Шприц від тарганів: правила використання та оцінка ефективності

"Dohloks" - лекарство, за да убие хлебарки Средства против паразити могат да бъдат доставени в спринцовка. Веществото е гел, който трябва да се използва както в нежилищни, така и в жилищни райони. Името на наркотика е "Долокс".

Описание

В спринцовка от хлебарки основната активна съставка е фипронил . Често се използва в борбата с насекоми, така че ефективността се доказва от времето. Ефектът на веществото е, че фипронилът забавя проводимостта на нервните импулси в паразитния организъм. В резултат на това функционирането на всички органи, включително храносмилателните органи, е нарушено. От хлебарки по този начин можете да се отървете от 8 часа, през това време, насекоми на лапите им ще прехвърлят продукта в гнездото и отровните роднини. По този начин лечението помага да се унищожат всички хора в стаята.

От хлебарки, като използват "Dohloks" можете да се отървете от 8:00

Инструкции за употреба

се извършва чрез следните средства само, срок на годност, който все още не е освободен . На това зависи свежестта на съставките, а оттам и ефективността на лекарството. Внимателно прочетете инструкциите и действайте според тях.

 • Подготовката от хлебарки се изцежда с точки. Ако има много паразити, по-добре е веществото да се намира на всеки 2 сантиметра. С малка степен на инфекция - на всеки 5 сантиметра.
 • Разпределението на гела е в вероятните местообитания на паразитите: зад хладилника, под цокъл, в гениталните пропуски.
 • Наркотикът от хлебарки, ако къщата има малки деца или животни, струва си да се поставят места, които трудно се достигат за жителите на къщата.

Ако много паразити, по-добре е, че материалът се намира на всеки 2 cm

агент вискозни, така че е удобно да се постави както на вертикални и хоризонтални повърхности. Върхът в спринцовката е дълъг, така че гелът може да бъде разпределен в отвори, ключалки, в ставите в мебелите. Препоръчва се препаратът да се нанася от хлебарки на хартиени ленти и да се поставят на необходимите места.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от хлебарки, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук ...

Ефектът се забелязва след 6 часа. Паразитите стават бавни, движат се много бавно. Масовата смърт на насекомите, която можете да наблюдавате след 3 дни.

Тъй като инструментът работи ефективно в продължение на няколко седмици, активно убива ларвите. Гелът е добър и по отношение на превенцията. Приложете го в този случай трябва да бъде в ставите на тръбите, във вентилационните решетки. Това ще защити апартамента от насекоми от съседи.

На върха на спринцовката е дълъг, така че гелът може да се разпространява в дупките, ключалки, на кръстовището на мебелите

Предпазни мерки

Прилагане на лекарства на хлебарки, трябва да се спазват определени правила за предпазливост, като в състава на гела съдържат инсектициди:

 • Нанесете с ръкавици.Ако веществото е на ръцете, измийте ги обилно с вода.
 • Съхранявайте гела далеч от храната и домашната медицина.

Спринцовката действа ефективно и е в състояние да се справи с голям брой насекоми. За най-добър ремонт действие всички течове в апартамента редовно извършват почистване на чинии, шкафове и капаци, съхранява брашното и зърната в херметически затворени буркани и други продукти, които ги поставят в хладилника.

За най-доброто действие на "Dohloks" е необходимо редовно да почиствате кухнята

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

За бързо изхвърляне на бълхи има само три ефективни варианта:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Закупуване на електронно устройство за размяна (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Повече тук ...

  Също така ви предлагаме да научите най-ефективните методи за унищожаване на червени хлебарки.

  Обратна връзка с клиентите

  Инсектицидите от гел са много ефективни. Мастната основа позволява на средата да не изсъхне за дълго време, което означава, че действието е по-дълго от това на спрейове.

  Средства против хлебарки (видео)

  Съставът съдържа вещества, привличащи вещества. Те са привлекателни за паразитите. Веществото се съдържа в удобен контейнер под формата на спринцовка. Приложението на гела е точна и точна.

  Почти всички потребители отбелязват ефективността на лекарството. В комбинация с ефикасност и лекота на употреба наркотикът печели по много начини. Той е доста популярен на пазара. Много потребители отбелязват, че други средства не дават такъв ефект. Важно е да приложите гела към тръбите и плотовете, след което паразитите изобщо няма да се появят.

  Популярността на наркотика се дължи на нейната икономика.Цената на една спринцовка е по-малко от сто рубли. Миризмата на веществото привлича насекоми, което означава, че шансовете да се отървете от тях се увеличават. Гелът е абсолютно безопасен за хора и животни. Той има горчив компонент, който няма да позволи на децата или домашните любимци да ядат вредно лекарство - просто го изплюват. Гелът е много лесно да се купи, продава се на икономическите пазари и в специализирани магазини.

  Потребителите отбелязаха ефективността на наркотици "Dohloks"

  Закупуването на гел, е необходимо да се обърне внимание на производителя. Официалният производител е фирмата "Azurit-Lux". Вече се предлагат на пазара фалшифицирани продукти от различни компании, на които се основават други активни вещества. Fipronil, който е част от "Dohloks", е мощно вещество, което се отличава с добра чревна активност. Трябва да се отбележи, че честото използване на това вещество в борбата с насекоми е довело до появата на резистентност към отделните популации. Това означава, че в някои случаи гелът не дава желания резултат. Ако желаният резултат не се появи, препоръчва се да се редуват фипронил и други инсектициди.

  Как действа "Dohloks" (видео)

  "Dohloks" активно се използват за преследване на насекоми, защото е удобен за използване. Основното активно вещество на лекарството е фипронил. Важно е да закупите гел, чиято дата на изтичане не е изтекла, в противен случай няма да има подходящ ефект. Уместно е веществото да се нанася върху хоризонтални и вертикални повърхности. Ефектът идва след 6 часа. Гелът активно се справя не само с възрастни индивиди, но и с ларви. Често се използва за превантивни цели.