Мазь від вошей і гнид яку вибрати - відгуки та спосіб застосування

Січень 2019

Відео: Как избавиться от гнид: обработка головы, вычесывание, средства, шампуни (Січень 2019).

Anonim

Поне веднъж в живота, много хора изпитват неудобство при появата на въшки в живота си. Тези паразити живеят в онези части на човешкото тяло, където расте косата.

Ако по-ранна болест като педикулоза е била разпространена сред децата, тогава в този момент такова неприятно заболяване възниква сред възрастните от различни възрасти.

В зависимост от местообитанието на паразитите се избира подходящо лечение, което е предписано от лекаря. Бор, живак и терпентин могат да се използват в малки количества в детството. Подготовката на цинка също помага.

Как да идентифицираме този паразит? Това са малки артроподи, които не могат да бъдат без човешко същество. Учените са открили, че във външната среда паразитът може да живее не повече от 4 дни. Ако докоснете местообитанието, в което не може да бъде артроподът, тогава тези температурни условия недвусмислено са над 40 градуса по Целзий. Борният, живачният и терпентиновия компонент помага на артроподите достатъчно бързо.

Маз от въшки и ниц кое е най-ефективното?

Има много методи за борба с ектопаразитите. На първо място, това са средствата, които се използват повърхностно-пенещи шампоани, кремове, суроватка, отвара, мехлеми. Най-ефективният в борбата с членестоноги е крем за местно действие.В същото време, те са сравнително лесни за използване, не изискват зачервяване и допълнително използване на други средства. Бъдете предпазливи от тези или други кремове, тъй като може да има противопоказания за деца и възрастни. Също така, не използвайте подходящите вещества за деца до 2-3 години, това може да е вредно за кожата на детето.

Едно от най-ефективните средства, които помагат да остане сярна маз. Това е бледо жълта маса, която има странна миризма и външен вид. Най използва разредена емулсия, която също е ефективен срещу паразити, но по-малко концентрирана че допълнително минимизира сухота на кожата. Боронът, терпентиновото и живачното лекарство помагат дори и в най-пренебрегваните случаи.

Втората по ефективност е вещество, наречено бензил бензоат. Енергията с борен, живак и терпентин има подобен ефект. Това е съветско и съвсем бюджетно средство, което има непосредствен резултат. Основните съставки на лекарството са смес от различни киселини, които незабавно причиняват парализа в членестоноги. Струва си да се помни, че при избора на лекарство в аптека може да ви бъдат предложени различни варианти на този мехлем. Обикновено 5% от лекарството се използва за възрастни и деца на възраст над 12 години. Деца над 3 години се препоръчват 2% разтвор на този продукт. Борът, живакът и терпентинът помага срещу паразити и има добри отзиви сред останалите. Приготвянето на цинк също е достъпно и ефективно средство за защита.

Сярна мехлем от въшки и гниди - използването на

кремообразна консистенция трябва да притежава няколко характеристики, както се възползват от членестоноги.Той осигурява:

  • Бърз резултат;
  • Минимално въздействие върху човешката коса и кожа;
  • Лесна употреба.

Тези свойства са изцяло притежавани от сярна емулсия, която се предлага във всяка аптека и помага срещу въши. От nits може да се използва кремообразна консистенция, която съдържа вода и не засяга кожата и косата. Инструкциите за употреба препоръчват да се използва мехлем от въшки и грудки след разреждане с вода. Пропорциите да се наблюдават 1: 1. За използване на инструмента трябва да се прилагат последователно към всяка нишка, внимателно я сресване цялата й дължина. След това трябва да използвате специална капачка, която свежда до минимум достъпа до кислород за въшки и нишки. След около 40 минути измийте сместа със слаб разтвор на оцет. Разбира се, не чакайте ефекта веднага след първата процедура. Повторната манипулация е необходима два пъти дневно в продължение на една седмица. Помощта за живак, бор и терпентин се предлага във всяка аптека и бързо помага от артроподи.

Бирн маз от въшки

Боринен крем от ниц се счита за популярно лекарство в Русия. За ефективно отстраняване на педикулозата, веществото трябва да се прилага по размер с грах, който се разпространява върху мокра коса. Приблизително след половин час можете да премахнете лекарството с шампоан или сапун за пране. След 10 дни повторете процедурата. Кремът от ниц има някои противопоказания, включително бременност и алергични реакции от кожата. Борн, живак и терпентин ксилитол не трябва да се използват по време на кърмене. Слабата концентрация на цинковия наркотик помага.

Serortutnaya мехлем въшки и гниди

Съставът на тази емулсия нита включва малко количество живак и ланолин киселина, която има омекотяващ ефект.Смес от определени киселини и мазнини е смъртоносна за паразити. Тя трябва да се използва с повишено внимание, с изключение на проникването на деца в кожата.

Меркурий мехлем от въшки

Това лекарство е широко използвано в народната медицина срещу въшки и нишки. Използвайте този инструмент трябва да бъде 2 пъти на ден, като се прилага малка сума пари на гребена или гребен с редки зъби. Изстисквайте изпъкналите и въшки след половин час на излагане на средствата на скалпа на пациента.

Терпентинова маз за употреба на въшки

Използвайте терпентинов крем според инструкциите. За да направите това, 25 mg от веществото трябва да се нанесе върху подготвената леко влажна коса на дете или възрастен и след 2-3 часа да се измие продуктът с шампоан или обикновен сапун. Процедурата се повтаря на всеки 3 дни, за да се премахнат въшките и космите от косата. Перметричният и серотоничният крем имат сходни свойства.

Най-ефективният мехлем против въшки и гниди на отзиви

Ако анализираме по-голямата част от коментари в мрежата, спокойно можем да кажем, че най-положителните реакции се срещат в сяра сметана. Има антисептични и бактерицидни свойства, гарантира незабавни резултати. Също така си заслужава да обърнете внимание на боините, живачните и терпентиновите кремове, които също имат незабавен ефект и помощ за дълго време.