Найбільш дієві рецепти як вивести воші оцтом

Грудень 2018

Відео: Як швидко позбутися прищів? (Грудень 2018).

Anonim

оцет - много ефективен инструмент за борба с въшки въшливост отново стана широко разпространено заболяване - въшки днес може да се появи дори и в богатия обезпечени хора. Това се дължи на факта, че в големите градове хората комуникират тясно помежду си и се свързват помежду си на обществени места: офиси, магазини, развлекателни центрове и образователни институции. В аптеките има много ефективни инструменти за борба с въши, но не всички от тях са подходящи. Какво ще стане, ако приложението на фармацевтичните шампоани е нежелателно по някаква причина? Възползвайте се от народните средства! Най-ефективният от тях е оцет.

Как да използваме оцет правилно

Оцетът е химичен препарат, който е разтвор на оцетна киселина. Тя може лесно да бъде закупена във всеки хранителен магазин. Преди да започнете лечение с оцет, трябва да го изберете и разредете правилно. В противен случай, можете не само да увреди косата си, но и да получите най-силните химически изгаряния на кожата на главата, които са лекувани с дълго и упорито, оставяйки белези за цял живот.

Ако не искате да се готви сместа сами по себе си, може да се приложи върху главата на един нормален майонеза в нощта и сутринта измийте главата ябълков оцет

В магазините се продават:

 • оцетена есенция
 • оцет
 • Apple / оцет

Оцетната същност е 70% разтвор на оцетна киселина.Употребата му в никакъв случай не е невъзможно, тъй като той най-малкото нарушение на правилата за използване и неправилно разреждане оставя тежки изгаряния. В допълнение, вдишването на пари може да увреди дихателните пътища.

Варата се подпомага от масло от чаено дърво. Той се добавя към всеки шампоан и измийте главата си

За масата за лечение трябва да купи (9%), или ябълков оцет (3%). На свой ред оцет разрежда с вода преди употреба (1: 2), ако рецептата е посочено друго.

Какво е необходимо за отстраняване на въшки

В допълнение към оцет и други съставки, посочени в рецептата, ще трябва:

 • гребен с чести зъби;
 • капачка за душ;
 • четка за зъби;
 • тенджера с гореща вода.

За лечение на деца по-добро използване оцет - това е по-малко вреден и по-малко агресивен в правилната разреждане

Как да се срешете паразити

Премахване на въшки - най-решаващия момент от лечението. Ефективността на цялото събитие зависи от цялостното му поведение.

 • Възелът, яйцата и яйцата след третирането се изтриват от косата с чести гребени. До вас трябва да поставите гърне с гореща вода.
 • Всяка тънка нишка се грижи внимателно с чести гребени.
 • След това е необходимо да се натопи четката в гореща вода и се почистват от прилепнали нита използване на четката за зъби.
 • След това повторете отново процедурата за подстригване.

Така че трябва да изгладите цялата си коса, всеки път, когато почиствате гребена. Ако не го направите, тогава ефектът на процеса няма да е достатъчно - на нитовете и въшки с гребен отново ще се премести на косата.

Можете също така да разберете как да се отървете от космите в косата си.

Оцет е сложен ефект на паразита, поради което лечението те толкова ефективно.Той убива въшки и в същото време улеснява механичното отстраняване на нита и яйца

Тайната на ефективността на лечението на

Оцетът е комплексен ефект върху паразита, така че лечението, от което толкова ефективно. Той убива въшките и същевременно улеснява механичното отстраняване на ниците и яйцата. Фактът, че яйцата и нитовете са много трудно да се придържате към вашата коса - въшки отделят специално лепило субстрат за осигуряване на техните яйца и ларви.

Оцетът има способността да разтваря това лепило, което не се прави от аптечните продукти от въшките. Поради това пенирането без коса с оцет е неефективно.

Между другото, инструкции на целия protivopedikuleznym шампоани шампоан се препоръчва след измиване изплакнете косата с оцет разтвор е за същата цел - да се разтвори лепилото и да се улесни сресване остатъци паразити от косата.

Трябва да гребете цялата си коса, всеки път, когато почиствате гребена. Ако не го направите, тогава ефектът на процеса няма да е достатъчно - на нитовете и въшки с гребен отново ще се премести на косата

Използвайте оцет вместо фармацевтични лекарства може да бъде безопасно за тези, които са алергични към химикалите. За лечение на деца е по-добре да се използва и оцет - това е по-малко вредно и не толкова агресивно с правилното развъждане.

Можете също така да разберете как да премахнете въшките с керосин.

въшки и краста при дете (видео)

методи за лечение, използващи оцет

Има няколко методи за лечение, използващи този разтвор.

класически начин

 • оцет разрежда с вода в съотношение от 1 до 2 и се нанася върху главата с памучен тампон.
 • На главата поставена върху душ капачка, вратовръзка кърпа на върха и стоя за 60 минути.
 • След това старателно изплакнете косата и изрежете с гребен.Операцията трябва да се повтаря на всеки два дни в продължение на 1-2 седмици.

Смес от оцет и масло

 • Чаша оцет се смесва с чаша от растително масло.
 • Внимателно разтривайте разтвора в скалпа и го покрийте добре с цялата коса, като се опитате да не позволите на нишките да преминат.
 • Поставете шапката и оставете разтвора на главата за 8 часа - можете да я направите през нощта.
 • След това измийте маслото с оцет грижливо със шампоан и главата.

За лечение, струва си да закупите маса (9%) или ябълков оцет (3%). На свой ред, оцет преди употреба се разрежда с вода (1: 2), ако не е посочено друго рецептата

оцет и масло от чаено дърво

Дисплей помага въшки масло от чаено дърво. Добавя се към всеки шампоан и главата се измива.

 • След това косата трябва да се изплакне с ябълков оцет и да се пени.
 • На мокри нишки можете отново да нанесете масло от чаено дърво, което въшките не могат да понесат.
 • Повторете процедурата веднъж на всеки 2 дни в продължение на един месец.

оцет, горчица

 • Приготвя се смес от яйце, горчица и оцет в съотношение 1 чаша оцет, 1-2 супени лъжици. лъжица горчица, 2 яйца. Можете да добавите витамин Е в ампулите.
 • Нанесете сместа върху косата, поставете капачката и я оставете за 3 часа.
 • След това изплакнете внимателно главата си и го изтрийте.

По този начин можете да се отървете от въшки след 3 дни, повтаряйки лечението ежедневно.

Ако не искате сами да си приготвят микс, може да се приложи върху главата на един нормален майонеза в нощта и сутрин, измиване на главата оцет сайдер.

Оцетът е много ефективно средство за борба с въшките. Ако следвате формулата точно и правилно, извършете лечението на главата, то тя може да се използва за отстраняване на паразитите бързо и без увреждане на здравето.