Засіб від тарганів get: особливості застосування

Чи шкідлива фольга для здоров'я (Відео July 2018).

Борбата срещу вредители трябва да бъдат насочени и ефективно, така че трябва да изберете само ефективно средство, като например "да" хлебарки. Това лекарство е да се справи с "неканени гости", ако правилно го използвате.

Характеристики на лекарството

"Het" - това инсектицид се използва за контролиране на различни вредители, включително хлебарки. Той е под формата на концентрирана суспензия с доста гъста консистенция и има млечен или светло жълт оттенък. Получаване на опаковани бутилки с обем от 100 мл.

Важно е да се обърне внимание на опаковката, тъй като в неотдавнашното увеличение на изпълнението на фалшификати. Етикетът трябва да бъде ярко жълто и имат червени ръбове. име на наркотици, изписана върху него по-скоро големи черни букви, и на английски език. Боята трябва да бъде с високо качество, така че текстът не може да се намазва или замъглено. Самата опаковка е бяла и непрозрачна.

Състав

Структурата на "Het" включва широк спектър инсектицидни хлорпирифос (то се основава на теглото на други лекарства). Неговата концентрация е незначителна и е само 5%. Съоръжението има една функция, която допринася за нейната ефективност: активната съставка в него е поставена в специално направена според най-новите технологии на съвременни полимерни микрокапсули.Те се разпределят на водна основа и остават активни за дълго време поради такова своеобразно защитно покритие.

Как действа наркотикът?

Агентът "Get" има контактно невропаразитно действие върху насекомите. В организма на вредителя може да се получи по един от трите начина: чрез хитиновите мембрани, храносмилателния тракт или чрез дихателната система. Това означава, че дори хлебарката само докосна част от наркотиците, определено ще работи. Като са вътре, полимерните микрокапсули веднага се отварят и хлорпирифосът първо предизвиква мускулен спазъм, след което причинява парализа на всички системи, което води до непосредствена смърт.

Агентът има масов ефект, ефектът му може да обхване всички хлебарки, живеещи в жилището. Частиците на лекарството ще останат на повърхността на тялото на заразения индивид и ще заразят други насекоми, така че агентът ще се разпръсне буквално в цялата популация, като осигури премахването на цялата колония.

Как да използваме?

Начинът на приложение се разглежда в инструкциите, приложени към препарата "Get" и включва няколко основни стъпки:

 1. Първо се препоръчва да се почисти, за да се отстранят част от хлебарки, както и остатъци от храна.
 2. След това разклатете флакона с лекарството, отворете го. За да се приготви разтвора, се изисква вода и количеството му трябва да зависи от необходимата концентрация на продукта. Ако жилището е силно замърсено, тогава част от емулсията трябва да вземе десет части вода (т.е., литър). Ако броят на хлебарки не е много голям, тогава използвайте петнадесет части вода, т.е. 1, 5 литра.
 3. Концентратът се размесва с вода и полученият разтвор се премества в контейнер с пръскачка.Разклатете и продължете към лечението, т.е. да разпръснете композицията над стаята.
 4. След няколко минути проветрете стаята, за да премахнете водната база (тя ще се изпари и микрокапсулите ще останат на всички повърхности и ще продължат да действат).
 5. След около три или четири седмици, трябва да почистите, за да се отървете от мъртвите насекоми. трябва да се обърне

Специално внимание към места клъстер от хлебарки, които включват черупката и нейните краища, площите под мивката и по цокли, пространството под хладилника и в близост до ъглите за боклук.

Повторете лечението в рамките на един месец, за да изведете цялата колония, включително младите, новоизлюпени от яйцата на индивидите.

Важни предпазни мерки

При прилагането е важно да се спазват няколко условия:

 • извършва получаването на разтвора и напръскване е желателно да се носят ръкавици и респиратор. Това ще предотврати получаването на състава върху кожата и в дихателните пътища.
 • По време на обработката е препоръчително да поискате от всички наематели да напуснат помещенията и да отстранят домашните животни от него.

Къде да купим лекарството?

Можете да закупите инструмента Get в специализирани отдели или магазини и да поръчате и в един от онлайн магазините.

Цена

Цената на една бутилка от лекарството е около 800 рубли.

Предимства и недостатъци

Започва с неоспоримите предимства, които инструментът Get:

 • Доказана ефективност. Ефектът се постига чрез използването на мощен инсектицид хлорпирифос. Освен това, тя е затворена в специални полимерни микрокапсули и един милилитър от тях съдържа около 70 до 000. В този случай смъртта на насекомото ще бъде достатъчно, няколко десетки.
 • Доста бърз ефект. Дори ако съставът е бил върху хитиновите черупки на черупката на хлебарката, то във всеки случай ще влезе в тялото му и ще започне да действа на следващия ден. Смъртта ще настъпи на втория или третия ден. А след около седмица или две може да унищожите доста голяма колония, защото вредителите ще се свържат помежду си и по този начин ще разпространят отровата.
 • Продължително действие. Полимерните микрокапсули за дълго време остават активни и продължават да работят няколко месеца след лечението (до шест месеца). И това означава, че не само възрастните ще бъдат убити, но и онези, които ще се излюпят от яйцата в бъдеще.
 • Защита. Лекарството е напълно нетоксично и принадлежи към третата категория опасност, така че да може да се сравни с обикновената сол. Ако спазвате всички инструкции и предпазни мерки при употреба, продуктът няма да навреди на здравето на наемателите на апартамента, който се лекува.
 • Липса на неприятна, постоянна, остра миризма. Лекарството практически не мирише, но въпреки това е възможно да забележите нотки на алкохол или кори от цитрусови плодове.
 • Широка гама от ефекти. Продуктът е ефективен не само срещу хлебарки, но и срещу други насекоми, които живеят в къщи и апартаменти, както и в складове и промишлени помещения.
 • Икономична консумация. Една бутилка ще бъде достатъчна за обработка на къща или просторен апартамент.
 • Решението може да се справя с всякакви повърхности, включително текстил. На тях няма да има следи или разводи.

Няма толкова много недостатъци, които могат да бъдат приписани на тях:

 • Вероятността да се закупи неефективна или дори опасна фалшива е доста висока.Бъдете внимателни, когато купувате!
 • Относително висока цена.
 • Get е не само за продажба, продава се само чрез специализирани магазини, а не всички.

Отзиви

Много от тях реагират положително на подготовката "Get", която още веднъж доказва нейната ефективност. Ето някои мнения:

 • "Един добър инструмент, но хлебарки убити не е първият път, трябваше да прекарат две лечения, но първите мъртви насекоми започват да се намери на няколко часа от миризма, макар и не силен, остър, но все още е там, изчезва .. около три дни, сега няма хлебарки, а осите също изчезнаха, което просто нападна балкона ми, така че ефектът е добър, но цената е висока ".
 • "Get" наистина работи, и много добре! За един път донесе всички хлебарки. Макар и скъпо наркотици, но си заслужава. "
 • " Ефективен, ако се използва с други лекарства. Като самостоятелен инструмент със задачи той не успя. "

Използвайте инструмента" Вземи ", следвайки инструкциите и можете да изведете хлебарки.