Методи боротьби з мишами в приватному будинку і квартирі

Січень 2019

Відео: Teachers, Editors, Businessmen, Publishers, Politicians, Governors, Theologians (1950s Interviews) (Січень 2019).

Anonim

Мишката може да бъде хубаво и не вредят на животните само в приказките и анимационни филми. В действителност, тези гризачи развалят нормалния живот на един човек в апартаментите, частни къщи, вили, мазета и други съоръжения за съхранение. На пазара на наркотици днес има широк спектър от най-ефективните инструменти за модерни методи на преработка. Въпреки това, е напълно възможно да се бори с мишки в частна къща и апартамент у дома с помощта на народни средства. Например, може би най-популярният метод под формата на котка е чут.

Отстраняване мишки в частна къща

Всички възможни методи за унищожаване на гризачи (предимно плъхове и мишки) са разделени в три групи: физически методи (капан капан, и т.н.), химически методи (модерни прахове и аерозоли отрова), народни средства (може и да са ефективни у дома).

Помислете за химичен метод, подходящ за справяне с проблем в частна къща и апартамент.

Първият от начините, по които можете да се борите с гризачи, е плъхът. Това е прах, който засяга кръвообращението на мишки. Гризачите умират след половин час след контакта с лекарството, за да можете бързо да се отървете от тях.

отрова мишки в частна къща, че няма миризма на

Има методи, използващи химикали, които се избягват неприятни гнил мирис в апартамента и частен дом.Например, Голиат действа по такъв начин на мишките, че започва да липсва кислород. Индивидите се опитват да се борят за живота и да избягат на улицата, но опасната отрова вече действа и затова те умират.

Също така, контролерите на вредителите се опитват да се борят по методите, използващи Mororat. Brodifacum, който е основното активно вещество, причинява мумифициране. Следователно, мъртъв мирис в апартамента ще отсъства.

Как да се покаже

частен дом ехографски мишки се борят с гризачи може да бъде в апартамента и по други начини, а не само чрез химични методи и народната медицина. Например, един от най-напредналите методи е генераторът на ултразвукови вълни. Борбата срещу мишки в частен дом чрез ултразвук е да се инсталира специален репелер.

Такива устройства изпращат електрически импулси и следователно условията за живот на гризачи и други вредители стават невъзможни. Този метод е много прост: за появата на вълни просто трябва да го включите в гнездото. Работи при всякакви условия и следователно често се използва в промишлени помещения. Дори през зимата при ниски температури това устройство ще даде резултат. Друга модерна алтернатива е електронните капани.

Как да се отървете от мишки в частен дом завинаги с народни средства

Годишен доказан метод за борба с гризачите в апартамент е котките и котките. Те с радост ще донесат гризачи като трофей за любимия си домакин.

Но можеш да се бориш с други хора. Например, един от методите е свързан с пепелта. Тя не е много подходяща за апартамент в града, но може да се използва например за изба.Разхлабете нарязаната пепел на пода. Алкалният ще се бори, както следва: веднага щом гризачът потече през пепелта, веднага изяде лапите си и раздразнението ще стигне до стомаха.

Друго народно лекарство е брашното плюс мазилката. За да се борим по този начин, смесете 1 до 1 пшенично брашно и изграждане на гипс. Изсипете тази смес в контейнер и сложете вода близо до нея. След такова хранене гризакът ще получи лошо храносмилане.

Защита на частна къща от мишки - защита на частна къща от мишки

Народни средства, химически и физически методи - със сложна защита, е възможно да се борим с гризачите много ефективно. Интересен вариант за нежилищни помещения може да бъде керосинът или формалинът. И в апартамента, например, можете да подготвите следната смес: ситно нарязан винен корк плюс хляб кори и плюс няколко капки слънчогледово масло. След като това "ястие" попадне в стомаха на животното, то ще започне да се набъбва. Ако не искате да използвате радикални методи, можете просто да използвате изплашители - електронни и ултразвукови.