да спазвате следните принципи:

 • използвайте специални дрехи;
 • да извършва обработка на улицата;
 • След контрол на вредителите, спалното бельо се изплаква, накисва се в горещ разтвор на сапун и сода, измива се с прах за пране.

Бельо, обработено от дървеници, може да се използва след изсушаване и изсушаване на открито за един ден.

Обработка на помещения

Инструкциите за употреба в помещението предполагат използването на специално облекло. Дезинсекция на подове, столове и маси, дръжки на вратите. Не трябва да има хора в стаята в процес на работа.

Подът се напръсква с пистолет. Други повърхности се избърсват с парцали, напоени с емулсия.

Инструкция за работа в помещението включва използването на специално облекло

Повърхностна обработка от летящи паразити

 • В процеса на работа е необходимо да се отворят прозорците.
 • В детски и заведения за хранене контролът на вредителите се извършва през почивните дни или санитарните дни.
 • Мокро почистване се извършва 2 часа преди използването на помещението.
 • Плитките и тръбите се измиват само след като всички паразити са изчезнали.
 • Съхранявайте продукта при температура на въздуха от 0 до + 30 градуса в помещение, недостъпно за лица, които не са дезинсектори. Изтичането на емулсия в канализационните тръби е забранено без инактивиране.
 • Изрично е забранено използването на продукта в санитарната зона, разположена в близост до резервоарите за риболов.
 • Разделянето на гъби и плодове в третираната зона е разрешено месец след лечението.

Не обработвайте пожарни барабани и подобни продукти, ако в бъдеще очаквате да ги използвате за поливане на растения.Не е необходимо да се извършва дезинсекция в медицински или детски заведения на водни обекти, използвани за къпане.

Местата, където се използва лекарството, трябва да бъдат снабдени с комплект за първа помощ, вода, сапун, така че при необходимост да се осигури първа помощ своевременно.

2 часа преди употреба чрез поставяне на мокро почистване

Мнения на потребителите

Обратна връзка от тези, които са използвали средствата въпросният в тази статия, в голямата си част положителни. Въпреки това, използвайте продукта внимателно, носете защитни ръкавици и дрехи - веществото изгаря кожата. Ефектът на лекарството е добър. "Медилис" помага за първи път. Паразитите напускат! Достатъчно е да изчакате час и резултатът да се вижда с просто око.

Миризмата е неприятна, но поносима. Разредената емулсия трябва да бъде строго съгласно инструкциите. За пръскане се препоръчва използването на помпата. "Медилис" помага почти на всички паразити, но от хлебарки действието е малко по-слабо. Затова ви предлагаме да научите за ефективни начини да се отървете от червени хлебарки.

В магазините, за да намерите инструмент, е проблематично, той е по-лесен за поръчка в Интернет. Много потребители казват, че за по-голямо въздействие, продуктът трябва да се разрежда повече от указанията.

Как да се подготви един апартамент за дървеници и гризачи (видео)

Insektoakaritsidnoe означава "Medilis" успешно се справя с различни видове насекоми. Прегледите за лекарството са положителни поради високата му ефективност. Основното активно вещество е циперметрин. Подгответе лекарството според инструкциите. От заслугите на наркотиците трябва да се отделят ниски разходи, дълготраен ефект и безразлично отношение към слънчевите лъчи.Единственият недостатък е навикът на паразити към лечението за многократни лечения. Използвайте веществото само в защитно облекло, очила, респиратор и ръкавици.