Служба дезінсектор зі знищення клопів

Вересень 2018

Відео: Городская служба "Дезинсектор" (Вересень 2018).

Anonim

Намиране на грешки в собствения си дом, обикновените хора обикновено бързат да железарския магазин за пестициди и да започнат сами да преследване. Често такава борба е неефективна. Причините за това са липсата на специализирано оборудване, наркотици и професионален опит. По правило службата за унищожаване на дървеници се смята само за най-безнадеждни случаи и това е фундаментално погрешно. Навременни и компетентни професионални съоръжения за третиране на изтребител, способни да предотвратяват разпространението на инфекцията, убиват насекоми и техните ларви, както и за подкрепа на превантивни мерки срещу паразити.

Предимства при използването на услугите

НАШИТЕ ЧЕТЕЛИ ПРЕПОРЪЧВАТ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии с 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук ...

 • Гаранция за пълно унищожаване на дървеници;
 • изисква по-малко време и усилия;
 • Общите разходи за самообработка и обработка от професионалисти са приблизително еднакви;
 • Услугите за борба с вредителите дават гаранции, че след лечението грешки няма да се появят в близко бъдеще. Това е възможно чрез създаването на "бариера" в резултат на използването на специализирани средства.

Как работят услугите за отстраняване на бъгове?

Организациите с бъгове за бъгове предлагат модерни, ефективни и безопасни методи за унищожаване на насекоми. Те се използват инсектициди е относително безопасни за хората и домашните любимци, не оставят петна по мебелите и други интериорни елементи, както и почти няма вредни изпарения. Но най-важната им предимство - лекарствата работят за дълго време, което гарантира пълното унищожаване на насекомите, дори и които в момента са все още под закрилата на яйца. Сред тези средства могат да се нарекат Clovoron, Sinuzan, Tetriks, Fufanon и др.

Много организации използват специализирано оборудване за обработка на помещения - генератори на студена и гореща мъгла. Използването на това оборудване прави възможно лечението да се извършва много по-внимателно, отколкото при домашен спрей.

Значителен недостатък на услуги за унищожаването на дървеници е цената фактор - не всеки може да си позволи сами да обжалва пред професионалисти и се опитват да спестят пари, като направите своя собствена обработка. Въпреки това, често самообслужването разходи, в резултат на по-скъпи, поради липса на опит, грешен избор на средства и лошо качество на обработка на апартамента.

Критерии за избор на услуга за дезинсекция

 1. 1Резултат. Колкото по-голяма и по-известна е услугата за борба с бъгове, толкова по-голяма е възможността да се получи гарантиран резултат. Но на първо място, трябва да оцените компанията за вече изпълнени поръчки: прочетете рецензии в интернет, попитайте около приятели. Изберете фирма, която заслужава повече одобрение.

 2. 2 Методи за борба с вредителите.Повече подробности трябва да изследват гамата от услуги за вендинг услуги: какво предлагат, какво означават те, дали е безопасно, дали тези методи гарантират пълното унищожаване на дървените плочки. Също така трябва да се установи дали фирмата предлага бариера за защита на апартамента, тъй като професионалното дезинсекция е не само унищожаването на съществуващи насекоми, но и превантивни мерки срещу възобновяването на населението.
 3. 3Вероятността за парите. Също толкова важен критерий за повечето граждани е цената на услугата. Плащането за услугата, което струва половината, не е прекалено приятно. Изборът на подходяща компания в ценовия план, трябва внимателно да проучите отзивите за работа. А само чрез сравняване на тези моменти можете да направите крайния избор. Между другото, твърде ниски цени не трябва да привличат, защото това може да бъде капан за измамници.
 4. 4Сервиз и поддръжка. От първите моменти на комуникация с персонала на услугите за унищожаване на бъгове за леглото, трябва да се оцени и отношението към клиента, ситуацията и работниците. Проблемите на поддръжката или на небрежността на буря трябва да предупреждават за сътрудничество.

Важно! Когато поръчвате услуга за дезинсекция, трябва да изискате от служителите на компанията да сключат официално споразумение за услуги, за да се избегнат измами или недоразумения.

При трудни ежедневни ситуации, когато многоетажни къщи са изложени на инфекция, е по-удобно да се използват услугите на санитарната и епидемиологичната станция. Особено в случаите, когато собствениците на апартаменти, които са източник на инфекция, отказват да извършват съвместна санитария с други апартаменти, което обезсилва опитите на други хора да освободят домовете си от паразити. Служителите на SES имат такива правомощия да задължават нелегалните съседи да извършват обработка.

Колко са услугите?

Loading ...

Цените на услугите за дезинсекция зависи главно от размера на третираната площ. Също така, репутацията и репутацията на компанията, както и нейното местоположение, са важни. Ясно е, че услугите, предлагащи професионално унищожаване на дървеници в столицата, ще изискват много по-голяма сума от провинциалната организация. Но ако говорим за района на Москва, цените за преработка в рамките на града ще бъдат малко по-ниски от тези, които поиска услуга на пътуващите. Също така следва да се има предвид, че разходите за услугите на санитарните работници и частните контролни органи на вредителите варират значително.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клане, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук ...

Цена ММП Цена в частна компания

1-стаен апартамент

1200

1800-2200

2-стаен апартамент

1400

2200-2400

3-стаен апартамент

1600

2400-2800

Модул 500

-

Как да се подготви един апартамент за обезпаразитяване?

Чакащи работници дървеница изтребление услуга, трябва добре да се подготвят за пристигането им, а именно

 • За да се гарантира отсъствието на територията на обработката на хора или животни;
 • Също така е препоръчително да извадите аквариума, но ако това не е възможно, трябва да бъде безопасно покрито и аератора да се изключи;
 • Надеждна защита на храната от възможно химическо утаяване върху нея;
 • Ясно клирънс достъп служители дървеници всички недостъпни места апартамента разглобявате купчината неща, да ги постави на местата си, преместете мебелите далеч от стените.Личните предмети или детските играчки трябва да бъдат опаковани в найлонови торбички и да бъдат извадени, например, на балкона, след като се уверите, че не са заразени. Шкафове и други ниши трябва да бъдат освободени, когато е възможно;
 • Спалното бельо трябва да се извади, да се измие при висока температура и да се запечата плътно.

Всяка услуга за повдигане на бъгове след химическо третиране препоръчва затваряне на всички прозорци и излизане от стаята за няколко часа. Ако е възможно, препоръчително е да отпуснете апартамента за един ден, така че отровата да е гарантирана за работа. При топлинна обработка, например с гореща пара, не е необходимо да излизате от стаята. Не се препоръчва общо почистване преди изтичането на срока на годност. Обикновено това отнема месец или малко по-малко. Но как да се действа във всеки отделен случай, подтиква служителите на услугата за убиване на бъгове, когато поставят поръчка или след обработка.

Как се лекува апартаментът с професионална услуга