Регент 800 від тарганів інструкція із застосування

Лютого 2019

Відео: Регент инсектицид (Лютого 2019).

Anonim

Regent 800 има голям брой положителни отзиви в борбата срещу градинските вредители. Първоначално, съгласно инструкциите за употреба, този инсектицид е предназначен специално за унищожаване на колорадски бръмбари. Опитът обаче показва, че средството е ефективно не само срещу колорадски бръмбар, но също така срещу хлебарки, бълхи, дървеници и други насекоми. Тази информация се потвърждава не само от производителите, но и от мненията на истински хора.

Regent 800 инструкции за употреба

ръчно прилагане, съгласно който трябва да се използват Regent, 800, посочено в опаковката на лекарството. Най-популярната опаковка за употреба е 500 грама. Той предписва, че препаративната форма на агента са диспергиращи се във вода гранули, които съдържат 800 g / kg фипронил. По този начин основната съставка на състава, която директно се повлиява от паразитите - е фипронилът. Regent 800 се предлага в две форми - прах или концентрация в капсули.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В контрола на хлебарки, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Електромагнитна и ултразвукова технология със 100% ефективност за справяне с хлебарки, дървеници и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Инструкциите за прилагане описват ефектите от инсектицида върху колорадните бръмбари, които живеят в градини с картофи.Според тази инструкция, консумацията на наркотици е 5-10 литра на сто квадратни метра (за 10 литра вода - 5 мл от лекарството). Периодът на защитно действие след прилагане се поддържа за един месец.

Regent 800, тъй като използването на дървеници и хлебарки

против хлебарки и бълхи, този инструмент също се проявява с най-добрата ръка. Инструкциите за употреба срещу хлебарки изискват приготвянето на разтвора да се извършва в маска и ръкавици, тъй като активното вещество е вредно за хората. Точното изчисление на пропорциите се извършва, като се вземе предвид броя на хлебарки в апартамента. Високата концентрация гарантира добър резултат. Когато голям брой хлебарки в 300 мл вода се излива съдържанието на една ампула Regent 800 в малък - в 1 литър вода същото количество лекарство.

Преди обработката внимавайте да няма деца, животни (дори ако имат бълхи), растения. Всички первази на къщата, шкафове, повърхности зад хладилника, под мивката, зад нощни шкафчета, под леглата се избърсват с разтвор. В малките слотове също така се уверете, че сте извършили лечението с получения състав. Цялата процедура се извършва с затворени прозорци, а след завършването му къщата се вентилира за два часа. Хората и животните могат да започнат само след допълнително третиране с разтвор на сол във вода.

800 Regent в гранули инструкции за употреба на колорадски бръмбар

Получаване на инструкции разтвор е както следва:

  • Излива 1-2 литра вода в кофа;
  • Отворете флакона и измервайте определено количество от лекарството (най-често 5 ml), изсипете го в кофа;
  • Разбъркайте добре;
  • Прибавете разтвора към обем от 10 литра;
  • Разбъркайте отново.

Растенията в борбата срещу вредителите трябва да бъдат напръскани с прясно приготвен разтвор в сухо и безветрено време.Време за обработка - не по-късно от 30 дни преди прибиране на реколтата.

Регент 800 от хлебарки отзиви за приложението

Отзивите на Regent 800 при борбата с хлебарки са положителни. Отзивите потвърждават, че в къщата след това лекарство, хлебарки, бълхи и бъгове изчезват. В ревютата хората отбелязват, че решението не оставя миризма или следи. Друг положителен фактор не е голям разход (една ампула или пакет е достатъчен за апартамент), така че това означава, че е икономически. Според ревютата, дори тези, които никога не са се сражавали с хлебарки или бълхи преди това, могат да го готвят.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В контрола на хлебарки, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Електромагнитна и ултразвукова технология със 100% ефективност за справяне с хлебарки, дървеници и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Инсектицид Regent 800 Вреда за хората и животните

Основното вещество на лекарството принадлежи към втория клас опасност за хората. Леталната доза, разбира се, е достатъчно голяма, когато е във въздуха или върху кожата, но изискването за процедура в печата и респиратора е задължително съгласно инструкциите за прилагане. Това е много опасно за животните, така че е по-добре да не се борите с тази опция. Той може да унищожи бълхите. Въпреки това, освен унищожаването на бълхите, ще се нанесат повече вреди на домашния любимец.

Регент 800 състав

Loading …

Основата на състава на този инструмент е фипронилът - това вещество е основният удар за хлебарки или други вредители. В състава му допълнително се добавят 15% хлорофос и 10% перметрин.Прахообразната форма на инсектицида позволява проникване както през горните капаци на хлебарка, така и през неговия стомашно-чревен тракт.