Електронні гроші для боротьби з тарганами

Січень 2019

Відео: Пасажири потягу Маріуполь-Київ ледве пережили поїздку через разючий сморід свіжої фарби (Січень 2019).

Anonim

Електронното средство за защита на хлебарки е един вид синя мечта за всеки обитател на заразен парасаки или дори черни хлебарки на един апартамент. Изглежда, че може да е по-лесно: извадих устройството от опаковката, включих го в гнездото и хлебарките избягаха ужасно. И не се нуждаят от химически аерозоли, капани и прахове. Но по някаква причина, с цялото си разнообразие, репелера за е-морков няма да изгони всички други средства .

Какво има?

Видове уреди от хлебарки

Производителите на електронни репелери днес са в разгара си, за да спечелят доверието на клиентите. За начало, че днес на пазара всички модели устройства са разделени на два вида:

  • Ултразвукови устройства, които са по-традиционни и познати за нас. Смята се, че такова лекарство от хлебарки в розетка плаши насекоми поради достатъчно силен ултразвуков сигнал, който на теория самите хлебарки трябва да се страхуват.

Преглед

Изпробвахме пет различни начина на възпиране в изхода, просто безполезни. Хлебарите са плодовити и се размножават. Всички проблеми решават обичайния Raptor (аерозол). Щом пострадаха, обработиха апартамента и изобщо забравиха за тях. По принцип, ултразвукови плашители няма да купуват повече.

Анна Григориевна, Пушкин

  • Електромагнитни устройства. Производителите твърдят, че електромагнитното средствата на хлебарки създава около себе си поле, в което хлебарките не може да се дължи на въздействието на електромагнитните вълни върху нервната им система.Такива средства се наричат ​​също магнитно резонансно изображение.

Външно устройствата и на двата вида се различават малко едни от други и е възможно да се определи как това или онова устройство работи само от описанието му. Независимо от начина на работа, електрическите средства за хлебарки всеки вид работа в точно същото: просто включени в електрическата мрежа, и отблъсква насекомите, в рамките на обхвата на устройството. Разбира се, отколкото този радиус е по-голям, електрическият уред от хлебарки се счита за по-ефективен и съответно струва повече. И вече във всяка група от такива устройства има и набор от модели и гамата от цени.

Съвет

Дори и да приемем на доверие обещанията на производителите и продавачите, всякакви електронни средства за хлебарки само възпира насекоми, но никога не консумира : Ако при ултразвуковото изследване или магнитно поле ще бъде за хлебарка непоносимо, той просто ще се опитат да напуснат зоната на своето действие. Съответно, за някое от устройствата и от двата вида не може да се говори като професионалист електрически хлебарки раздробяване като насекоми да се унищожи този механизъм не ще бъде в състояние по принцип.

Модели ултразвукови устройства от хлебарки и резултати от тяхното прилагане

Днес, благодарение на усилията на китайското промишлено пазар е буквално удавени в огромен брой коренно различни, но в същото време фундаментално неразличими една от друга с ултразвукови устройства. И все пак, заедно с тези чудеса на китайската индустрия, има няколко доста разпознаваеми местни и чуждестранни устройства.

Typhoon PM-500

Това означава, е руски проект, че е лесно да се предположи от палачинки тел и щепсела, което позволява на устройството да си постави на разстояние от контакта.Цената му е 900 рубли.

Преглед

Включих Тайфун у дома. Не забелязах особено намаляване на броя на хлебарки. Може би това беше по-рядко срещано. Но те не изчезнаха напълно, това е факт.

Сергей, Сизран

WK-600

Този инструмент е истински индустриален репелер, мощен, тежък и силен. Използва се обикновено в предприятията в хранително-вкусовата промишленост, където е необходимо да се защитят цели пилоти и зали от хлебарки. Тя струва повече от 4000 рубли и тежи 600 грама.

Преглед

В склада имахме такива черни кутии, които бяха разпръснати с ултразвук на хлебарки. Опитах такъв като у дома. Хлебарите наистина изчезват, но само докато устройството работи. След това се връщат.

Игор, Maikop

Zenet XJ-90

Това е инженерингова чудо е дошъл да замени устройството Air Comfort XJ-90, а в действителност - просто промяна на името, след като представител абсолютно безполезен инструмент успя да стъпи на оригиналното име , Как да се провери на потребителя, без значение колко да се включат в такъв инструмент на хлебарки в гнездото на населението на хлебарки в къщата, тя не засяга.

