Сіхлор від клопів

Грудень 2018
Anonim

Произведено в Холандия от компанията "Halmark Chemical". Sichlor е емулсионен концентрат, чиста, светложълта течност със специфичен мирис.

Състав

Sihlor се състои от 10% от циперметрин и 20% органофосфорно съединение хлорпирифос останалите 70% от разтворител, парфюми.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Циперметрин и хлорпирифос се характеризират с контактно-чревен ефект върху буболечките. При поглъщане на хитин или вътре в тялото, причинява парализа и по-нататъшна смърт на насекомите.

Акарицидното действие продължава за 3-5 седмици след приложението. Предлага се в пластмасови контейнери от 0,5, 1 и 20 литра.

Sichlor може да се използва във всички помещения, но се препоръчва да се извършва лечение само на лица, които имат сертификат за дезинсекция.

Предимства и недостатъци на

Предимства

  • Съставът на лекарството е ефективно дори в гъсто населени области дървеници;
  • Това лекарство има доста дълго остатъчен ефект, който помага да се бори с яйцеклетките, продължава до 5 седмици;
  • След пръскане остават остатъци върху повърхностите, които се третират.

Недостатъци :

  • По-скоро забележима миризма;
  • Може да повреди боядисани и боядисани повърхности;

Инструкция за употреба

Работният разтвор за съхранение не е предназначен, така че продуктът трябва да се разреди непосредствено преди обработката. За да разредете правилно Sichlor, трябва да знаете степента на заразяване на апартамента, това ще определи концентрацията на средствата. Работният разтвор се разрежда от съотношение 2, 5 - 5 грама от продукта на литър вода. Водата трябва да е на стайна температура. След добавяне на продукта е необходимо разтворът да се разбърква обилно за около 5 минути. Крайният разтвор става бял или сметанов цвят.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Съвети! Въпреки цвета на разтвора, след пълно изсушаване продуктът не оставя никакви следи и ивици.

При прилагане на агент на неабсорбиращи повърхности консумира 50 мл средно 1 кв.м на абсорбиращата повърхност -. 100 мл на една m2

За да премахнете грешки в средствата, необходими за спрей тяхното жизнено пространство или предвидения утаяването. За да намалите продължителността на дезинсекцията, можете предварително да видите помещенията и да определите местообитанията на дървеници. Освен това е необходимо да се обработят всички възможни начини за придвижване на дървеници. След лечението трябва да напуснете апартамента за поне 2 часа.

След третирането всички контактни повърхности (плот за маса, дръжки на вратите и др.) Трябва да се измият обилно със сапун / сода.Трудни и потенциални местообитания на дървеници могат да бъдат оставени без лечение, така че те ще бъдат изложени на остатъчното действие на лекарството, което ще премахне възможността за повторно лечение. Но ако насекомите се видят отново, ще е необходимо да се направи друго лечение 2-3 седмици след първата.

БЕЗОПАСНОСТ

Зареждане …

Sihlor принадлежи на трета класа на умерено опасни вещества, следователно, преди обработката на апартамента са любезно помолени да присъстват на наличието на гъста козина или други дрехи, без да остави открита кожа. Освен това ще ви трябва гумена ръкавица и респиратор.

Парите са вредни за дихателните пътища, поради което се изисква респиратор, а обикновената превръзка от марля не е в състояние напълно да защитава дихателните пътища. В допълнение, използвайте продукта само в помещения с отворени прозорци.

Съвети! По време на обработката или по време на почивки не трябва да ядете или да пушите в лекуваната област. Това може да доведе до вкарване на лекарството в тялото и последиците за здравето.