Огляд засобів від клопів раптор

Как выбрать средство от клопов? (Відео July 2018).

Raptor от дървеници е ефективно средство, което помага в борбата с насекомите. Лекарството се предлага в различни форми - под формата на аерозол, гел и аквафуигатор. За да ги използвате, имате нужда от минимум действия, всеки инструмент е готов за употреба. Съхранявайте Raptor най-добре в тъмно, недостъпно място за деца, при стайна температура. Продуктът има ниско ниво на токсичност и няма миризма по време на преработката.

Състав

Аерозолът Raptor се състои от няколко активни компонента. Това е неопинамин - форте, алфа - циперметрин и пиперонилбутоксид. Всяко от тези вещества е отровно, поради което наркотикът може да унищожи бъговете в рамките на десет минути след прилагането. В допълнение, съставът на Raptor включва въглеводороден пропилей и органичен разтворител. Спрейът не само допринася за унищожаването, но и отблъсква дървеници от апартамента, осигурявайки известна защита за най-близкото време след обработката. Raptor е ниско токсичен агент. В допълнение, тя няма остра химическа миризма.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. По-подробно тук ...

Гел Raptor се състои от ламбда-цихалотрин, хранителни добавки (аромати), консерванти и гелообразуватели.Ламбда-цихалотрин действа като контактно-чревен метод. В допълнение ламбда-цихалотинът показва добър остатъчен и репелентен ефект. Той има повишена фотостабилност, около 30-40 дни. Благодарение на консерванта в състава и добър фото-, гел за дълго време да не изсъхва и губи силата си, така че след прилагането на гела, вашия апартамент ще бъде защитена с един месец.

Aquafumigator съдържа друго активно вещество - цито-отрин. Същата е пиретроидна като активните вещества в други Raptor препарати. Разликата му е, че когато влезе в контакт с водата, тя се превръща в пара, пръскайки около апартамента. За да го използвате, не се нуждаете от електричество или допълнителни действия. За да започнете примамката, трябва да добавите малко вода, след което можете да напуснете апартамента или да останете, защото продуктът е напълно безвреден за хората. Поради факта, че активното вещество се разпространява под формата на пара, лечението засяга труднодостъпни места и пукнатини, в които насекомите могат да се скрият.

Предпазни мерки

Въпреки че Raptor има ниска токсичност, употребата му предполага стриктно спазване на предпазните мерки. Трябва да се предпазите, други и лични предмети. Лицето, което произвежда лечение срещу дървеници, трябва да носи респиратор, ръкавици, затворено облекло и не трябва да бъде отворена кожата. Всички наематели, включително домашни животни, трябва да напуснат къщата за периода на преследване. Съседите трябва да бъдат предупредени за планираната процедура.

Важно! Необходимо е да се извадят от апартамента всички предмети за лична хигиена, дрехи, храна, ястия, детски неща,и т.н. Ако продуктът попада върху предмети от личния живот, това може да доведе до сериозни последствия.

Инструкция за употреба

Преди да използвате аерозола на Raptor, е необходимо да се разклати кутията за няколко секунди и да започнете лечението с дървеници. Съхранявайте бутилката, от която се нуждаете, вертикално, насочвайки се към местообитанието на дървеници. Аерозолът за пръскане може да бъде на разстояние най-малко 10-15 см от повърхността, която ще се третира. По време на примамката, всички прозорци и врати трябва да бъдат внимателно затворени. След приключване на процедурата е необходимо да се проветри помещението в продължение на двадесет минути.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук ...

Факт! За обработка на стая от 60 квадратни метра. Една бутилка Raptor е достатъчна. Но пълното унищожаване на буболечките е възможно само ако се следва инструкцията.

Предимства и недостатъци

Loading ...

Предимства:

 • Няма миризма;
 • Готов за употреба без допълнителна подготовка;
 • Спреят започва да действа 10 минути след нанасянето;
 • Не оставя мазни петна и други следи;
 • Един цилиндър е достатъчен за обработка на 60 квадратни метра. М .;
 • Аерозолът не се нуждае от измиване, достатъчно е да се проветри помещението след обработка в продължение на двадесет минути;
 • Гелът трае около месец след прилагането му;
 • Предотвратява връщането на насекоми на старата територия.

Недостатъци:

 • Поради токсичността на Raptor, преди обработката е необходимо да се премахнат всички лични вещи от стаята;
 • Аерозолът има доста висока цена;
 • В почти всички случаи лечението трябва да се повтаря.

Внимание! За трудно достъпни места е по-добре да закупите специални капачки, които лесно могат да се прикрепят към аерозол. Така че ще бъде по-лесно да се справя с слотовете, както и с интериора на мебелите.