Найпопулярніші гелі від клопів

Гелове на дървеници в същото време съчетава лекотата на използване и висока производителност. гел структура им позволява да не се абсорбира в повърхността и запазват своя ефект за продължителен период от време. Повечето средства продължават от един до три месеца. Въпреки това, с течение на времето, ефектът от отслабването на гел. Тези инсектициди са налични в тръби или спринцовки, което ги прави удобни за извличане на повърхността. Гелове имат действие контакт, така че се прилага, те трябва да са всички паразити, които гнездят:

  • под мебелите
  • за легла и дивани
  • по цокли
  • всички слотове

въпреки факта, че инсектицид срещу грешки в формата на гел, не съдържат големи количества химикали, които биха могли да представляват опасност за човешкото, но все пак трябва да следва основните мерки за безопасност при работа с обекти. Препоръчва се: Избор

Нашите Читателска! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук ...

  • Носете гумени ръкавици;
  • Деца и животни е по-добре за известно време държат далеч от третираната зона;
  • При използване на някои гелове трябва да извърши проветряване на помещението за няколко часа.

Досега пазарът представя различни лекарства срещу бъгове в гел.

Абсолютен гел

Характеристиката на това лекарство против буболечки е, че Абсолютът е безопасен за хора и животни. Лекарството има приятна миризма и цвят от прозрачен до светлокафяв. Активното вещество е хлорпирифос (0,5%). Една епруветка, съдържаща 20 ml гел, достатъчно за обработка на тридесет квадратчета. м. Тъй като инсектицидът е в спринцовка с тръби, той ви позволява да спестявате продукта. Нанасяне трябва да бъде пунктирана линия с разстояние от 2 см между лентите.

Гел Глобъл (Globol)

Съставът включва такова активно вещество като хлорпирифос. Когато лешоядът дойде в контакт с гела, смъртта настъпва не веднага, а след известно време, през което паразитът успява да разпространява отровата между другите индивиди. Използвайте това лекарство срещу дървеници, както следва: необходимо е да се намали от 20 на ленти от хартия по дължината на 15 см, сложи ги Globol и сложи вестниците във всички местообитание на местата за преспиване бъгове.

Важно! Трябва да се пазиш от фалшиви познати гел Globol. Холограмата трябва да се съхранява на оригиналната опаковка с лекарства. Този Globol е произведен в Германия и е с европейско качество. В сравнение с фалшификатите оригиналът е ефективен и безопасен за хората.

гел Forssayt

Като част от средствата са фентион (0, 25%) и alphacipermetrin (0, 03%). В допълнение към тези две активни съставки са включени и хранителни съставки, стабилизатор и консервант. Forssait е нетоксичен и безопасен за хора и домашни любимци. Недостатъкът е, че гел парализира възрастен паразит, но яйцата, поставени от бъговете по-рано, няма да бъдат унищожени.

Eslanadez гел

Зареждане ...

обем гел в спринцовката е 30, ефектът на вещества в състава на гела: фипронил (0, 03%) и имидаклоприд (0, 5%). Това лекарство е от прозрачен до жълтеникав оттенък. Той се прилага към третираната повърхност с пунктирана линия на интервали от 2 до 4 cm. Също така, гелът може да бъде поставен върху субстрати от до 40 г в местообитанията дървеници, базирани субстрат 4 при 10 кВ. м.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук ...

Съвети! При достигане води до унищожаване на дървеници осигуряват цялостно почистване на стаята е особено добре почистени с третирания участък, че те не са останали гел.