Спрей від гнид і вошей який вибрати?

Избавляемся от вшей и гнид с помощью средства Педикулен Ультра (Відео July 2018).

Има вече достатъчно за лечение на главата въшки, които могат да се прилагат за възрастни и като дете. Следователно, при избора на лекарство трябва внимателно да се проучат инструкциите за употребата му.

Спрей нита и въшки от най-ефективните

сред целия набор от инструменти, за да се справят с въшки могат да бъдат по-ефективни изберете от слушане на обратна връзка за всеки от тях. Всеки репелент има свои странични реакции, които трябва да обърнете внимание.

Лекарството може да се счита за добра, ако тя е със следните характеристики:

  • Съдържа в чийто състав влиза вещество, което е безопасно за деца, както и добре да се премахне паразити.
  • Лесен за употреба.
  • На практика няма противопоказания.
  • Може да се използва за деца.

Недостатъците могат да бъдат, че не всяко лекарство действа на гърчове.

Можете да изберете едно от лекарствата: параноя Lavinal, Nydala, перметрин, Двойка плюс Pedikulen. Проблемът с педикулозата с някой от тези аерозоли ще бъде решен.

спрей въшки Lavinal прегледи и употреба

Lavinal състои от масла от лавандула, иланг-иланг, както и екстракт от мента.

Лекарството има следните свойства:

  • инсектицид;
  • Овицидни;
  • Противовъзпалително.

Пакетът включва Lavinal Спрей 100ml въшки капачка и срешете подходящ за лечение на деца до 2-годишна възраст.

Трябва да се прилага върху скалпа, както и цялата дължина на косата, поставена на шапка, задръжте за 30 минути. След излагане, изплакнете с вода. За да се улесни отделянето на ларвите, е удобно незабавно да се приложи Lavanal шампоан.

Отзивите за него са само положителни. Ето един от тях: "През лятото моето дете посещава летен лагер. Миналата година, след като се върнах у дома, забелязах странен надраскване на сина ми. След като погледнах на главата му, бях ужасен! За първи път в живота си видях въшки! В аптеката ми предложиха Lavanal, тъй като тя е направена от натурални съставки, не токсични за децата, има прекрасни рецензии. Обработила сина си два пъти, резултатът е чудесен. Качествено средство. "

Permethrin Louse Spray

Това лекарство се използва не само за въшки, но и за унищожаване на бълхи и кърлежи. Подходящ за деца над 3 години.

Продуктът се нанася върху косата, съхранява се в продължение на около 40 минути, изплаква се с вода. След това вземете гребен и гребен. За да се бори срещу въшките и гърдите, е необходимо да се направи процедурата отново след 8 дни. На наркотиците остават най-вече положителни отзиви.

Колко струва голият спрей от въшки и как да го прилагате?

Друго чудесно средство е спрейът на Nyud. Тя струва около 600 рубли. За да бъде разрушен паразитът, наркотикът трябва да се пръска върху сухата коса, както и корените и след това да изчакат 45 минути. След това изплакнете с вода, като използвате шампоан. Той може да помогне за борба с паразитите при възрастни, както и при деца на възраст от 3 години. В интернет можете да прочетете отзиви за този наркотик или да оставите вашите.

Двойка плюс въшки и нишки спрей

Pair plus се използва за лечение на лицефалицис на скалпа, се напръсква върху главата и след това се съхранява в продължение на 10 минути.Тъй като времето на излагане е кратко, главата няма нужда да увива нещо. След като изтече времето, измийте с шампоан, след което направете гребена с паразитите. Също така е по-добре да се пръскате на възглавници, кърпички и други продукти, с които болният е бил в контакт. Ако е необходимо, лечението се повтаря след няколко дни. Това лекарство е подходящо за деца. Ако прочетете отзиви за този продукт, ще видите, че купувачите са доволни от краткото време на излагане заедно с висока ефективност.

Спрей за педикулинови лозки

Анизовото масло, което осигурява смъртта на паразитите и техните яйца, е активен компонент на това лекарство. Пеницикулатът се прилага върху цялата дължина на косата, оставен за половин час, след което главата се измива и се пени. Проблемът с въшките при децата се решава, тъй като етеричните масла са достатъчно ефективни, имат добра обратна връзка, потвърждаваща тяхната безопасност. Децата трябва да следи отблизо реакцията към лекарството.

Какво е по-добре от шампоан или спрей от въшки?

Ефектът от антипаразитните лекарства до голяма степен зависи от производителя, но въпреки това спреят има предимствата:

  • може да се използва без лекарско наблюдение;
  • шампоан няколко пъти;
  • осигурява надеждна защита срещу паразити без агресивни компоненти. Тази особеност е особено важна при лечението на деца.

Пациентът е индивидуален, някой се подчинява на шампоан, а някой взема аерозол. След като прочетете ревюта в интернет, можете да направите правилния избор за себе си.