Огляд засобів «регент» від тарганів

Средства для уничтожения тараканов.Смерть тараканам! +7(925)351-47-55 (Відео July 2018).

За да се бори срещу насекоми - вредители, за да бъдат ефективни, важно е да изберете и използвате ефективно средство. Това е подготовката на Регент от хлебарки.

Описание на подготовката

означава "Regent 800" - е инсектицид, първоначално е бил предназначен за унищожаване на Колорадо бръмбари и други вредители градина, но в един момент той започва да се използва за стръв хлебарки в жилищен район.

Лекарството е на разположение под формата на пелета (те са пакетирани в обем флакони 100 грама) прах (продава се в торбички) и в течна форма в ампули (5 мл всеки).

Състав

Съставът на лекарството включва инсектицид с доста широк спектър на действие. Средства "Regent 800" съдържа 800 грама на килограм на състава, т.е. концентрация от 0, 8%, и повече от достатъчно, за да убие хлебарки.

Действие

Фипронилът има на насекоми - вредители neuroparalitical въздействие, т.е. паузи и блокира предаването на нервните импулси, което води до парализа на всички критични системи, които, от своя страна, провокира смъртта.

Активното вещество може да влезе в организма на хлебарките по два основни начина.

 • Първият е чрез храносмилателния тракт, т.е. ако се яде отровата на насекомите.
 • Втори възможен начин - щифт предположи проникване фипронил чрез обвивка хитинови обвивки повърхността.

Но във всеки случай веществото започва да действа и смъртта обикновено идва след 4 до 8 часа. В допълнение, засегнатото лице пренася лекарството, като по този начин заразява останалите насекоми и стартира процеса на масово унищожение.

Приложение

Използването на Regent 800 е достатъчно лесно. Инструкцията описва приложението, както следва:

 1. Пригответе препарата, като го разтваряте във вода. Количеството течност ще зависи от желаната концентрация: колкото повече хлебарки, толкова по-концентриран трябва да бъде разтворът. Така че, при висока степен на инфекция, едно саше или ампула трябва да се разтварят в 200 или 300 милилитра вода. При средна степен количеството течност може да се увеличи до 400-500 ml. И за профилактика, разтваряйте състава в един литър вода.
 2. Поставете готовата течност в контейнер с пистолет.
 3. След лечение на стаята, Напръскайте разтвора върху пода, долната част на стените и цокли, пукнатини, пространства по маса, мивка, уреди.
 4. След това оставете стаята за час.
 5. След един час отворете всички врати и прозорците и проветрете стаята. Най-достъпните зони трябва да се избършат със солен разтвор, за да се премахнат остатъците от лекарството и да се сведе до минимум вероятността от контакт с него.

Преди обработката е препоръчително да се извадят от стаята на растението, тъй като те могат да умрат поради въздействието на химикалите.

Предпазни мерки

За да се гарантира безопасността, спазват предпазни мерки по време на обработката:

 1. Преди приготвяне на разтвора постави дебел гумени ръкавици и маска.
 2. Да не се допуска частици от състава да попаднат в дихателните пътища, устата и очите.В случай на контакт, изплакнете обилно с прясна вода.
 3. По време на лечението всички наематели трябва да напуснат помещенията, за да избегнат отравяния.
 4. След боравене, измийте добре ръцете и измийте.
 5. Храната и приборите трябва да бъдат извадени или покрити с плътен, непропусклив материал, например с филм, преди започване на процедурата.

Предимства и недостатъци

Плюсове:

 • Достъпна цена. Един пакет струва около 60 - 80 рубли.
 • Икономична консумация. Една част от готовото решение ще бъде достатъчно, за да се справи с малък апартамент.
 • Въпреки че е необходимо да се подготви решение, употребата на лекарството може да се нарече съвсем проста.
 • Висока ефективност. Хлебарките във всеки случай ще умрат, а пълно и подходящо лечение ще унищожи цялата колония.
 • След пръскане няма остатък върху обработените повърхности, дори върху мека мебел.
 • Лекарството не мирише неприятно или внезапно. Миризмата е налице, но едва ли е забележима.
 • Това лекарство е на разположение: може да бъде закупено от почти всеки хардуер или магазин.

Съществуват и против:

 • Лекарството принадлежи към втория клас на опасност, тоест, то е доста токсично. И това означава, че може да бъде опасно за деца или домашни любимци.
 • Ефектът няма да бъде моментален. Но все пак смъртта на заразените насекоми обикновено идва след няколко часа след контакт с активното вещество. А унищожаването на цялото население може да отнеме 5 - 7 дни.
 • Не е най-удобната форма за освобождаване. Продуктът се предлага като концентрат, гранула или прах и във всеки случай изисква предварителна подготовка, а именно приготвянето на разтвора.

Отзиви

Отзивите отново потвърждават ефективността на лекарството. Повечето хора, които са използвали лекарството Regent 800, отбелязват, че правилното лечение позволява да се унищожат хлебарките и да се предотврати тяхното повторно появяване.

Използвайте Regent 800 за ефективна борба с хлебарки!