Найефективніший засіб від клопів в домашніх умовах

Лютого 2019

Відео: Як вивести тарганів раз і назавжди - поради біохіміка Гліба Репіча (Лютого 2019).

Anonim

Апартаментът е мястото, където човек прекарва по-голямата част от времето. Много често в жилищни сгради има нежелани наематели - бъгове. Да се ​​отървете от тях не е толкова лесно, защото се размножават много бързо. Сега няма един метод срещу насекоми. Но колко ефективни са те, нека разберем.

Ефективни средства за дървеници

като професионален инструмент, е трудно да се избере. Добрата подготовка трябва да съдържа доказан инсектицид. Не забравяйте, че ако композицията не е изцяло боядисана, рискувате да купите безполезно вещество. Трябва да използваме и сигурни методи на борба. Днес много производители произвеждат наркотици и са ефективни, безопасни и на приемлива цена. Много е важно у дома да не се използват твърде отровни вещества.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

Досега пазарът не предлага ефективен и безопасен, но в същото време професионален инструмент. Най-търсеното:

  • Изпълнител;
  • Klopomor;
  • Командир на борба;
  • Carbophos;
  • Вземете
  • Tetrix

Този списък може да продължи с някои други лекарства.Въпреки това, не всички от тях се използват у дома.

Средства от домашни любимци Направете като приложите - препоръки

Това професионално оръжие практически няма мирис. Само по време на разплода можете да чуете лекия аромат на портокал и алкохол. Той трябва да се разрежда с вода в съотношение 1: 10 или 1: 20 в зависимост колко квадрати са плоски. За да се отървете от паразитите, трябва да наблюдавате точните пропорции. Разтворът се излива в пистолета и се напръсква плинт, перваза на прозореца, стените на мебелите, но не и тапицираните мебели.

Това химично вещество е спечелило само добри отзиви. Той помогна да се отърве от паразити, дори в хостела, където три пъти SES е дезинфекцирано. Паразитът от леглото също се отделя добре от това решение. Жената успя да ги измъкне след много години на живот в закупения матрак. Един матрак за еднократна употреба беше достатъчен.

Средства срещу грешките Бесникът - обратна връзка за приложението

НАШИТЕ ЧЕТЕНИЦИ ПРЕПОРЪЧВАТ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

Вкъщи често се използва изпълнител. Това ефективно оръжие се произвежда в Русия и Германия. Свидетелствата на хората показват, че борбата срещу насекомите трае само няколко часа. В същото време те вече не се появяват. Въпреки това използването му не оправдава голям разход. Единичната стая изисква минимум 20 бутилки. Следователно, това професионално вещество се купува по-рядко.

Cucaracha лек за легло бъгове в апартамента

Cucaracha също е доста силна течност.Опитът му е бил никой, а резултатът е положителен. Унищожаването на паразитите се извършва от разреден агент, което спестява евтин препарат. У дома си го използвайте безопасно, но трябва да изберете тези места за обработка, където децата не се изкачват. Въпреки това, ефективната Cucaracha има глобално минус. Тя не може да се отърве от яйцата. Ето защо е необходимо да се проведе втора дезинфекция в рамките на няколко седмици.

Аерозолната чиста къща е ефективно лекарство, но не е напълно безопасно. Той е най-подходящ за борба с паразитите на леглото, казват хората. Приложението е удобно, тъй като не е необходимо да се разрежда. Просто пръскайте местообитанията на насекомите и всичко останало. Аерозолът също не унищожава яйцата, която е изпълнена с появата на нови "жители". То причинява алергии! Все пак според прегледите можем да кажем, че уличните буболечки, които често падат върху дача, не унищожават спрея.

Как да изберем лекарство без миризма на бъгове в апартамента

Ако апартаментът не може да бъде вентилиран за поне 12 часа, тогава трябва да купувате наркотици без миризма. Към тези опасения:

1. Царевица Mashenka

2. Прах чиста къща и Фенаксин

  • 3. Аерозолна битка и Рийд
  • 4. Течни означава Get, Delta зона, Fufanon и Xulat C25.
  • Тези препарати се използват както у дома, така и в заводи, фабрики и други предприятия. Те са безопасни в случай, че дезинфекцията се извършва съгласно правилата.
  • Tetriks лек за спагети отзиви

Може би най-мощното лекарство за спагели в апартамент е Tetriks. Те извършват професионално унищожаване на паразити на SES. Купете не е лесно, можете да закупите от производителя или станцията.Миризмата е силна и трае дълго. И все пак прегледите на Tetriks са само добри. Отстраняването на паразитите само помага в рамките на няколко часа. В този случай убива и яйца. Ако го използвате у дома, трябва да проветрите апартамента след процедурата и да измиете лекуваните зони няколко пъти с препарат и чиста вода.

Раптор от дървеници, които помагат - отзиви

, че този помощник в борбата срещу паразитите получи отрицателна обратна връзка. Опитни казват, че Raptor не засяга бъгове и други насекоми, в допълнение към комарите. Можете да го купите дори в аптека, тъй като производителят е направил това безопасно за човек. Но това няма да помогне да се отървете от паразитите. След няколко ежедневни процедури, апартаментът на хората, които са го преживели, е останал с пълзящи жители.

Как да се отървем от дървеници в един апартамент сами народни средства

Ако у дома не можете да дезинфекцирате с химически наркотици, тогава фолк ще помогне. Нито едно от насекомите в апартамента не се страхува от пелин. Разстилайте клоните на тревата в местообитанието на паразитите, преместете ги на свежи за пълното виене. Можете да излее гнезда на дървеници с вряла вода, ще убие яйцата. Нито една национална рецепта не използва остри миризми на разтвор на терпентин, оцет и салицилова киселина. Не забравяйте, че тези методи са безопасни, макар и не ефективни. Те само се страхуват от паразити и могат да се оттеглят, ако има много малко от тях. След първото потомство, народните методи не могат да се отърват от тях. Те са добри за превенция.

Ревюта за най-ефективното лекарство за домашни любимци у дома

Ревюта на хора разделят първото място между наркотиците Get и Tetriks. И двете лекарства са безопасни за хората, докато следват правилата за лечение.Те помагат да се отърват дори от големите семейства на дървеници. Наркотикът унищожава яйцето. Има рецензии, които сочат, че апартаментът е обитаван от паразити в продължение на много години и са били разположени дори и в пукнатините на стените. След като 2 пъти са използвали тези средства, не е оцеляло насекомо. След 3 години бъговете вече не се появяват. Цената на тези течности не е малка, но е по-добре да купите веднъж, отколкото да харчите пари за методи за еднократна употреба.