Раптор від мурах гель і гранули від мурашок раптор

Січень 2019

Відео: Как избавиться от насекомых (муравьи, тараканы) (Січень 2019).

Anonim

Предпазва имот от домашни вредители, е на основните изисквания, които важат за инсектициди. В борбата с домакински мравки различни популярни продукти на марката Raptor получават положителни отзиви от купувачи.

От мравките Raptor помага?

Тези, които са били ангажирани да се отървем от битови насекоми и повече от веднъж се бори с тях, оставете задоволително обратна връзка за Raptor на пелети, спрей, гел и марка спрей.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата срещу мравките нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии с 100% ефективност се справят с мравки, хлебарки, бъгове и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Състав Raptor на мравки включва ефективно пиретроид инсектицид, който има ефекта на парализа на нервната система на насекомите, което води до смъртта на вредители по време на деня, след като стаята за лечение. гел за ръководство на марката казва, че тази структура помага да държи унищожаването на всички групи от населението в къщата, тъй като ефектът на лекарството е с продължителност един ден, след което някои насекоми тровят всички битови мравки в апартамента.

Днес представя различни средства за производство марка насекоми "Raptor":

• спрей "

• Прахът и гранули;

• гел

• Лекарството Akvafumigator.

Raptor гел от мравки инструкции за употреба в апартамента

състав принцип на действие прави този наркотик ефективен, когато влезе в дома на една хлебарка и други градински и домакински вредители. Когато мравката яде тази структура, става носител на отрова и да заразява други паразити. Привлекателната форма на лекарството изглежда като апетитно насекомо, така че се държи като стръв. Водата за дълго време импрегнира гела, така че да остане ефективна от дълго време и лесно да се използва в дома. Гелът няма характерна миризма и не представлява вреда на хората.

Инструкциите за гела показват необходимостта от предварително почистване в дома. Гелът се прилага с пунктирана линия към всяко местообитание и движение на паразити. Гел в епруветка за 75 ml. може да се използва в стая от 10 квадратни метра. м. Коментарите на купувачите показват по-икономичното използване на гела, отколкото се твърди от производителя. Препоръчва се да не се използва спрей или аерозол едновременно, тъй като те могат да изплашат насекомите от примамката.

Млечни пелети Проучвания и инструкции за Raptor

Този популярен производител на инсектициди произвежда продукта под формата на гранули. Малките гранули съдържат привлекателен и инсектициден фипронил, парализиращ нервната система. Инструкция за раптор от домашни мравки разказва за началото на ефекта в 8 часа. Също така инструкцията предупреждава, че само през втората седмица на приложение този сух продукт или разтвор от гранулата е най-ефективен. Обикновено гранулите могат да бъдат закупени в туба за 500 гр.

Инструкцията към съоръжението казва, че пелетите ще започнат да помагат, когато се изсипят в местообитанията на паразитите.Ако насекомото е проникнало в храстите или на терасата, инструкцията препоръчва разтваряне на сухите гранули в малко количество вода. За домашните мравки с червен цвят, които се намират в баните, също ще е необходимо да се разтваря лекарството, за да се приложи решението на пътя на движението на паразитите.

Прах Raptor от мравки Ревюта и инструкции за употреба

Не по-малко от задоволителни отзиви могат да бъдат прочетени на праха от тази марка. В този случай става дума за малки гранули от сашета. Наличието на атрактант и фипронил осигурява катастрофален ефект и специалната формула срещу домашните вредители е активна в суха форма и в разтвор на вода.

Аерозол Raptor от мравки в апартамента и къщата

Аерозолът се отличава с почти незабавно действие и лесна употреба. Спреят се прави върху циперметрин и тетраметрин, чиято комбинация незабавно засяга нервната система на паразита. Коментарите за аерозола говорят за бързо действие и продължителна профилактика, тъй като активните вещества проникват през дихателната система на вредителите и аерозолните остатъци се установяват по пътя на движение и местообитание на паразитите. Препоръчва се вертикалната позиция да се наблюдава по време на процеса на пръскане. Аерозолът трябва да се прилага във всички помещения. Спреят има състав, който е безвреден за хората. Аерозолът Raptor от мравки се произвежда в 350 ml флакон.

Aquafumigator Raptor от мравки преценява какво е различно

Средства Aquafumigator работи на принципа на спрей, който се разпространява чрез пара. Лекарството трябва да бъде разопаковано, да се изсипва съдържанието на сашето отрова в буркана, поставете метален флакон в него и го оставете за няколко часа, за да работите с аерозола за пара.

По времето, когато Aquafumigator работи, се препоръчва да напуснете стаята. Съставът на лекарството се основава на броя на токсините, които бързо се разпространяват през къщата и елиминират всички вредители.