Перші ознаки появи клопів в квартирі

Грудень 2018

Відео: Savings and Loan Crisis: Explained, Summary, Timeline, Bailout, Finance, Cost, History (Грудень 2018).

Anonim

, за да отделяте време за дезинфекция дървеници в апартамента, което трябва да знаете знаците на престоя им там. Това е, което предлагаме да говорим днес.

Как да разберем, че буболечките в апартамент започнаха?

Много хора дори не осъзнават, че до тях живеят буболечки. Смята се, че това е само проблем на наети жилища или нечисти апартаменти. За спалнята няма разлика, основното е, че хората живеят и чистата дори благоприятства тяхното възпроизвеждане. Те могат да започнат при всякакви условия.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

За да получите в добър апартамент за достойни хора, тези паразити могат:

  • Попаднах на съседни жилища;
  • можете да ги донесете на дрехи от улицата или домашния си любимец след разходка;
  • гости или гости ще дойдат при вас с изненада;
  • връщане от почивка или бизнес пътуване;
  • , донесени от даките след лятото;
  • с мебели - закупуване на нови и редки.

Симптоми на дървеници в апартамента

Първият знак за появата на дървеници е лош сън, и петна по тялото, придружени от подуване и сърбеж. На този етап мнозинството прави грешката да обърка тези прояви с алергии.

Ухапвания от насекоми имат характерно симетрично подреждане на ленти от 3 до 4 парчета.На него е възможно да се направят изводи за истинската причина за появата на петна по тялото.

Почувствай, че кръвосмешението атакува през нощта, което не можеш. Когато ухапете, се инжектира аналгетичен ензим в кожата, който трае около 30 минути. През това време насекомото успя да избяга след хранене, ензимът спира да функционира и човекът започва да се чувства сърбящ.

Вторият очевиден знак е наличието на петна върху леглото. Бебетата са много бързи на дневна светлина, а когато са гладни, но ядат, те стават тромави и човекът, който се хвърля в сън, случайно ги притиска. Кафявите петна на леглото са знак, че през нощта сте били посетени от насекоми.

Друг знак - оставят след себе си продуктите от живота си - малки, черни топки със силна миризма на коняк.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

Можете да видите яйцата, ако се натоваряте с лупа - те са много малки и невидими с просто око.

На тяхното основно място на пребиваване, те се наричат ​​- легло.

Симптомите на бъгове в дома

Един от първите симптоми на наличие на насекоми в къщата е специфична миризма. Хората казват: "Миризмата на Клоопи." Този знак прилича на аромат на коняк - малко сладък и мил. Особено забележимо е, ако сте напуснали къщата си за кратко и сте се върнали.

Bloodsuckers имат ефект на проливане, изхвърлените им кожи изглеждат като обвивки. С голям брой паразити в къщата ще намерите такива обвивки навсякъде.така че не забравяйте за тази функция и веднага побързайте да извършвате контрол на вредителите.

Традиционните методи за това как да се открие дървеници в апартамента

Не забравяйте, че тези кръвопийци са винаги се опитва да бъде по-близо до жертвата, така че основното място, където те трябва да се търси - това е вашето легло и ъгли, первази около нея. Всички признаци на тялото под формата на зачервяване, открити през нощта - пряко доказателство за наличието на паразити в леглото, матрака или диван.

легла за деца - при деца и деликатната кожа на жените и насекоми предпочитат да пият кръвта им.

Спалното място на вашия домашен любимец е друга топлокръвна жертва и местообитание.

Внимание!

Бебетата могат да се настанят в козината на животното. Ето защо, ако се окажете в дома на тези същества се, че за лечение на домашни любимци шампоан против бълхи и сложи на него специален нашийник. Първият знак за наличието на домашен любимец бъгове ще бъде загуба на апетит, постоянно чесане и летаргия.

При селектирането на населението те започват да се заселват в апартамента - в магазините, цокли, автомати за книги (тези паразити, между другото, можете лесно да донесе на библиотеката), за гардероби, от задната страна Swags, по инженерство и в други тъмни и уединени места.

Как да разпознаем дървеници?

Правилният начин да се провери точно това дали са се заселили кръвопийците е да ги подготви да капан. Те се появяват винаги в интервала между 3 часа сутринта и 5 сутринта. Поставете бял лист, изчакайте желаното време и включете светлината. Ако те са в къщата, ще ги видите. Друг знак е появата на тялото на характерни ухапвания.

Как да открием дървеници в деня?

Зареждане …

През деня те се крият и откриват, че могат да бъдат peresherstiv само изброени място и останалата част от апартамента.Когато търсите, трябва да сте напълно въоръжени - с прахосмукачка и, ако е възможно, инсектицид (поставен на защита, отстранете децата и животните далеч). Можете да напълнете намерени грешки с стръмна вряща вода, оцет. Ако просто ги намерите, обърнете бъг и ги обърнете и нека да видят светлината и да не правят нищо - просто се разпръскват около апартамента.

Бебетата често се крият под тапетите, мебелната облицовка. Ето защо, ако някъде има изоставено или разкъсано парче, трябва да погледнете точно там. Първите признаци на насекоми не отнемат много време.

Намирайки ги у дома, незабавно започват да се бият. Тези същества много бързо се размножават и нямат време да мигат, когато запълват целия апартамент. Най-добре е да не губите време на методите на хората за борба и унищожение, но незабавно се обърнете към професионалистите да дезинфекцират стаята напълно.