Раптор спрей від клопів і чистий дім як використовувати

Січень 2019

Відео: Как избавиться от тараканов в квартире How-To Kill a Cockroach (Січень 2019).

Anonim

Ние предлагаме да се обсъдят най-популярните анти-домашни паразити. "Raptor", "Чиста къща" и др на предложената публикация, ще се научите как да ги използвате, потребителски ревюта на тези и други ефективни средства против насекоми.

Raptor дървеници описание как да се използва

Инструкции за употреба хищни дървеници съдържа описание на това как да се използва спрей:

Избор на читателите ни! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

• Когато използвате инструмента, трябва да използвате защита;

• Не използвайте близо до лесно запалими предмети;

• След употреба, измийте ръцете със сапун и вода;

• Избягвайте контакт с лигавиците;

• Съхранявайте далеч от достъпа на малки деца.

Препоръчва се да се извършват няколко лечения с интервал от 3-5 дни. Обемът на една бутилка обикновено е 350мл, това е достатъчно за обработка на едностаен апартамент. Гаранцията за унищожаване може да се повтори с интервал от 3-5 дни.

Как рапърът действа върху дървеници

Как работи спрей върху бъгове и други насекоми? Пръскане спрей убива насекоми около един ден, като през това време на паразита има време да се заразят техните роднини и постепенно цялата колония щампи (отрова постепенно парализира всяко заразено насекомо).Имайте предвид, че спрея е доста ефективен в борбата срещу всички пълзящи паразити, но дървеници са особено за оцеляване, така че борбата им помага да се пръска аерозоли директно на колонията (в райони на силни клъстери). Приблизително същия ефект осигурява средства за "Чиста къща", но различен период експозиция (особено ефективен прах - хлабави инсектициди са по-дълги).

хищни дървениците на fumigator

fumigator "Raptor" има паралитичен ефект върху вредни насекоми. За фумигатори могат да се използват флакони с паралитичен флуид или плочи. Как се

  • течност - течност чрез нагряване на устройството в малки дози в противоречие по въздуха, при контакт с паразита го заразява, когато са в контакт с други заразени насекоми екземпляри от отрова частици с бик му падане на други и постепенно заразени цялата колония;
  • пластмаси - с нагряване метална пластина в устройството на записите на хищните птици, освободени миризма, която парализира насекомни неприятели не може да напусне усамотени места, без вреда за собствения му живот и бавно умират всички индивиди.

Akvafumigator хищни дървеници

Akvafumigator работи чрез разпространяване на пара през стаята: активното вещество се поставя в метална кутия с малък размер, прибрано клон е необходимо да се излее малко количество вода. При нагряване, водата се насища с активното вещество в състояние на пара се разпределя по периметъра. Този метод позволява достъп до пара за всички уединени места, включително вентилационни курсове и постелки. Вредителите умират от парализа.

Преглед на раптор за дървеници

Зареждане …

Потребителите казват ефективността на лекарството срещу повечето паразити. Дървеници неговото използване неефективно само ако стаята е пренаситен с насекоми. При този вариант е необходимо да се прибегне до по-ефективни методи.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Спрей чиста къща на дървеници - Преглед на инструкции за употреба

В допълнение към този препарат, като "Raptor", има и друг инсектицид с провокативното заглавие "Чиста къща". Членовете отбелязаха, че средствата за "Чиста къща" голяма помощ при справянето с домашни вредители: срещу хлебарки, бълхи, мравки, дървеници и др, за да произвеждат "чиста къща" в две форми спрей и прах (прах)..

Спрей дървеници чиста къща като произведение?

Спрей "Чиста къща" работи на същия принцип - в химическия състав на лекарството "Чиста къща" е циперметрин. И двете средства не вредят на човека. Подготовката "Clean House" е абсолютно безопасна за деца и домашни любимци. Вие не може да позволи на спрей на лигавицата, така че продуктът трябва да се съхранява на място, недостъпно за деца и използването на прибягване до защитни мерки (използвайте гумени ръкавици, очила и респиратор).

Най-добрите мнения спрей дървеници

Отзиви на потребителите не дават ясен отговор на въпроса, какво е най-ефективният спрей. Някои потребители предпочитат да използват доказани инструменти и се оставя на възторжени отзиви на тяхната ефективност.Сред любимите, които са останали с положителни отзиви: спрей "Raptor" и спрей "Clean House". На второ място по популярност са: аерозол Маша, "Смъртоносна сила" аерозол "Борба" супер спрей, "Екзекуторът" Medium "Varan Antiklop", "Het", "Рийд, аерозол" Blockbuster "и др

Други. потребителите предпочитат да игнорират рекламираните репеленти против комари, като "Raptor" или "Чисто дом", и да продължи да се използва срещу паразити "дихлорвос" или "Raid", както е доказано наркотици от време, и да оставите положителни отзиви (добър спрей за отрова вредители и т.н. .) въпреки специфичните ах.

Но обективно разглежда всички предимства на тези лекарства, като например "Чист House" или "Raptor" могат да бъдат забелязани от положителните аспекти: лекота на употреба, лекота на употреба, безопасност за деца и домашни любимци. Отрицателни качества: .. Цена сегмент (по-скъпи) и кратка продължителност на действие, т.е. да унищожат вредителите те могат за няколко часа, а след това трябва отново да го обработи всички са добре и повърхностните съоръжения (за всеки случай).