Чемерічний вода: потужне протипаразитарний засіб

Січень 2019
Anonim

чемерика вода има невротоксични ефекти върху въшки въшки (Anoplura) са паразитни при хора. Техният мундщук е адаптиран за пробиване на кожата и засмукване на кръв. Основният удар от инфекция с педикулоза се случва през летните месеци. Голяма тълпа от деца в санаториуми, почивни станции и здравни лагери провокира мълния разпространението на болестта, както и неспазване на хигиенните правила и норми утежнява само на ситуацията.

Въпреки изобилието от народни средства за въшки, най-често срещаните и ефективна е кукуряк водата. Това високо ефективно антипаразитно лекарство има невротоксичен ефект върху въшките и бълхите. Закупуването на това лекарство в аптеката, купувачите не мислят за неговия състав, безопасност и приложения.

Състав и характеристики на чемерика вода

чемерика вода въшки е леко мътен, кафяво-жълт разтвор. Това достъпно и много ефективно лекарство е специална смес от алкохолни инфузии на плява на Lobel и обикновена вода, която е била пречистена. Основната активна съставка на химически чистата вода са естествени естествени алкалоиди.Те се извличат в алкохолна база от растителни суровини. Тази суровина се обслужва от корените и коренищата на храсталака. Капацитетът на произвежданите флакони е четиридесет или сто милилитра от препарата.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от паразитите, нашите читатели съветват Intoxic. Той задейства отново процесите на имунната защита на тялото, извършва детоксикация и сложно пречистване на тялото от телата на паразитите и техните карантии.

Повече тук …

основната активна субстанция чемерика вода е чисти естествени алкалоиди

Физически алкалоиди са силно токсични за много организми. Не само паразитни насекоми, гъби и бактерии са засегнати, но и от самия човек.

Самото растение е било използвано в ежедневието като кукловод или газирани. Той отдавна е известен със своите токсични свойства. Сокът от хлорид може да причини смърт. Ето защо е разрешена само външната употреба на лекарства, съдържащи честърка. Водата Potemkin се използва успешно за обработката на дрехи. Има силни дезинфекционни и антипаразитни свойства.

Интересен е фактът, че благоприятните ефекти на любопитната вода върху състоянието на косата. Наркотикът бързо укрепва космите и прави косата по-плътна и здрава.

Отдавна е отбелязано, че това лекарство срещу въшки и бълхи има фатален ефект върху гъбичките. Благодарение на това свойство количеството на пърхота се намалява значително. В допълнение, китайската вода помага да се намали производството на себум и стимулира кръвообращението. Той е използван дълго време и успешно за профилактика и лечение на началните стадии на алопеция.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от паразитите, нашите читатели съветват Intoxic. Той задейства отново процесите на имунната защита на тялото, извършва детоксикация и сложно пречистване на тялото от телата на паразитите и техните карантии.

Прочетете повече тук …

Това е един интересен факт от благоприятното въздействие на кукуряк вода върху косата

ефекти на лекарството върху нитовете и въшките

Дори един прост контакт с въшки кукуряк вода има силно излагане отрова. Алкохолът не само улеснява намокрянето на паразитите, но също така допринася за по-пълното проникване на алкалоидите на здравето на насекомите.

Не само зрели въшки, но и ларви на всеки етап от развитието, са засегнати. Въпреки това, поради особеностите на външните му черупки, определено количество ниц може да не погине в резултат на лечение с цинична вода. По тази причина се препоръчва извършването на повторно третиране.

Указания за употреба

 • Веднага преди третирането е необходимо главата да се измие няколко пъти с конвенционален шампоан.
 • Обработката с охладена вода трябва да се извършва само с предпазни ръкавици.
 • Преди употреба флаконът се разклаща и антипаразитното лекарство се нанася чрез памучен тампон върху влажна коса по цялата дължина.
 • Тихият регион и времевите области са специално третирани внимателно.
 • Трябва да се носи цяла целофанна капачка или капачка на главата, напълно обработена с продукта, както и кърпа върху нея.

Последният етап е сресване на мъртви насекоми и нита със специален гребен

 • Съставът е оставен върху косата за около 30 минути и след това да се измие старателно с топла вода.
 • Можете отново да си измиете главата с шампоан.
 • Добър резултат е предварителното изплакване на косата с вода с малко количество оцетна киселина. Това улеснява отстраняването на прикрепените към космите косми. В предишните ни публикации вече ви казахме как да използвате оцет за борба с въшки и нишки.
 • Последната стъпка е да се подрежат мъртвите насекоми и ницове със специален гребен.

Инструкцията дава възможност за по-продължителен и траен ефект да се повтаря процедурата в седем дни.

Странични ефекти и противопоказания

Активното вещество в химически оформената вода е много силно и токсично средство. Ето защо, това лекарство трябва да се използва с изключителна предпазливост и при спазване на всички изисквания за безопасност. Не злоупотребявайте с препоръчаната доза.

 • От нежеланите реакции в редки случаи, появата на гадене и повръщане.
 • Тежки и изключително редки прояви могат да бъдат потискане на сърдечната дейност, както и появата на еритема и сърбеж на кожата.
 • В процеса на прилагане понякога може да има чувство на дискомфорт, мравучкане или изгаряне на светлина.
 • Запечатаната вода не може да се използва от хора с индивидуална непоносимост.
 • Не можете да използвате лекарството за въшки и бълхи по време на бременност и през целия период на кърмене. Как да се отървете от въшки по време на бременност, можете да разберете тук.

Дори един прост контакт с въшки кукуряк вода има мощна експозиция отрова

 • Ръчно забранява партии, за да се справим с това лекарство главата, като рани и инфекции на кожата, както и деца на възраст до две години.
 • Приемането на дори сто милилитра химически вода вътре може да доведе до смъртоносен изход. В случай на случайно отравяне с това лекарство, трябва спешно да се извърши задълбочена стомашна промивка и незабавно да се консултирате с лечебно заведение.
 • Ако става въпрос за лигавиците, изплакнете ги с течаща вода.

Въпреки ниските разходи и ежегодния облик на нови и съвременни антинеопластични лекарства, клетъчната вода все още е много ефективна и търсена. Когато спазвате инструкциите и спазвате всички правила за употреба, този наркотик помага бързо и постоянно да се отървете от въшки, бълхи и бълхи.

Как да се отървем от въшки (видео)