Преглед

Купих Zenet и открих, че това е копие на Air Comfort. Дори цветът не се промени. И той не изплаши хлебарки по същия начин. Спуснах още 800 рубли във вятъра и не намерих никакви предимства с това устройство. Не препоръчвайте, устройството е безполезно.

Анна, Твер

Банзай LS927

Единицата за производство Тайван е наистина ефективен, но в същото време не е безопасно. Тя не може да бъде постоянно съхранявана в спалнята, има лошо въздействие върху домашните любимци и децата. В общи линии, с други наематели помещения Банзай се бори не по-малко активни, отколкото от хлебарките …

Най-популярните електромагнитни устройства

Търсенето на ядрено-магнитен резонанс устройство започва да расте, когато потребителите са убедени в неефективността на ултразвукови устройства, включени в контакта, но не искаше да се раздели с идеята за чудесно и лесно изхвърляне на хлебарки.Производителите са измислили за следващия си анти-научна концепция означава създаване на магнитен резонанс радиация и борци против хлебарки с удоволствие се втурнаха да купуват такива средства с надеждата, че те ще бъдат по-ефективни. Сред тези устройства може да се нарече:

  • Eco-Sniper AP-120, като само едно име подсказва за цялостната сигурност. Тя струва 850 рубли, навън изключително сходни с обикновените китайски продукти.

Преглед

И какво мислите? Този ekosniper като две капки вода е подобен на китайското устройство, само надписите върху него са различни. Пишит очевидно комари изплаши, но хлебарки го на едно място. Ние го поставихме пръв в апартамента, но там съгрешиха на котка, поради което устройството не работеше през цялото време. При дачата уредът изобщо не беше изваден от гнездото, но хлебарките живееха безопасно зад стената под килима.

Олег, Москва

  • Pest Reject - устройството, чието производител е направил невероятно успешен потребителите маневра: единица опаковка показва, че устройството е най-ефективна, когато се работи с лепкави капани и инсектицид за хлебарки. Всъщност, докато капана съвестно си върши работата, Pest Reject частично избира лаврите си …

  • Ixus KY-6182 - без особени отличителни характеристики на устройството. Просто изглежда, просто се включва. Неговата ефективност не е потвърдена.

Преглед

Нашата лаборатория, поръчана от влиятелна организация (няма да споменавам никого кой да не рекламира) проведе тестове на ултразвукови репеленти от хлебарки и плъхове. Купихме всички средства, които са били на пазара, всеки комплект в центъра на голямата зала, включени в контакта и на разстояние от него сложи клетъчни клетки с плъхове и хлебарки.После проследихме промените в поведението на животните и насекомите при включване и изключване на инструментите. От 24 марки, 2 се оказаха ефективни, предназначени само за промишлена употреба и дават много силен сигнал, опасен за хората. Така че обикновените репелери на базар по-добре да изберат аерозол от хлебарки.

Александър, Москва

Оказва се, каквито и да са електронните убийци на хлебарки, специални надежди за него не трябва да бъдат. И това лесно се обяснява от чисто теоретична гледна точка.

Защо електронните устройства не работят?

Електронните репелери работят добре за тези насекоми, които използват ултразвук, за да общуват със своите роднини. Например - срещу комари. Просто включете Repeller симулиране аларма скърцат комари и насекоми разпръсват в ужас на мястото, сякаш ги е опасно.

Но за да се използват същите средства срещу насекоми, ултразвукът не използва никакви, това е безполезно. Хлебарите са просто такива насекоми. Няма значение за тях дали такъв писък е налице или не. Само ултразвук с много висока якост може да създаде дискомфорт за тях. Но един и същ силен сигнал ще отрови живота и лицето, работещо върху нервната система.

Забележка:

Както показват действителните експерименти, хлебарките са чувствителни към ултразвук, колкото и човек е чувствителен към тях. С други думи, ако едно ултразвуково устройство Хлебарка може да създаде непоносими условия на съществуване, човекът до него, също няма да могат да живеят нормално . Обратното също е вярно: ако едно електронно устройство от хлебарки не засяга хората и домашните любимци по какъвто и да е начин, тогава то няма да бъде нито топло, нито студено от насекоми.

Същото важи и за плашещите магнитни резони. Хлебарките болезнено реагират само на електромагнитно излъчване, достатъчно мощни, за да засегнат човек. Ето защо, средства, абсолютно неутрални за хората, но помага да изгони хлебарки от апартаменти и къщи, уви, не съществува. А устройствата на пазара са предимно безполезни загуби на пари.

Интересно видео, което потвърждава, че хлебарките не се страхуват от ултразвукови репеленти

Как мога да се отърва от хлебарки сами по себе си - преглед на най-ефективните начини да