Тетрікс від клопів

Січень 2019

Відео: Прохождение игры GTA 5 - Часть #1 [НАЧАЛО! ПЕРВЫЙ ЗАПУСК] Геймплей "Grand Theft Auto V" видео (Січень 2019).

Anonim

Tetriks - лекарство от дървениците, което се постига ефективно насекоми в едно приложение у дома. Предлага се под формата на течен концентрат, жълтеникав оттенък, без мирис. В магазина можете да закупите лекарството в стъклена или пластмасова опаковка с обем от 250 ml. до 20 литра. Произведено в Холандия. Съхранявайте лекарството на сухо, труднодостъпно място, при стайна температура, за период не по-дълъг от пет години.

Фактът! Tetrix е доста трудно да се намери на свободна продажба. И често на прозорците се продават фалшификати за това лекарство. В никакъв случай не може да бъде закупен за разливане. Най-добре е да купите продукт през интернет или в специализирани магазини.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. циперметрин и metaphos (метил thiophos форма) - Повече тук …

Състав

в активната отровни вещества въз основа на това лекарство от дървеници намерен. Тези токсични компоненти блокират нервните импулси на насекомите и причиняват парализа на централната нервна система. Поради силните активни вещества, Tetriks се отнася до лекарства с висока степен на токсичност.Когато използвате продукта, следвайте внимателно инструкциите, дадени в инструкциите.

Указания за употреба

За да започнете примамката, трябва да подготвите работно решение, за да разредете тетриките в топла вода. Концентрацията на лекарството трябва да бъде 35 ml. означава на литър вода.

Полученият разтвор може да се постави в спринклер или да се постави с четка. Необходимо е да се прилага инструмент на всички повърхности, както и да се обърне внимание на труднодостъпни места, пукнатини, цокли, ъгли. Бебетата често се настаняват в мека мебел, така че трябва да бъдат разглобени и обработени отвътре, по-добре е да го направите на чист въздух. По време на процедурата, балонът, в който се намира тетрикса, трябва да се държи на ръка.

Запомни! Ако някой от жителите е бил отровен от наркотика, трябва незабавно да се консултирате с лекар. Симптомите на отравяне могат да служат като главоболие, гадене, замаяност.

Предпазни мерки

Преди да се примами, трябва да се внимава за защита на дихателните пътища. Най-удобно е да използвате респиратор или поне марлеви превръзки. По време на обработката, всички прозорци трябва да бъдат отворени в апартамента. Допълнителна вентилация е необходима и след преследването. Ако лицето, което произвежда лечението, има симптоми като неприятен вкус в устата, замайване, слабост - необходимо е да спрете лечението, да се обадите на лекар и да излезете на чист въздух.

Комплект за прихващане на грешки

Препоръчително е лечението да се извърши в специална цялостна форма. В негово отсъствие можете да използвате стари неща и гумени ръкавици. След преследването трябва внимателно да измиете ръцете си със сапун, да изплакнете устата си (за предпочитане със сода разтвор) и да си направите душ.

Преди тормоз е препоръчително да предупредите съседите и жителите за това на пода над и под. Наемателите на апартамента, в който се извършва лечението, трябва да напуснат помещението най-малко 24 часа. При връщане е необходимо да се измият старателно със сапун и сода всички контактни повърхности. Други места като первази, мебели и т.н. трябва да бъдат оставени така, както е, инструментът действа дълго време.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Важно! Дори и за малка бутилка от 250 ml Tetriks не е евтина, но нейното потребление не е твърде голямо. Следователно, има смисъл да се купува 1L заедно със съседите. означава. Съотношението цена и количество в този случай ще бъде с 25% по-изгодно.

Предимства и недостатъци

Loading …

Предимства:

  • Ефективност в борбата с дървените плочки;
  • Ниска консумация на продукта;
  • Не се изисква повторно третиране.

Недостатъци:

  • Висока цена (бутилката от 250 мл може да струва около 1500 рубли);
  • Продуктът има силно ниво на токсичност;
  • Сложност в приложението;
  • Необходимостта от решение.