Особливості складу і використання протиблошині крапель чистотіл

Січень 2019

Відео: Дослідження ефективності Називін Сенситив у лікуванні алергічного риніту (Січень 2019).

Anonim

Капки "Змийското мляко" се отнасят до националните марка продукти, насочена срещу бълхи Modern спад protivobloshinye "Змийското мляко" се отнасят до националните маркови продукти срещу паразитни насекоми. Капка агент е предназначен за широк кръг от собствениците на различни домашни любимци. Капките се отличават от наличността и ефективността.

Популярният плюс плюс се отнася до лекарства, произведени под формата на разтвор. Средството за защита се използва като външно средство за защита с цел унищожаване на бълхи, въшки, рани, саркоптоиди и кърлежи. Чрез антибиболни капки се вземат превантивни мерки за предотвратяване на болести, предавани от ектопаразити.

Фармакологичните свойства на

Състав protivobloshinogo лекарство "жълтениче" се основава на фипронил, перметрин 5% и 1%, към които се добавят различни допълнителни помощни вещества свойства.

Капки "Змийското мляко" изпълнява превантивни мерки за предотвратяване на болести, предавани от ектопаразити

Характерна особеност на този модерен лекарство се изразява insektoakaritsidnaya дейност, която е насочена към ларвите и възрастните индивиди ектопаразити.

По отношение на степента на ефекта на антиблоковото лекарство върху живите организми, агентът "Cleaner" е класифициран като умерено опасен. В съответствие с БДС Руската принадлежи на трета класа на и резултатът се нанася върху кожата в съответствие с регламентираните дози не разполага с локално rezorbtivno дразнещи и токсични ефекти. В случай на контакт с очите, продуктът предизвиква дразнене. В допълнение, този тип анти-блок лекарство, заедно със сходни лекарства, има токсичен ефект върху пчелите и рибите.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от бълхите, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Капки "Змийското мляко" nanosyatnsya върху здрава кожа в район, недостъпни за slizyvanie

Видове капки "Змийското мляко"

 • Капки за котки против бълхи и кърлежи - Три пипети;
 • капки за кучета срещу бълхи и кърлежи - четири пипета;
 • капки за кученца и котенца от бълхи и кърлежи - три пипета;
 • капки са универсални от бълхи и кърлежи - пет милилитра.

Инструкции за употреба

Капки за бълхи се прилагат на възрастни и на малки по-големи от два месеца. Използвани за лечение и профилактика. За употреба, приложението за капково нанасяне се прилага върху ненарушена кожа в зона, която не е достъпна за близане.

Дозировка на препарата

Всеки пакет от лекарството "Cleaner" се доставя с инструкциите за употреба на антиблокиращи капки.

Капки бълхи "Змийското мляко" присвои възрастен животните и малките стари от два месеца

доза за кучета, в зависимост от теглото:

 • към две кг - & frac12; бр.;
 • от два до десет килограма - 1 бр. ;
 • От десет до двадесет килограма - 2 бр. ;
 • От двадесет до тридесет килограма - 3 бр. ;
 • повече от тридесет килограма - 4 бр.

Дозировка за котки в зависимост от теглото:

 • до два килограма - & frac12; бр. ;
 • от два до десет килограма - 1 бр.

Универсални капки:

 • По-малко от три килограма - & frac12; мл;
 • от три до пет килограма - 1 ml;
 • от пет до десет килограма - 2 ml;
 • От десет до двадесет килограма - 3 мл.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

За бързо изхвърляне на бълхи има само три ефективни варианта:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Закупуване на електронно устройство за размяна (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Правила protivobloshinyh дозиране на наркотици (видео)

  Предимства и недостатъци на

  агент трябва да бъдат отнесени към положителните черти:

  • широка гама от продукти, в зависимост от вида на животното;
  • способността лесно да се изчисли необходимата доза капки според таблицата в приложените инструкции;
  • продължително антиблоково действие;
  • удобна форма на освобождаване, улесняваща приложението;
  • способността да предпазва животното не само от бълхи, но и от няколко други видове ектопаразити;
  • Достъпна цена;
  • винаги е налице в повечето магазини и ветеринарни аптеки.

  положителна характеристика на оборудването - удобна форма на освобождаване, което улеснява прилагането на

  Основният недостатък protivobloshinogo течен агент "Змийското мляко" са достатъчно силен алерген и необходимостта да се гарантира, че животното не ближе на лекарството с вълна в процеса на прилагане.

  Също така ви съветваме да прочетете статията "Използването на целендина в борбата с бълхите".

  Предпазни мерки

  въпреки ниската концентрация на активни вещества, фипронил и перметрин са доста токсични лекарства, в състояние да причинят отравяне и алергии с различна тежест. Фипронилът се синтезира преди почти тридесет години, а през това време са били проведени многобройни тестове на бавно отрова. Той не дразни кожата и очите леко досадно, но трябва да се помни, че материалът принадлежи на трета класа на опасност за хората.

  въз основа на перметрин инструменти са необходими за унищожаване на бълхи върху кучета. Въпреки това, поради тежка токсичност при котки, много производители са се отказали от използването на веществото в производството на продукти за котки.

  Фипронилът и перметрин, са част от "жълтурчета" капките са доста токсични лекарства, които могат да причинят отравяне и алергична

  Въз основа на препоръките на научна и производствена фирма "Ekoprom", която произвежда и продава продукти "Змийското мляко" серия, забранено е да се използват капки за унищожаване на ектопаразити при котенца на възраст под два месеца, при пациенти с или възстановяване животни. На употребата на наркотика в животни с тегло по-малко от 0, 5 кг, трябва да бъде предшествано от подготовка на ветеринарни консултации специалист.

  В хода на лечението е необходимо да се спазва добра лична хигиена и безопасност. Ръчно ви дава възможност да се запознаете с мерки за безопасност непосредствено преди строителните работи.

  Ревю на потребителите

  "Ekoprom" Фирмата работи във ветеринарната пазара повече от петнадесет години. С течение на годините фирмата има много фенове, които характеризират мнения на продуктите, като много високо качество и надеждна.Преди три години марката "Cleaner" спечели националната награда "Продукт на годината".

  Как да получите бълхи от животни (видео)

  Разбира се, обратната връзка от потребителите за продуктите е много различна. Въпреки това, повечето собственици на домашни любимци препоръчват капки бълхи като високоефективен и висококачествен продукт, който напълно отговаря на най-високите стандарти за безопасност.