Чим труїти мишей в домашніх умовах

Червень 2019

Відео: як зловити щура або позбутися щурів. Как поймать крысу (Червень 2019).

Anonim

Мишките и другите гризачи създават много проблеми и проблеми. Възниква въпросът: как е най-ефективно да ги отрови? Винаги е възможно да се обадите на професионален дезинфектор от санитарната станция, за да се гарантира идеален резултат. Има обаче опция и у дома да изведете това животно от къщата. Химикали, устройства, страшители, народни средства - всички тези начини имат ефект.

За да отровиш мишки в апартамент?

Апартаментът е мястото, където трябва да прилагате всички методи внимателно. Много родители се страхуват, че когато използват химикали, децата им ще дишат по двойки. Поради това е по-добре да се изтеглят мишките по други начини. За апартамента идеалното решение е капан за котки. Инсталирайте я на места, където най-често се появява гризачът. Примамката трябва да има привлекателна миризма. Използвайте за това можете да наденица, сирене, хляб или мазнина. За по-ефективна борба е по-добре човек да изпържи изброените храни.

Също така в апартамент, намиращ се в жилищна сграда, можете да донесете животното, като използвате домашен ужас. Ултразвукът, генериран от тези устройства, действа върху всички гризачи. Те се страхуват от него и не могат да водят нормална дейност. Но на собственика на апартамента и жителите той не се отразява абсолютно.

Как да мишка в частна къща?

В частна къща, котките са добри за борба с гризачи.Вкъщи тези животни могат да бъдат най-добрият партньор, за да извадят мишките от частна къща. Най-добре с тази задача в апартамента и частна къща плетени късокосмести котки. Също така за частни жилища е идеален за плаши, мишки и капани.

Дисплеят на мишки в страната и в гаража

При такъв тип сгради, за да донесе мишки могат да бъдат много по-лесно, защото няма никакви ограничения по отношение на средствата, чрез които можете да се отървете от гризачи. И първият начин е химическите средства. Zookumarin, diphenadione, Krysid, тиосемикарбазид, цинков фосфид - всичко, мишки и плъхове са много страхуват и умират от него. Но за да ги доведете вкъщи, трябва постоянно да променяте средствата, защото те имат способността да се адаптират към условията.

Интересен вариант, който може да се прилага с повишено внимание дори в апартамент или в частен дом, е картон с лепило. Прилагайки специална композиция на хартията, гризачът винаги ще се придържа към нея. Можете да разграничите вида на жертвата в капани, като надничате. Плюс това, че ще се предпазите от мъртвото мирис и просто можете да изхвърлите животното.

Какво да правим с мишките в полетата?

На полето тези гризачи също нанасят вреда, унищожавайки зимните култури. Поляците най-много се страхуват от цинков фосфид. За да ги изведете веднъж завинаги, трябва да намерите норки и да ги отровите там. Също така на изскачащите отвеси често се излагат кимвали. Тези вредители от цинкова сол също са много уплашени. Големият плюс на цитрата е, че той действа върху лигавицата на устата, което означава, че ще бъде възможно да се изведе причината за увредената реколта на полето (включително летящата мишка).

Кой трябва да атакува мишки в жилищен блок?

В апартамент и частна къща можете самостоятелно да отрови паразити и вредители. Въпреки това, в мулти-апартамент сгради, да отрови гризачи е отговорност на управляващото дружество. Трябва да се борим за правата си, има практика, когато хората достигат до тези съдилища по тези въпроси. И понякога можете просто да координирате с жителите на вашия дом въпроса за повикващите професионалисти. Събирайки минималните средства от всеки апартамент, можете да отстраните трайно гризачите от входовете. Професионалните дезинсектори ще ги отровят с най-модерните средства.

Какви са народни средства за защита да отрови мишки в къщата и апартамента на

народни средства често се използват в дома. Така например, в частни домове използват естрагон, мента, chernokoren, бъз отрасли - всички тези гризачи мирише страх. Довежда тях може да бъде, както следва:

  • Приготвя се смес, в която пълнителя и се добавя сух грис, и го постави в близост до потенциални места на възникване.
  • Пригответе смес от много ароматен сапун и фино счупено стъкло.
  • Пригответе смес от брашно, мляко, агнешко и сол и лук. Преди да сгънете стръвта, то се загрява на парна баня.

Инструменти за привеждане домашни мишки

може и по други начини в домашни вредители Билки:

  • в хаван удряха изгорял вар, остатъка се прибавя захар. По-късно излейте всичко в контейнер и го поставете близо до дупката. След това поставете чаша вода. Смърт след употреба трябва да се случи незабавно.
  • Получете репелер, работещ в ултразвуковия диапазон.
  • Приемане на котка, която се е научила да хване гризачи и нейната къща обучени, така че тя може да го направи.