Раптор від мурах: правила використання та оцінка ефективності

Грудень 2018

Відео: Износостойкая антивандальная краска для стен Ultra Spec® SCUFF-X™ от Benjamin Moore в Украине (Грудень 2018).

Anonim

"Raptor" - лек за мравки, предназначени да убиват малки насекоми "Raptor" - лек за мравки, предназначени да убиват малки насекоми. Характеризира се с бързина на действие и трайно въздействие.

Описание на препарата

Гел "Raptor" има уникална формула, съдържа само активни вещества с високо качество. Това гарантира висока ефективност на лекарството.

Ефектът на агента на мравките се дължи на съдържанието в него на вещество като ламбда-цикалотрин . Той засяга насекоми, след като влязат в храносмилателния тракт. Паразитът, който е направил опитите, постепенно заразява цялото семейство.

Формулата на веществото включва ензими, които са привлекателни за мравките. Насекомите преминават към привлекателна миризма, вземат част от лекарството и го плъзнете в мравуняк. Принципът на лекарството е много прост.

Насекомите са атрактивна миризма, да вземе част от парите и я повлече към гнездото

относно подготовката на различни мнения, но всички потребители казват, че използването на гела е много удобно. В същото време, досадни насекоми бързо изчезват. Гелът е икономичен, ако не го прилагате с плътна линия. С помощта на тънък канал можете да приложете продукта дори и на трудно достъпни места.

Задаване

"Raptor" е предназначен за борба с насекоми. Принципът на действие се основава на факта, че мравунякът е в контакт с гела или го изяжда и умира.В този случай тя става носител на отрова и заразява други индивиди.

Така активното вещество действа постепенно. Лекарството прави възможно да се отървете не само от мравките, но и от хлебарки. Методът на борбата остава същият. Ако направите всичко правилно, "наемателите" ще изчезнат.

Мрака се свързва с гела или я яде и умира

Предлагаме ви да научите как да се отървете от мравките в апартамента с помощта на борна киселина.

Условия за употреба

Мравки се нанасят с пунктирана линия в местата, където насекомите са най-често:

 • близо до вентилационните отвори;
 • в кухнята;
 • близо до мивката;
 • близо до тоалетната;
 • в близост до боклука;
 • под банята.

Предимства и недостатъци

Подготовката на мравка има редица предимства.

 • Гелът има специален състав. Веществата имат контактно-чревен ефект. Те парализират централната нервна система от вредители.

Как да се отървем от мравките (видео)

 • Поради факта, че "Raptor" се освобождава под формата на гел, той запазва влагата дълго време. Това е привлекателно за мравките.
 • Злонамерените насекоми привличат специална миризма - комбинация от аромата на ванилия и кайсия.
 • Гелът е лесен за използване - пунктираните линии са изчертани: 2 сантиметра гел на 3 сантиметра от необработената повърхност. Консумацията на лекарството зависи от броя на насекомите.
 • Тръбата е удобна - тънка и дълга. Тя ви позволява да поставите веществото в най-недостъпните места (пукнатини и плотове).
 • Гелът не оставя остатъци. Лесно се отстранява от всяка повърхност.
 • "Raptor" е идеален за обработка на веранди, основи на къщи, бани.

Има само един недостатък - наркотикът започва да действа само след 2 седмици.

След боравене, измийте добре ръцете със сапун

Предпазни мерки

"Raptor" трябва да се използва с известна предпазливост.

 1. Избягвайте контакт с кожата.
 2. След контакт с очите или кожата, незабавно да се измие обилно с вода.
 3. След боравене, измийте добре ръцете си със сапун.
 4. Продължете съгласно инструкциите.
 5. Съхранявайте наркотиците далеч от домашни любимци и деца на място, което е далеч от храната.

Обратна връзка с клиентите

"Raptor" избира огромен брой потребители. В този случай лекарството се използва не само у дома, но и в градината. Действието на лекарството е достатъчно за 2 месеца. Можете да купите гела в обикновен магазин или чрез онлайн ресурс.

Използвайте "Raptor" не само у дома, но и в градината

Когато се използва в оранжерии, инструментът е пунктиран върху рамката на сградата. След 2 дни можете да наблюдавате добър ефект. Позволява се да се прилага наркотикът от мравки и овощни дървета.

Отделно е необходимо да се отбележи удобна тръба. Тя ви позволява да свивате лекарството пестеливо. Все пак, въпреки всички положителни качества, лекарството остава отрова, не забравяйте за него.

Гранули от паразити

От насекомите не само помага за гел, но и за гранули.

Описание на продукта

 • Гранулите ефективно се борят с различни насекоми. Ефектът ще бъде видим след няколко седмици. Използването на лекарството се разрешава както в суха, така и в разтворима форма.
 • Пелетите помагат да изгонят черната и червената мравка. При лечение на разтвора с паразити ще бъде възможно да се освободите от поне няколко месеца.
 • Съставът на съоръжението е фипронил. Помощни вещества: хранителни атрактанти и консерванти.

Гранули "Raptor" ефективно се борят с различни насекоми Характеристики

Приложение

Метод на приложение е много прост - средствата излива в пространството под основата на дома, в шевовете и гнездо паразитите. Употребата на наркотици се препоръчва при сухо и безветрно време, вечер или сутрин.

За обработка на 1 квадрат. m повърхността изисква 10 грама вещество.

 1. За да отделите насекоми на тераси и на закрито, разпръснете гранули или нанесете разтвор - 10 грама на квадратен метър. m.
 2. За да се отървете от червените "наематели" в душ, баня и тоалетна, разтворът се третира. В този случай лечението е ефективно в продължение на 2 месеца.
 3. Ако има насекоми, в оранжерията се използват сухи гранули. Те се нуждаят от 10 грама на квадратен метър повърхност. Можете да използвате решение.

Също така ви предлагаме да прочетете статия, в която говорим за популярните начини да се отървете от мравките.

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ И РЕФЕРЕНЦИИ

Когато използвате лекарството, избягвайте контакт с кожата. След като приключите работата, измийте добре ръцете със сапун и вода.

Как да се отървете от мравките в страната (видео)

Коментарите за продукта са предимно положителни. Гранулите приличат на пълзящи вредители. За да получите максимален резултат, всички стаи трябва да бъдат обработени наведнъж. Също така, потребителите препоръчват повторение на процедурата след 30 дни.

И двата вида гел и гранули от популярна фирма дават отличен резултат в борбата срещу вредните насекоми. Гелът има нова подобрена формула, гранулите са лесни за употреба.При всеки вариант активното вещество постепенно повлиява паразита. Гелът се нанася по посока на местата, където най-често се срещат насекоми. Гранулите или се разтварят или разпръскват и в местата на паразитите. Предимствата на лекарствата са простота и удобство при употреба. Същевременно потреблението на веществото е икономично. Въпреки това, наркотиците са отрови, така че ги използвайте с повишено внимание.