Регент від тарганів: інструкція по використанню

Січень 2019

Відео: Як вивести тарганів раз і назавжди - поради біохіміка Гліба Репіча (Січень 2019).

Anonim

наркотици "Риджънт" - ефективен начин за хлебарки в къщата, ако е имало нежелани насекоми, дългосрочен ги толерира никой не ще. Но вместо да отида до магазина и вземете от рафта първия достъпен начин на борба, по-добре е първо да научите повече за това какъв вид наркотик е по-добре да се сравнява с останалите. Днес предлагаме да научим за плюсовете и минусите на такова средство за защита от хлебарки, като "Регент".

Описание

Препаратът "Regent" е суспензия без мирис. Продуктът е опакован в бели пластмасови бутилки с по 100 ml.

Също така лекарството може да се продава в различна форма:

 • под формата на ампули;
 • под формата на прах.

В готовата форма разтворът се оказва прозрачен и безцветен.

"Regent" действа върху хлебарки безотказно

Активна съставка

Получаването включва много силен инсектицид от класа на фипронил пестициди. Фипронилът първоначално се прилага само човечеството в областта и овощни градини, за да се бори срещу различни вредители и особено на колорадски бръмбар Колорадо. След това бе решено да се използват веществото за производство на домакински инсектициди от хлебарки, особено след последната придобита резистентност към много токсични агенти и примамки, използвани срещу тях.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от хлебарки, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители.Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Фипронил все още е много ефективен и хлебарките не развиват стабилност към него. Съответно "Regent" действа безупречно от хлебарки.

Belly "Риджънт" или дори само да я докосва, насекомото се заразява и умира

Операцията е

Фипронилът принадлежи към класа на субстанции с нерв на живите организми. Неговата работа се основава на факта, че тя блокира рецептори в нервните клетки достъп до гама-аминомаслена киселина, която се изисква за предаване на нервните импулси. В резултат нервен импулс към клетките не пристига и всички системи на тялото започват да се провалят. Наблюдава се множествена парализа на различни жизненоважни центрове и хлебарките умират.

Фипронил навлиза в тялото по два начина:

 • чревен;
 • контакт.

Яденето на лекарство или дори само докосването му, насекомото се заразява и умира. Плюсовете на фипронил са, че смъртта в този случай се забавя - насекомото загива в рамките на 24 часа. През това време хлебарките успяват да разпространяват отровата в цялото население, като причиняват смъртността на насекомите да расте в геометрична прогресия. В този случай, още в първите часове, насекомите започват да умират, масивна смърт на населението отнема един ден.

В "Риджънт" беше много положителни качества, един от тях - на ефективността на

Професионалисти средства

В "Риджънт" беше много положителни качества, съдейки по мнения на потребителите. Следните са основните предимства:

 • липса на силна миризма;
 • Препаратът не оставя следи след обработката върху нещата и покритията;
 • ефективност;
 • ниска цена.

Високата ефективност ви позволява безопасно да използвате "Regent" в домове, където популацията хлебарки е достигнала огромни пропорции. Поради този имот той се използва от специални услуги.

Можете да напръскате веществото дори на мека мебел - няма да има следи от него след лечението.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

За бързо изхвърляне на бълхи има само три ефективни варианта:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Закупуване на електронно устройство за размяна (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Постъпления от хлебарки (видео)

  означава Против

  Подобно на всички средства, в "Regent" има и своите недостатъци.

  Най-важният недостатък е, че лекарството не се продава готов за употреба. Купувачът ще трябва сами да подготви работното решение, точно преди да се справи с примамката на насекоми. И ако човек е небрежен или небрежно и се засаждат на разтвора в концентрацията, парите, които ще похарчите напразно, тъй като желаният ефект няма да получите. Или ще направи твърде концентрирано решение и ще рискува здравето на хората и животните, които живеят в къщата.

  Как да приготвим разтвор

  За да сте сигурни в ефективността на лекарството, трябва да го подготвите правилно. Това е най-важната точка. Инструкциите към препарата показват как да се подготви решение за унищожаване на колорадните бръмбари. Този метод не е подходящ за хлебарки, тъй като те имат много висока устойчивост към отровни вещества, придобити през вековете на живот един до друг с човек.

  За да се провери ефективността на "Regent", е необходимо да се приготвят от

  За да влезе в сила на хлебарки, е необходимо да се разреди 5 мл от продукта в 250 мл вода.Ако става дума за ампули, трябва да вземете 1 ампула.

  За профилактика на помещенията, когато няма хлебарки или малко, една ампула се разрежда в един литър вода.

  Правила за кандидатстване

  Преди нанасянето да се защитят ръцете с ръкавици и да се постави респиратор или превръзка от памучен марля. Разтворът е най-добре поставен в конвенционален спрей - пръскачка за цветя. Всички животни и малки деца от къщата да се оттегли, и продукти - да се скрие в хладилника.

  Решението се прилага на места, където насекомите често се появяват:

  • по стените;
  • върху основата и праговете;
  • отзад на шкафовете;
  • зона на вентилационни валове, тръби;
  • областта на кошчето;
  • под прозореца на прозореца.

  След лечение, най-добре е да напуснете къщата за 1, 5-2 часа. След това проветрете апартамента и внимателно изплакнете всички повърхности с разтвор на сапун-сода.

  Когато работите с апартамента Regent, е необходимо да спазвате правилата за безопасност

  Предлагаме ви да се запознаете с особеностите на приготвянето от хлебарки "Tsifoks", като прочетете съответната статия на нашия уебсайт.

  Предпазни мерки

  Фипронил принадлежи към втория клас на опасност. Ето защо, когато работите с него, не трябва да пушите, да ядете, да пиете или да докосвате лицето си. В противен случай е възможно отравяне. Симптомите са:

  • слабост;
  • гадене;
  • повръщане;
  • замаяност;
  • Коремна болка.

  Обикновено човек прави всичко бързо. Просто в случай, особено ако има гадене и болка, трябва да предизвикате повръщане и да потърсите медицинска помощ. Ако продуктът попадне върху кожата, трябва да се изплакне с разтвор на сода.

  Народна защита за хлебарки (видео)

  "Regent" ще ви помогне радикално да се отървете от хлебарки за едно приложение. Но радостта не е заменена от разочарование, трябва да се справите правилно с лекарството, без да нарушавате препоръчителната доза.