Нюда: сучасний і безпечний спрей від вошей

Грудень 2018

Відео: Потап и Настя Каменских - Не пара (Грудень 2018).

Anonim

"Nydala" - получаване на въшките, модерен противопаразитно средство "Nydala" - получаване на въшките, модерен противопаразитно средство. В състава няма химически компоненти. С оглед на това инструментът е толкова популярен сред потребителите.

Описание на препарата

Получаване на паразити е част от диметикон. Това съединение бързо и ефективно убива всички видове въшки:

 • срамната;
 • глава;
 • бельо;
 • , както и nits.

Като част от опорните елементи са: парфюми, триглицериди, восък.

За хората диметиконът е абсолютно безопасен. Според химичното вещество означаваше напомня силикон, който често се използва за грижа за косата балсам-балсам и шампоан.

Наркотикът обгръща обвивката на паразитите. В резултат на това насекомите спират дишането. Лекарството се счита за най-безопасно за хората. Тя не вреди на косата, също не са необходими прически.

За "Nydala", за да бъде ефективна, тя използва няколко вида диметикон. Те се различават по степента на вискозитета. Това позволява проникването на лекарството в респираторния тракт на паразитите.

Продуктът е подходящ за убиване на въшки и техните нита и ларви при деца на 3-годишна възраст и възрастни

Определяне на лекарството

Продуктът е подходящ за убиване на въшки и техните нита и ларви при деца на възраст 3 и възрастни. Лесно се нанася, поради своята мазна консистенция. Лекарството лесно се разпределя на косата с гребена, който се предлага в комплекта.След това веществото е оставено на косата в продължение на 45 минути, пенирано с гребен и измито, както обикновено.

Откриването и лечение на болестта на

педикулоза - малка кръвосмучещи паразити инфекция, , които са локализирани върху скалпа. Лечението може да бъде трудно, ако избраните лекарства са неефективни. Керосинът, отвари и вливания на билки помагат слабо.

Главната въшка има 3 фази на развитие: възрастен, нимфа и яйце. Лечението ще бъде успешно само ако е засегнато от насекоми на всички етапи. В този случай избраните лекарства трябва да бъдат възможно най-безопасни.

Паразитите могат да започнат дори и сред най-чистите хора

Как да открием паразити

Паразитите могат да започнат дори сред най-чистите хора. Главните въшки избират жертвата не по този принцип. Широко разпространена инфекция при деца на възраст 5-12 години. За инфекцията ще ви кажат характерните признаци:

 • уголемяване на лимфните възли на шията;
 • Сърбеж в скалпа;
 • възпаление и драскане по задната част на главата и в областта зад ушите;
 • рани по местата на ухапвания от паразити.

Наличието на тези признаци сигнализира, че имате въшки и нишки. С щателно изследване на скалпа можете да намерите паразити с кафеникав или сиво-бял цвят. Размерът им достига 1-6 милиметра. Също така може да има белезникави яйца, които са прикрепени директно към корените на косата.

Какво представлява педикулозата (видео)

Как да използвате лекарството правилно

 • Преди да приложите продукта, измийте главата с шампоан. Изсушете косата без да използвате кърпа.
 • Нанесете Nyud спрей върху суха коса. Разтрийте го в корените.
 • След 45 минути, гребете косата с гребена, който се доставя с комплекта.
 • Последната стъпка е измиване на главата под течаща вода с шампоан.

Ако има много паразити, може да се наложи повторно лечение. Извършва се след 2 седмици.

През това време ларвите се образуват от ницове. По-нататъшната борба се води с тях.

Предимства и недостатъци

Лекарството от въшки има своите предимства и недостатъци.

Предимства: Няма неприятни миризми, не предизвикват алергии. Предлага се с гребен. Ефективно убива паразити.

Има белезникави яйца, които се прикрепват директно към корените на косата

Недостатъци: Лекарството не е най-ефективното. Греблото не е до марката. Някои продукти миришат по-приятно. Лошо измити.

Предпазни мерки

 • Това лекарство срещу въшки е забележително за безопасността, но все пак си струва тестът за алергии. Просто нанесете малко количество вещество върху лакътя или китката. Изчакайте 30 минути, след това изплакнете. Ако зачервяването и сърбежът не се появят през деня, то ви помага.
 • Лекарството на въшките не трябва да се използва по време на кърмене, по време на бременност, за отстраняване на паразити при деца под 3-годишна възраст.
 • Nyuda е подходящ само за външна употреба. Избягвайте контакт с назофарингеалната лигавица или око.
 • Ако наркотикът случайно попадне в очите, струва си да се изплакне с много вода.
 • Ако сте разлели веществото, просто измийте повърхността с някой от почистващите препарати, за да не се подхлъзнете.

Според потребителите, продуктът е доста ефективен

 • Някои елементи от продукта лесно се запалват, така че не пръскайте близо до отопляеми предмети, например сешоар или близо до огън."Nyuda" се държи далеч от източници на пожар.
 • По време на готвенето е забранено да се пуши, пие и яде. Лекарството не трябва да се поставя близо до козметични продукти, храни и лекарствени продукти, температурата не трябва да достига повече от 25 градуса. Срок на годност - 4 години.

Може да се интересувате и от статия, в която говорим за начини за идентифициране и ефективно лечение на педикулозата.

Потребителски рецензии

Според потребителите, инструментът е доста ефективен. Дюзата за спрея, бутилката и гребена са включени в комплекта. Работете внимателно според инструкциите. Толерантна към миризма. Още на следващата сутрин след лечението на въшки няма да има следа. Половината бутилка е достатъчно за дълга коса. Наркотикът е отличен за децата.

"Nyuda" се продава в удобна бутилка, която лежи добре в ръката. Пулверизаторът не тече. Гнездото също е доста удобно. Ако косата е дебела, четините няма да се счупят. Наркотикът не разваля косата. Много потребители са объркани от цената, но ефектът си заслужава.

При деца, като правило, Nyuda не причинява алергии. Лекарството обаче не трябва да се използва при деца под 3-годишна възраст.

"Глупаво" средство против косъм (видео)

Този спрей е модерно лекарство за паразити. Тя се основава на демективно вещество, което бързо инфектира и унищожава насекоми. Също така в състава съдържат помощни вещества, отговорни за слабата миризма и лекотата на употреба. Подготовката напълно се справя с ленени, пубисални и главни въшки. За животни и хора наркотикът е абсолютно безопасен. Ако въшките са представени в големи количества, може да се наложи повторно третиране. Той се провежда след 2 седмици.