Молитва від мишей в будинку

Січень 2019

Відео: Как избавиться от мышей, фантастика! (Січень 2019).

Anonim

Конспирация срещу мишки и плъхове е ефективен магически начин за изтласкване на гризачи. Вяра и молитва ще позволи да се отърве от гризачи, без използване на скъпи химикали и апартамента, който използва специални средства срещу гризачи бързо ще ги освободи чрез духовна енергия и борбата срещу нарушители.

Молитва от мишки, плъхове и плъхове в къщата

В продължение на векове хората са търсили помощта на светите бащи, когато са се сблъскали с трудности. Молитвата може да бъде ефективен метод за защита на благосъстоянието в дома и борбата с гризачи. Нито един ритуал не ви позволява да почиствате дома, дори ако е бил ранен такъв вредител като плъх, бъг или хлебарка. Следните конспирации трябва да се четат в стаята, където активността на гризачите е най-голяма.

Молитва на светите отци на мишки

В къщата, където направи много гризачи, е необходимо да се чете молитвата на светите отци. Човек трябва да влязат, да се чете: "О, Господи Боже, в началото на вашето творчество направил небето и земята, и небето е украсена с голяма светлина и осветяваше земята, а земята е украсена имаше зърнени култури и разликата в семената се засяват от характера ви благослови и пази от всяко чар. и разочарования, от злото и хитър е жилището на всеки звяр, червей и летят. Hallowed Be Thy великолепие, Отец, Син и Светия дух.Амин. "

Молитва от мишки голям требник Питър Грейвс

Различни парцели помощ, когато се появи в къщата вредители Молитва, създателят на който се счита за свято Трифон, ефективен срещу гризачи и насекоми да се отървем от паразитите се извършва по следния начин спелува текст: ..

"аз ви таксува, червеи, животински mnogovidnoe, престилки, гъсеници, мухи, пълзящи и летящи, причинявайки вреда и суетата, Бог Отец е от самото начало, и Неговия Син, единосъщен и Духа на Своя Благословен. Заклевам единороден Син Bozhogo въплъщение, животът му на земята, му възкресение и възнесение. Умолявам светите ангели и небесните сили, но не се обиждат "всеки горски или отвари или (име) домакин заден двор и дома. Умолявам Тялото и Кръвта на Господа, истинския Бог, но не можете или околната среда или лимит на мястото обиждат, така че се движат далеч от мястото, това, погине, и ще загине от външната страна, и поставя Божиите служители, призовавайки името на единия Бог, верният, благословени същества, и безкрайна век, Амин. "

Парцел в чантата мишка

Смята се, че ако кесията за уреждане на мишката, кесията ще се получи повече пари. За този магически дух започна да живее, е необходимо да се държат конспирации. Заслужава да се купи специален чантата мишка в магазин, домашни нея, поставени в чантата си, и пълна ", мишка, Selis, пари, vodis!", Насочена навътре. Енергия от малките животни искал да остане на поста си с монети, така че гризачът е най-често се поставя в джоба. За да използвате в дома на гризачи за късмет и богатство, струва поставянето на мишката в новия бюджет, а казват: "Мишка, установявайки в нова къща, ново портмоне пари vodis!".

Сюжетът на мишките на намаляващата луна

Повечето заговори срещу вредители е необходимо да се произнася по отслабва Луната.Провеждането на конспирации в този момент, а след това можете да видите по-висока ефективност на ритуала, отколкото на другия ден. Например, че е възможно да се направи универсално ритуал с тези думи: "Нека се молим, аз Божий служител, Светият и Господ Бог, да ми помогне, милостив, спестявайки къща и апартамента ми да Велика събота Това беше царят Poganina 12 жени и 12 стават .. 11, 11 е 10 до 10 е 9, 9 наляво 8 8 е 7, 7-6, 6-5 5-4 4-3 3 - 2, и 2 - 1 и 0 на всички, и на всички съпруги на краля изчезнали нека роби на Бога, нека да изчезне в къщата всички плъхове, отидете сами, и които няма да си отиде. - да, смъртта ще се сбъдне казах Амин "…

православна молитва от мишки

православна религиозна традиция също така ви позволява да се започне да се предпази вашия апартамент или частна къща от плъховете. Срещу гризачи могат да изпълняват следните парцели - трябва да се намери един малък камък с размерите на юмрук, а след това го постави в чиния и в един от ъглите на апартамента. За Бога ритуал работи, което е постановено тези думи: "Stone донесоха силен слуга на Бога (име) за gryzunovskogo племе в апартамента нека плъх в къщата този камък захапка и добро в апартамента няма да намерите и докосване.".

молитвите на мишките в апартамента и частен дом

Урбанизирани по текстовете на Свети Трифон и светоотеческо бързо премахване на гризачи, плъхове и мишки в къщата и апартамента. В същото време срещу капана на плъх може да се използва или всякакъв вид специални средства, които действие срещу плъхове и мишки се превръща в силна.

Има ли молитва от мишки и плъхове,

много апартаменти парцели вече са помогнали задвижване на плъхове и мишки чрез молитва. Ако се появи отново, се препоръчва апартаментът да има икона, велик кръст или свещ, която вече е осветена веднъж по време на ритуала.За да може парцелът да работи, е необходимо да го желаете и искрено да вярвате в неговата ефективност срещу вредители.