Кат засіб від клопів інструкція із застосування

Січень 2019

Відео: Как навсегда забыть о насморке и гайморите? (Січень 2019).

Anonim

Когато буболечките нахлуват в личното ви пространство. Когато вие и вашето семейство постоянно се събуждате през нощта от най-неприятните ухапвания. Когато чистотата на апартамента и здравето на семейството са застрашени. Със сигурност ще предприемете най-сериозните и решителни действия, за да защитите себе си, вашите близки и вашия апартамент от тези агресивни обитатели.

Най-често никой няма въпроси относно това кое лекарство да се използва, за да се справи с врага веднъж завинаги. Палачът или както е известен в родината си, scharfrichter, е създаден през 2013 г. от група от учени в Германия. По време на този кратък период от време германската палача вече е успяла да завладее руския пазар и да спечели симпатиите на абсолютно мнозинство на своите клиенти, са изправени пред проблема с нашествието на насекоми. Ето защо, събиране на достатъчен брой отзиви и мнения, както от обикновените хора и от професионален унищожител, която сме създали за вас, за да направи преглед на ефективността на този инструмент, и включва подобрения и облекчение за нови инструкции за употреба на лекарството от германските палача дървениците.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. По-подробно тук …

Изпълнител на подготовка от дървеници, които работят или работят?

Отровата работи ефективно срещу всички видове насекоми в апартамента, тъй като има абсолютна вирулентност срещу тях. Производителите са постигнали невероятно висока ефективност на своите средства поради въздействието върху насекомите на нервната система. Инструментът на дървеници толкова ефективно, че смъртта на насекоми се случва, дори и ако лека външен контакт. Следователно, с правилното използване на този инструмент със сигурност няма да се притеснявате за неговата ефективност.

Състав посредством дървеници екзекутор

Съставът на буболечки отрова включват като вещество, фентион. Принадлежи към класа на нервните агенти със средна токсичност. Въпреки това, за да може човек, както и за други топлокръвни животни, това вещество е малко по-токсични, освен ако разбира се няма да го вземе вътре. За хладнокръвните, това е фатално.

палача на инструкции за употреба дървеници

Инструкции за употреба:

 • Seal опаковки и да се скрият всички храна, прибори и средства за лична хигиена, изключете апартамента, да обхваща всички уреди и книги. Препоръчително е да прекъснете апартамента за този период.
 • защита от излагане на лекарството, като минимум, ръкавици, маски и очила, и отворете прозорците.
 • Създайте решение, като използвате следния метод.
 • Препоръчва се да се използва пистолет за равномерно третиране на помещенията.
 • Проветрете апартамента в рамките на няколко часа след контрола на вредителите.

Като растителни дървеници от екзекутор

В стандартните инструкции за приложение, описани нормална концентрация разтвор: 1 флакон означава 0, 5 литра на топла вода. Въпреки това, с оглед на риска от nedotravit големи гнезда, можете да си позволите и голяма доза отрова.Така професионален унищожител подкрепа потребители палача съвети за неговото разреждане в съотношение 3 бутилки от 1 литър топла вода, за да се справят с големи точки инвазия нарушители.

Обратна връзка относно използването на разбойник от бъгове

Отзивите са отрицателни само в случай на отклонение от препоръките на горепосочените инструкции за употреба. И с многобройни прегледи на положителния опит от употребата на наркотика може да бъде на някой от сайтовете, които я продават в интернет.

От тях ние подчертахме следните предимства на лекарството:

НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ ПРЕПОРЪЧВАТ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

 • Липса на рядко неприятна миризма, присъща на други средства от дървеници.
 • Не оставя никакви петна.
 • Минимална вредност за здравето на човека и неговите домашни любимци в сравнение с отрови на конкуренти.
 • Лесен за използване, в сравнение със сходни продукти.

Също така, сме събрали за вас и минуси на лекарството:

 • В случай на грешни обработващи или използването на недостатъчно количество от лекарството за гнезда на насекоми, продуктът получава шанс да работи правилно, без да ги убива и ги кара да свикне с такива малки дози от лекарството. Така че не спестявайте пари, ако искате да постигнете ефективност.
 • Всъщност, голяма сума пари изисква абсолютна победа над бъгове и е последната, но важна минус от наркотиците. Често апартамент с площ от 50 квадратни метра.Приблизително 10 бутилки от лекарството се отнемат.

Но днес палач използва успешно дори професионален унищожител, да го използват в хода на пълни обезпаразитяване съоръжения, които вече говори за себе си за надеждността на продукта, когато се използва правилно.

Как да поръчате екзекутор от дървеници?

Можете да поръчате лекарско средство от палача на бъгаря не само по телефона в специализирани магазини. Все по-често днес средният потребител предпочита да поръчате средство на интернет насекомите, а не да си губят ценно време и пари за пътуването до магазина, а в апартамента му е изложен blittskrigu от тълпи от агресивните насекоми. Можете да поръчате лекарството Executioner в интернет на официалния уебсайт на неговия производител. Препоръчваме да купувате този продукт само в специализирани магазини, за да избегнете фалшификации.