Настоянка личинок воскової молі інструкція із застосування

Грудень 2018

Відео: Воскова міль для здоров'я (Грудень 2018).

Anonim

Ларвите на восък молец в паразитни си живот активност секретират терапевтичен ензим tserraza. Този екстракт има чудотворна сила, от която се прави много полезно лекарство.

ларви Тинктура восък молец и да използвате рецепти

нов начин за лечение на много заболявания и стана основната причина за разплод ларви восък молец. Сега научаваме как се състои процесът на подготовка на медицинска рецепта за пчелна тинктура.

Рецепта №1

Продукти:

10 гр. млади fireworm червеи;

100 ml. алкохол 70 градуса.

Инструкция приготвянето на екстракта: восък молец ларви трябва да бъдат възстановени от кошерите, че такава има лечебна сила, която помага да се справят с тежки заболявания. За да получите 100 мл тинктура, се нуждаете от същото количество алкохол и 10 грама ларва. Worms трябва да бъдат сгънати в стъклена купа и се изсипва алкохол настояват тя трябва да бъде около 10-14 дни, като постоянно се разбърква съдържанието.

показания за

Тинктура восък молец ларви на показанията и да получат инструкции:

, за да се прилага ларви извлечете восък молец трябва да бъдат взети в рамките на 30 минути преди хранене, като предварително го разпространява в 100 гр. всяка течност (по-добра вода). За да се предотврати използването на екстракт 1 или 2 пъти на ден, за лечение - 3 пъти.

Имаме нужда от дълъг курс на лечение, което е 3 месеца, почивка между образование с продължителност 14 - 30 дни, след като можете да повторите отново.

Положителен резултат от лечението се постига при редовно спазване на инструкциите за 6-12 месеца. Има прегледи на пациенти, които с дълъг курс - дори лекуван туберкулоза, болест на мелонела.

За дете на възраст между 5 и 14 години продължителността на приема е 21 дни, а почивката също е 21 дни. За да вземе екстракт от ларви на восък кръв в първия курс трябва веднъж, в следващите - 2 пъти на ден.

Няма никакви странични ефекти на тинктурата. Стойност екстракт восък червеи е, че е нетоксичен, има ефективно антибактериално действие, добра съвместимост с други лекарствени продукти и срок на годност - 5 години. Отрицателната обратна връзка може да бъде само от тези, които не се придържаха към правилата на приложението и не показаха търпение.

Противопоказания

Екстрактът от ларва на восък няма контраиндикации, тъй като е естествен продукт и следователно е абсолютно безопасен. Но това лекарство не е подходящо за лечение на хора, които имат алергична реакция към продуктите на пчеларството. Също така не се препоръчва при деца на възраст под 14 години, бременни и кърмещи жени.

Рецепта тинктура от восък молец

Има рецепта за екстракт пчелен:

Състав:

- 200 гр. червей, хранещ восък;

- 1 литър. водка;

- 500ml. вода.

Инструкции за приготвяне: Комбинирайте всички съставки и оставете да се влива в продължение на 14 дни, разклаща се ежедневно. След това е необходимо да се натоварват през марля, добавяйки към приготвения алкохол - 500 мл. вода. Ето медицински екстракт, готов за употреба.

Метод за получаване на инфузии молец хранене восък : да приемат указания - 0, 5 чаена лъжичка два пъти дневно, преди хранене, по-тежки случаи - 3 пъти.Заслужава да се помни, че продължителността на лечението е индивидуално и зависи от сложността на заболяването. Всеки човек има свои собствени приложения с инструкции. От мнения можете да видите, че лекарството има ефективни действия върху човешкото тяло, облекчава болки в гърдите и мигрена.

Как да си направим тинктура

Как да направите настойка от ларви на восъчен молец, възниква въпросът този пчелен продукт, лекарство, трябва да знаете някои правила и да се придържат към режима.

Хора екстракт, основани на пеперудата трябва да приемат указания: 30 минути преди хранене, броят на методи, зависи от степента на сложност на заболяването. Използвайте този пчелен продукт за най-малко три месеца.

Основното нещо, за да изберете правилната доза от лекарството, което се изчислява в съответствие с инструкциите, в зависимост от теглото на човека. Всичко най-подробна информация за лечение, може да се получи от инструкциите, коментира за използването на екстракт червейче. Купуването на голяма бутилка със средства, е възможно да се запознаят с инструкциите, прегледайте където има списък с болести и дозиране за всеки от тях, както и продължителността на лечението. Има вече много положителни отзиви от тези, които помогнаха това означава пчела.

Лечение в гинекология

Лечение на восък молец тинктура в гинекологията се случва в съответствие с инструкциите, както е известно в мнения, употребата му помага на жените с безплодие, елиминира токсикоза, анемия, ендометрит. Тези, които са имали спонтанен аборт или предизвикан аборт, подобрява циркулацията на кръвта, има благотворен ефект върху менструалния цикъл. Много лекари на традиционната медицина не винаги може да помогне, така че често се обръщат към народната медицина.