Професійне знищення клопів скільки коштує як проводиться

Січень 2019

Відео: Профессиональное уничтожение тараканов Москва (Січень 2019).

Anonim

Тези насекоми са сред най-трайните и стабилни. Ето защо, за да бъдете сигурни, че веднъж завинаги ще се отървете от вредители, струва си да използвате услугите на професионална компания. Специализираните услуги се отличават от опита и наличието на ефективни лекарства срещу тези "жители на леглата".

Цените се формират в съответствие с репутацията на специализираната служба и региона на работа. За едностаен апартамент цената започва от една и половина хиляди рубли и по-горе.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

Унищожаване на дървеници в апартамент от професионални специализирани фирми, както се провежда?

Всяка процедура започва с подготовка, по време на която се намират най-проблематичните места и нещата са скрити. Първият етап може да се извърши от клиента на услугите. Другите професионални услуги вече вече самостоятелно избират начин на обработка. Едно от най-честите е третирането с химически инсектициди. Такова лечение е допустимо за всяка сложност на инфекцията и във всеки апартамент. Минусът е високата цена на лекарствата в московските магазини и съответно високата цена на услугите.

Дезинфекцията може да се извърши и чрез термична обработка. Това е безвредно, но е трудно дори за санитарната и епидемиологичната станция, поради което се използва по-рядко.

Цени за специализирано унищожаване на дървеници

Възниква въпросът: Колко ли е професионалното унищожаване на леглата в Москва? По-долу са средните цени за град Москва:

 • Двустаен апартамент - 1500 рубли;
 • 2 апартамент - 1700 RUB
 • 3- стаен - 1900 RUB
 • 4 апартамент - 2200 RUB
 • 5 апартамент - 2400 RUB.

Тези цени са подходящи за дезинсекция. При дератизация те могат да бъдат дори по-ниски. Унищожаването на бъговете на леглото може да се осъществи чрез най-съвременните методи за обработка. напояване стойност от 1 до плосък - 1800 рубли, студена мъгла - 2800 рубли, топла мъгла - 3800 рубли и др

Унищожаване на хлебарки Унищожаване на дървеници у дома

Унищожаване на хлебарки Унищожаване на дървеници у дома с .. гаранцията предлага много фирми, но обърнете внимание на такива условия като:

 • начин на обработка;
 • разходи;
 • Гаранционен срок;
 • допълнителни лечения (например антибактериални);
 • Опитът на професионална компания и отзиви за нея.

Можете да се опитате да действате независимо, без специализирани услуги. На пазара има много пари. Klopomor, Dichlophos, Meloch Masha - всичко това помага при наличието на паразити в леглото.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.Прочетете повече тук …

Препарати за унищожаване на насекоми

По-долу са лекарства, за да убие бъгове, които се използват от професионални фирми:

 • палач - немски инсектицид база материални - фентиона решение;
 • Klopomor е домашен спрей с циперметрин, перметрин и пиперонил бутоксид;
 • Comban е корейски удобен спрей с допълнителни вкусове;
 • Carbophos е един от най-старите инструменти за обработка (изглежда като решение в кутия, често се използва в помощни помещения).

Как да разпознаете самите бъгове в апартамента?

Зареждане …

Една от основните симптоми, който гласи, съществуването на тези паразити постелни - появата на ухапвания по тялото на наемателите във формата на червени петна (особено върху гладки повърхности). Също така можете да научите за тях от характерната неприятна миризма (особено в близост до традиционните местообитания). Най-лесно е да ги намерите в леглата, зад мебелите, в гнездата, в различни пукнатини и зад первази. Можете също така да ги намерите на кръвните линии на спалното бельо.

Как да се отървем от дървеници в собствените си народни средства

Тук можете да намерите три от най-известните фолк метод за борба с тези паразити:

 • пелин - този метод се използва за дълъг период от време, рязкото миризма може да възпре nesekomyh. Въпреки това, нейната ефективност под формата на оцеляване на тези паразити е била разпитана от много специализирани служби.
 • Замразяване - за тази цел трябва да използвате климатик или по-компактен аналогов сигнал. Използвайте го е необходимо на всички места за натрупване на вредители. Минус 35 градуса по Целзий се смятат за убийствена температура за тях.
 • Разтвор на терпентин и керосин - 10 мл терпентин плюс 15 мл керосин, 100 мл вода и 30 г зелен сапун разтвор в сместа в обработката на замърсени зони трябва да даде положителен резултат.

Най-ефективното средство за бъгове

За да унищожите насекомите в апартамента днес, можете дори без миризма с помощта на Get. Благодарение на своята успешна форма и композиция е гарантирано, че ще даде желания резултат върху обработените повърхности.

Малката Маша - този молив трябва да обработва всички места, където вредителите могат да живеят и да се движат. Ще бъде достатъчно да се направи решетка в такива зони. Когато един паразит го пресича, той ще разпространи действащото лекарство към повечето други вредители и ще започне необратим процес на унищожаване.

Отзиви за професионално и специализирано Унищожаване на дървеници

Зареждане …

Днес, фирми, предлагащи услуги за унищожаване на дървеници легло, са най-доброто решение. Според прегледите е по-добре да се свържете с специализирани служби и станции с по-голям опит. Благодарение на гаранцията клиентите получават потвърждение, че след месец или две насекомите няма да се появят отново. Специалистите са много по-добре да знаят кой метод и подготовка ще работи във всеки конкретен случай.