Параплюс: ефективний засіб від вошей і гнид

Лютого 2019

Відео: Избавляемся от вшей и гнид с помощью средства Педикулен Ультра (Лютого 2019).

Anonim

"Para-plus" е отличен инструмент за борба с педикулозата. Всеки, който посещава обществени места, може да се зарази с въшки. Едно от добре известните лекарства срещу тях е "Para-Plus". Какви са неговите предимства и недостатъци и как се прилага?

Педикулозата се превръща в заболяване не само за хората в неравностойно положение. Днес всяко лице, посещаващо обществени места, може да се зарази с въшки. Ето защо търсенето на ефективни средства от въшки е от интерес за мнозина. Едно от известните лекарства е "Para-Plus". Какви са неговите предимства и недостатъци и как се прилага?

Каква е целта на

Лекарството е специално разработено срещу всички видове въшки. Тя може да се използва за борба с главата, ленените и пубисните паразити. Прегледите показват, че тя работи най-ефективно при лечението на епидемични и главни въшки.

инструмент, специално предназначен срещу всички видове въшки

Описание на препарата

"Pair Plus" е аерозол, който е произведен в кутии с тегло 116гр Всеки цилиндър е снабден с пръскачка за удобство. Контейнерът съдържа бистра течност, мазна в консистенция. Продуктът има лек мирис.

спрея, произведени от "AeroFarm" и разработи лекарство лаборатория "Omega Pharma", известен като лидер в областта на фармацевтиката.

За да хванеш въшки сега може ли някой да посетите обществени места

Активна съставка

Подготовката се състои от три основни компонента:

  • перметрин
  • малатион,
  • пиперонилбутоксид.

Permethrin е основното активно вещество, което има силен нервно-парализиращ ефект върху паразитите. Перметрин се справя не само с въшките - той също така оказва влияние върху мравките, бълхите и други паразити. Той съдържа анти-педикуларен шампоан.

Малатионът също е отрова за насекомите, а пиперонилбутоксид увеличава ефекта от отрови. Малатион е известен с различно име - carbofos. Той също така се отнася до нервните токсини и разрушава не само възрастни индивиди, но също и nits.

"ал-плюс" е аерозол, който е произведен в кутии с тегло 116 гр

Пиперонил бутоксид повишава ефективността на отрови, за да се има токсични ефекти. Има действие с чревно-контактно действие. Когато удари телата на насекомите, тя започва да причинява щети на всички системи.

Заедно тези три отрови подпомагат взаимно действията си. Следователно, наркотикът на тяхната основа е толкова ефективен - това се доказва от многобройните прегледи на онези, които го изпитаха на себе си.

Противопоказания

Както при всяко лекарство, Para-Plus има свои собствени противопоказания и недостатъци. Но съдейки по рецензиите, няма много от тях. На първо място - чувствителност към компонентите на спрей и бронхиална астма.

Не използвайте аерозол за бременни или кърмещи деца или деца под 2-годишна възраст. Въпреки че в справедливостта трябва да кажа, че изследвания на реакции при бременни жени не са провеждани, но като част от "Pair Plus" е перметрин и други отрови, които са потенциално опасни за развитието на плода, е по-добре да се откажат от използването му през този период.

Не използвайте аерозол бременни или кърмещи, както и деца от 2 до 5 години

спрей за действие

Спрей след като е бил ударен от насекоми прониква тялото и причинява нервните импулси чрез преустановяване нервна система, за да се предават.Паразитите бързо завършват парализата и смъртта. Отрови проникват в повърхността на тялото и дишат.

"Pair Plus" не само убива въшките за възрастни, но и техните ларви нита, дължащи се на свойствата на съставните й отрови.

Странични ефекти

Нежеланите ефекти с правилна употреба са изключително редки. Но от възможните реакции може да се нарече:

  • изгаряне на мястото на прилагане на лекарството;
  • алергични реакции с тенденция към алергии;
  • изтръпване на кожата.

"Pair Plus" не само убива въшките за възрастни, но и техните ларви нита

Предозирането е практически невъзможно.

Но да се страхуват контакт с лекарството върху лигавиците и очите. Ако това се случи, трябва да ги измиете с много вода.

дозиране

Използване на лекарството е много проста - в този случай, ако се съди по мнения, а това е специален удобство и предимство. Аерозолът се използва само външно, както и шампоан против въшки. Той се напръсква върху суха коса и се оставя да действа за 10 минути. При кандидатстване трябва да се опита да отстрани падна върху кожата на главата, като въшки и гниди обичат да прикачвате корените на косата. Количеството на нанасяния спрей зависи от това колко косата е дълга и дебела. За да може веществото да действа по-добре, можете да го разтривате в скалпа след прилагане.

след това просто се прилага на шампоан за коса (най-често, не protivopedikulezny да не се предозира прием на химикали в тялото) и се измива надолу. "Ал-Plus" е лесно да се измие, а това е и най-голямото му предимство. След това внимателно подрежете косата с чести гребени, за да изпържете телата на въшките и гнидите. За по-лесно отлепване на мъртви нита да изплакнете косата след шампоана с вода и оцет или червена боровинка / лимонов сок.

Заслужава да се страхувате да получите лекарството върху лигавиците и в очите

При лечението на спринкен спрей по кожата на кожата в близост до гениталиите. Необходимо е да се внимава агентът да не попадне в лигавицата, тъй като може да предизвика силно раздразнение и неприятни усещания. Има и други начини за борба с веничните въшки, за които вече говорихме.

Всички спално бельо и всички текстилни изделия до възглавниците трябва да се измият или ако е невъзможно да се измият с аерозол. Това лечение също ще помогне да се отървете от кърлежи и дървеници, които живеят в възглавници.

След една седмица за профилактика е необходимо да се повтори лечението, тъй като препаратът не работи върху яйца от паразити. Ако има останали яйца, нови ларви могат да бъдат премахнати.

"Пара-плюс" се счита за много ефективно и ниско токсично средство

"Пара-плюс" се счита за много ефективен и ниско токсичен. Той практически не дава усложнения и странични ефекти, когато се прилага правилно. А това, което е особено ценно, е рядко лекарство, което може да се използва за лечение на малки деца на възраст между 2 и 5 години. Цената на лекарството го прави достъпна за почти всички.

"Pair plus" (видео)