Призначення і правила застосування засобу від тарганів дохлокс

"Dohloks" - лекарството, изпитан "Dohloks" - лекарство, което се произвежда и продава за дълго време. По време на използването му се отбелязва, че насекомите бързо загиват. Отрицателни прегледи за лекарството също са налице: така че, хлебарките могат да бъдат пристрастени към активното вещество.

Описание на препарата

"Dohloks" се предлага под формата на гел. Представеният формуляр е удобен. Продуктът се продава в спринцовка, снабдена с дозатор.

Препаратът съдържа:

 • консерванти;
 • стръв;
 • инсектицид;
 • база на мазнините.

Гелната форма на лекарството "Dohloks" позволява да се прилага върху всякаква повърхност

Гелната форма на лекарството позволява да се прилага върху всяка повърхност. Веществото не изсъхва дълго време. Основното активно вещество е фипронил. Тази отрова има широк спектър от действия. По отношение на човека инсектицидът е абсолютно безобиден. Тъй като принадлежи към класа 2-3 на опасност, той може да се използва във всякакви жилищни помещения.

Задание

Специалистите препоръчват използването на гел "Dohloks" в комбинация с капани. Веществото е затворено в удобна спринцовка, която има специална дюза. Тя позволява обработка на труднодостъпни места.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от хлебарки, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук ...

Тъй като гелът няма мирис, той може да се използва в апартамент. Въпреки това, веществото е токсично, затова го използвайте на закрито, където има домашни любимци и деца, трябва да бъдете много внимателни.

Унищожаването на паразити с употребата на "Dohloks" се извършва за няколко дни. След този период продуктът може да се измие. На места, където гелът не може да повлияе на човешкото здраве, лекарството може да остане в продължение на 2 месеца. "Dohloks" се използва активно за превантивни цели, особено ако знаете, че съседите са получили прусаците.

препоръчва използването на гела "Dohloks" във връзка с капани

Предлагаме ви да се запознаят с най-ефективните начини да се отървете от хлебарки.

Механизъм на действие

Препаратът се основава на инсектицид фипронил. Той упражнява паралитичен ефект върху паразитите.

Отрицателните ефекти върху централната нервна система на насекоми се развиват в рамките на няколко часа. През това време заразеният хлебар успява да транспортира остатъците от гела върху антените и лапите му. В резултат на това всички членове на семейството хлебарки са заразени.

Примамката привлича паразити със специална миризма. Лицето не го усеща. Може да се появи инфекция от хлебарки и да се поглъщат. Мъртвият човек непременно трябва да се яде. А няколко часа по-късно канибалите ще умрат.

Заразеният хлебар успява да транспортира остатъците от гел върху антените и лапите си. В резултат на това всички членове на заразени семейството на хлебарка

Условията за ползване

Нанесете гела може да бъде по два различни начина:

 1. агент се прилага за цокли, между плочите на стените и тавана с прекъснати линии.Също така, тя трябва да се прилага за мебели, на кръстопътя на различни части.
 2. Средствата от хлебарки "Dohloks" могат да бъдат изстискани върху картонените кутии и да бъдат поставени под хладилника, мебели, близо до боклука, където насекомите често минават. Този метод ви позволява да се отървете от паразитите в рамките на 2 дни.

Стискайте ивиците на интервал от 2 сантиметра. Ако паразитите са малко, разстоянието между капките на гела се увеличава до 4 сантиметра.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

За бързо изхвърляне на бълхи има само три ефективни варианта:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Закупуване на електронно устройство за размяна (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук ...

  Важно! Ако сте приложили коригиращо средство, но ефектът не е спазен, това не означава, че не работи. Просто изчакайте няколко дни, след това ще намерите на пода мършавите трупове на насекоми. В резултат на това всички паразити ще умрат с течение на времето.

  Dohloks гел: принцип на действие (видеоклип)

  Повторното лечение, ако е необходимо, трябва да се извърши след 3 седмици. Въпреки факта, че "Долокс" остава активен в продължение на 2 месеца, след известно време той е изчерпан. Ето защо се препоръчва да премахнете стария гел и да приложите нов.

  Спринцовка е достатъчно, за да извърши обработката на двустаен апартамент. Ако харчите пестеливо средствата, това може да бъде достатъчно за няколко лечения.

  Предимства, недостатъци и препоръки

  Гелът Dohlokx има силни и слаби страни. Помислете за положителните характеристики:

  • ефект с дълъг живот;
  • лекота на прилагане;
  • икономика;
  • висока ефективност;
  • безопасност на лицето;
  • ниска цена.

  Възможно е да изпитате трудности с използването на инструментите "Dohloks" на места, където има домашни животни или деца на възраст

  НА минусите Заслужава да се отбележи:

  • няма резултати мигновени;
  • трудности при използването на средства в места, където се намират домашни любимци или деца;
  • замърсени петна по стени, подове, мебели;
  • липса на ефективност срещу яйцата.

  Отзивите са предимно добри. Но понякога има отрицателни мнения, може би това се дължи на факта, че паразитите свикнат с лечението. Ако имате такава ситуация, променете лекарството.

  След като прочетете съответната статия на нашия уебсайт, ще разберете какво означава помощ за да се отървете от хлебарки завинаги.

  Предпазни мерки

  Тъй като "Dohloks" е създаден специално за употреба в обществени сгради, апартаменти, магазини, предприятия, не трябва да има проблеми с използването му.

  След отстраняване на веществото от повърхностите, трябва да се измият с голямо количество сапунена вода

  Въпреки това, следвайте инструкциите:

  • преди да започнете работа, измийте помещението;
  • използвайте защитни ръкавици;
  • ако в апартамента има домашни любимци или деца, продуктът трябва да се използва само на труднодостъпни места;
  • с плътна линия, гелът се прилага при натрупване на голям брой паразити, в други случаи има достатъчно точково приложение;
  • след отстраняване на веществото от повърхностите, те трябва да се измият с голямо количество сапунена вода;
  • при работа се препоръчва използването на защитни очила и покриване на устата и носа с респиратор;
  • Не е необходимо да говорите по време на процеса на кандидатстване;
  • Изхвърлете спринцовката след употреба.

  Ефективността на гела се потвърждава не само от собствениците на апартаментите, но и от собствениците на производствените помещения и предприятията.

  Средства за защита от чудовища (видео)

  "Dohloks" е гел, който е бил активно използван от потребителите дълго време за борба с паразитите. Лекарството се доставя в спринцовка, което е много удобно. Приложете продукта на всякакви повърхности. Експертите препоръчват комбинирането на гела с капани. В този случай ефектът ще бъде засилен.