Настоянка з воскової молі: опис препарату і правила застосування

Січень 2019

Відео: ▶ОГНЕВКА ПЧЕЛИНАЯ - НАСТОЙКА ОГНЕВКИ - ВОСКОВАЯ ОГНЕВКА - МОЛЬ ОГНЕВКИ ОТЗЫВЫ (Січень 2019).

Anonim

Wax мол или ognovka, е един от най-опасните паразит восък молец или ognovka, е един от най-опасните паразити, които причиняват непоправими вреди пчелните семейства. Един възрастен вредител от насекоми извършва овулация в кошера и излюпени ларви на огнището увреждат колосални клетки с пчелен мед и пчели. Ларвите на восък от молци се използват за хранене на мед, восък, перга, а понякога яйца на пчели.

Ако ковчези колонизират кошера в големи количества, пчелното семейство умира. Единственото положително качество на восък молец за хората е способността да се използват тези вредни насекоми за медицински цели.

Описание на препарата

сироп-качулка восък червеи, изработен от пеперуда гъсеници ognovki восък, който се нарича "Златна пеперуда". Този вредител е много опасен за пчелите, но, както се оказа, може да се възползва човек.

Ларвите на восък молец използва за доставка на мед, восък, цветен прашец, а понякога и яйца пчели

Екстракт от восък молец е известно народната средство, което първоначално е бил използван за лечение на туберкулоза и други заболявания на белодробната тъкан, бронхиална и дихателната начини.Въз основа на това вещество е създаден препарат, наречен "Melonella" . В резултат на изследването е възможно да се разширят лечебните свойства на този наркотик, чието използване, съдейки по обратната връзка на потребителите, облекчава много заболявания.

Въпреки популярността на метода, лечението с восъчна молец със сигурност не е панацея. Мелонелата и нейните лечебни свойства все още не са сертифицирани. Поради това, в списъка на болестите, за които представителят е доказано, че са ефективни, силно зависи и инструкция, описва получаването и използването на тинктури, както и посочване на противопоказанията трябва да се разглежда като съвет, а не ръководство за действие.

След като решихме да вземем тинктура от восъчни молци, трябва да се помни, че липсват мащабни научни изследвания и работа по изучаване на материята.

Извличане на восък молец е известен народен лек

Болести, които се третират с тинктура

Рецепта melonelly или тинктури восък молец проста. Живите ларви на огъня трябва да се пълнят с 40% алкохолен разтвор в съотношение 1: 10 и получената смес да се влива в продължение на два месеца.

Използването на тинктури се препоръчва за следните заболявания:

 • астма;
 • туберкулоза и други белодробни заболявания;
 • тромбофлебит;
 • хемороиди;
 • атеросклероза;
 • сърдечна аритмия;
 • простатна аденома;
 • Депресия;
 • стерилитет и различни заболявания на женската сексуална сфера;
 • Онкологични заболявания.

Препоръчва се също така да се използва тинктура за главоболие и по време на периода на възстановяване след инфаркт и удари.

Как да направите настойка от молец восък (видео)

препоръчва дози

Дозите се използва настойка от ларви ognovki варира в зависимост от заболяването и възрастта на пациента. Необходимо е да се придържат към основните насоки за използването на средствата:

 • качулка в размер на двадесет капки разтворени в четири супени лъжици вода или сок, всичко се разбърква добре;
 • Лекарството се приема половин час преди хранене;
 • за профилактика на заболявания е необходимо да се пие сироп веднъж на ден;
 • при лечението на заболявания трябва да се приема поне три пъти на ден;
 • пълният курс на лечение е три месеца, след което се прави почивка за един месец;
 • Децата на възраст между пет и седем години трябва да вземат три капки на ден;
 • всяка година на възрастта се добавя една капка на дневна доза от лекарството;

Ако бръмбарите колонизират кошера в големи количества, тогава пчелното семейство изчезва

 • след шестнадесет години може да пиете доза за възрастни;
 • При туберкулоза дневната доза е три капки за всеки десет килограма тегло;
 • с тежки форми на туберкулоза, дозата може да бъде увеличена до осем капки;
 • за профилактика на сърдечно-съдово заболяване, дозата е три капки на десет килограма тегло на ден;
 • лечение на сърдечно-съдови заболявания се извършва чрез приемане на лекарство в количество от 10 капки на десет килограма тегло на ден;
 • Когато се възстановявате от инфаркт, трябва да започнете да пиете тинктура от ларви в пожар в доза от четири капки на десет килограма тегло на ден.

Лечебният ефект на мелонелата става забележим след две курсове на лечение.

Рецепта тинктура восък молец неусложнени

Интересни факти

екстракт и тинктура изготвен въз основа ognovki ларви или восък молец, имат мощен намаляване характер ефект. След използването на това средство курсът регулира нормализирането на сърдечно-съдовата, храносмилателната и кръвоносната система на организма.

Хора, които не са в първата година от използването на този инструмент за медицински цели, като твърди, че основната качество тинктура или екстракт от ларвите на молците е да се насочите директно вируса. Много експерти в областта на хомеопатията разумно вярват, че лечението има благотворен ефект върху отслабените от сериозни заболявания.

Предпазни мерки

Разбира се, не всеки има възможност самостоятелно да направи тинктура от восъчни молци. Можете обаче да купите готови мелонели от частни производители в Русия и Украйна. Много пчелари изпращат пари почти навсякъде по света.

екстракт и тинктура, изготвен въз основа на ognovki ларви, или восък червеи, имат мощен ефект редукционна характер

Необходимо е да се помни, че необходимостта за поръчка тинктура да има изключително съвестни и доверени производители, които, в допълнение към прилагането на тинктурата от ognovki ларви са ангажирани в търговията само пчеларски продукти.

Може да се интересувате и от статия, в която говорим за ползите, вредите и начините за премахване на восъчните молци.

Ревю на потребителите

Въпреки, че вливането на ognovki ларви, или восък червеи, не е твърде добре позната в по-широки кръгове, феновете на народната медицина и рехабилитация пчелни продукти, това лекарство се използва за доста дълго време и отбелязаха положителни резултати.

Използването на екстракт от восък молец (видео)

тенденцията да се популяризира През последните години, екологичен и природни средства при лечението на много заболявания. Едно от тези средства е екстрактът от мелонела от ларвите на огъня.Множество положителни прегледи характеризират това лекарство като ефективно при много заболявания.